FIV in Ungaria 108

Raspunsuri - Pagina 7

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns cristal1995 spune:

Fetelor, va multumesc de sustinere
am fost luni, ziua 5 de stimulare la echo si dr a zis ca e multumit, ca sunt cam 8-10 foliculi cu dimensiuni apropiate ( cam 10 mm) si merg maine din nou la echo. Nu ma bazez eu pe prea multi embrioni din experientele anterioare ( la Viena din 14 ovocite am avut 3 embrioni din care au rezultat 2 blasto). Asta e, cum vrea DD.
Laura: ai scapat si de trompe. Bafta multa mai departe, orice te- ai hotari sa faci.
Ngh: te astept, vezi ca in Budapesta este destul de frig.
Va pupic pe toate

Aly-"2010 va fi un an norocos... pentru noi 2"

MTHFR-Mutatia A1298C genotip heterozigot, Proteina S la limita superioara, nici o sarcina, 6 FIV+inca 2 ET. Urmeaza FIV 7-Dr Kovacs, Budapesta-iunie 2010

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns adipapazi spune:

motzishor, am reusit la fiv2.
povestea mea e ca erau toate in regula(numai trombofilie nu facusem, nici laparo ca facusem HSG si iesise bine si PK a zis ca nu e nevoie de laparo), facusem 5IA nereusite, fara vreo stimulare, pe natural. pana la fiv 1, nimeni nu ne explica ceva concret. am mers la PK si am facut in nov-dec fiv 1, cu inhibare cu suprefact si stimulare cu gonal si merional, am produs 3 foliculi, la punctie erau goi. plansete, smuls par din cap, depresie si tot tacamu. am stat sa ma linistesc 3 luni si pk m-a pus sa fac intre timp cariotipul(a iesit ok) si amh. cand am vazut amh=0,66, i-am scris asa: hello, amh=0,66, should I kill myself? si m-am semnat. eram distrusa, eu avand 30 de ani. omu a zis ca sa-mi bag mintile in cap, ca nu e the end of the world. mi-am adunat puterile si am plecat la fiv 2, cu protocol fara suprefact, ci cu AC, gonal si merional, inhibare ultimele 4 z cu cetrotide. am produs 6 foli, 5 ovo, 4 fertilizate cu icsi(chiar daca avea sotul normospermie, dar cand sunt putine ovo ei fac la budapesta automat icsi),2 in burta si 2 la frigi. am avut bafta. si acum imi amintesc ca nu intelegeam cum e cu pauza aia dupa AC si le scriam fetelor aici pe forum ca mi-a dat PK o noua combinatie din care vreau sa scot maxim, maxim am zis. cred ca psihicul a contat mult.

fete dragi, de multe ori ma gandesc ca sunt o norocoasa nechinuita prea mult totusi. vreau sa stiti ca, desi nu mi-am scos trompe sau ovare, va inteleg durerea si ma rog pentru voi mereu. si ma doare fiecare nereusita.

Adi +14

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns BoboMom spune:

Cristal, Doamne ajuta! Bafta multa in continuare!

Adi sarcina sanatoasa in continuare!

Laura de Nicholas James 9 Noiembrie 2009
Sapte Luni
Poze
Poze botez si nu numai
www.youtube.com/watch?v=E9FMYc2Px0s" target="_blank">Filmulete

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Motzishor spune:

adipapazi, multumesc mult de info. Povestea ta e una foarte frumoasa si incurajatoare pt. toate fetele cu AMH mic. Eu trag concluzia, nu trebuie sa ne descurajam, ci sa mergem inainte, cu puterea lui D-zeu vom reusi. Sarcina si nastere usoara.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Motzishor spune:

fetelor cucuietelor, am si eu o intrebare. Stiti cumva daca PK o sa mearga pina la capat cu FIV-ul daca dupa stimulare nr. de foliculi e mic de la 1-5, sa zicem?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns fancy_mona spune:

Citat:
citat din mesajul lui Motzishor

fetelor cucuietelor, am si eu o intrebare. Stiti cumva daca PK o sa mearga pina la capat cu FIV-ul daca dupa stimulare nr. de foliculi e mic de la 1-5, sa zicem?

Motzisor - eu cand am facut prima data stimulare am produs 4 foliculi , din care unul era mai voinic si ceilalti mai amarati , asa ca PK ne-a spus ca nu ar fi OK sa continuam pt. ca sansele erau destul de mici si nu se merita in raport cu costurile ,noi am fost de acord(am fost suparata si necajita , dar PK a avut dreptate in cazul meu). La urmatoarea stimulare am produs 10 foliculi din care a recoltat 10 ovocite , s-au fecundat 6 fara ISCI si au supravietuit 4 embrioni . Dar ma gandesc eu ca depinde si de pacienta si de problemele pe care le are fiecare .

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns violeta70 spune:

Laura felicitari pentru interventie. Acum trebuie sa te relaxezi si sa-ti urmezi instinctele pentru mai departe: fiv cu ovocitele tale sau cu ovo donate. Orice ai alege, iti urez bafta

Gabriela imi pare rau.....stiu ce simti!

Va pup

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns adipapazi spune:

motzishor, la fiv 1 am avut 4 foliculi din care unul s-a spart, deci am ramas cu 3, dar pk a mers pana la capat.
la fiv 2 am avut 6 fol, iar alte fete care erau cu mine aveau cate 4. la toate a mers in continuare, cu exceptia fetei care avea nuai 1 sau 2.in carti zice ca daca ai sub 3 se inceteaza stimularea. cand ai amh mic, nici pk nu se asteapta sa facem cine stie ce productii. deci, go for it. important nu e cati fol ai, ci sa aiba ovocite de calitate, la urma urmei. ai incredere!

Adi +14

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ella28 spune:

Cristal tinem pumnii! Nu arat eu ca o majoreta dar sa stii ca port noroc! Deci ma gandesc la tine si.... Doamne ajuta!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns corina_anam spune:

cristal1995 mult noroc si sa auzim de bine!
ngh la fel si tie

Mergi la inceput