FIV in Ungaria 108

Raspunsuri - Pagina 6

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns BoboMom spune:

Gabriela, imi pare rau. Sa dea Domnul sa reusiti data viitoare!

Motzishor, noi am platit 540 000 HUF pt tot (monitorizari, IVF+PICSI+embryo glue, estradiolul facut de vreo doua ori parca) la sfarsit. Am platit tot odata, lui Kovacs, in cash (HUF) si ne-a dat chitanta la el in birou.

Artistica, e normal ce simti si ca vezi gravidute si bebei la tot pasul. La fel pateam si eu si sunt convinsa ca multe din fetele de aici simt la fel.

Laura de Nicholas James 9 Noiembrie 2009
Sapte Luni
Poze
Poze botez si nu numai
www.youtube.com/watch?v=E9FMYc2Px0s" target="_blank">Filmulete

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns tamaryllis spune:

Ce spor aveti la scris!
Gabi,
Adi, pai eu sper sa imi spuna acum, la eco de 12 saptamani, dar nu-i bai daca nu vrea sa ne arate! Oricum, eu cred ca este baietel! Sunt chiar curioasa daca e adevarata chestia asta cu "ce simte" mama.
Motisor, vad ca ti-au raspuns fetele referitor la Korall!
Mairis, esti supermami! Bravo pt tonus si optimism!

10+
incepand cu anul 2010 voi fi o fericita!

MTHFR C677T heterozigot, proteina S 51%, PAI 4G/5G heterozigot
Am avut un vis: mergeam pe o plaja iar Dumnezeu pasea alaturi de mine, iar pasii ni se imprimau pe nisip, lasind o urma dubla... Atunci mi-a trecut prin minte ideea ca fiecare din pasii nostri reprezentau o zi din viata mea. M-am oprit ca sa privesc in urma... Dar am observat ca in unele locuri in loc de doua urme nu mai era decit una singura.Am revazut filmul vietii mele. Locurile in care nu se vedea decit o singura urma corespondeau cu zilele cele mai intunecate ale existentei mele: zile de neliniste si de rea-vointa, zile de egoism sau de proasta dispozitie, zile de incercari si de indoiala, zile de nesuportat... Zile in care eu fusesem de nesuportat. Si atunci intorcindu-ma spre Domnul am indraznit sa-i reprosez: Totusi ne-ai promis ca vei fi cu noi in toate zilele! De ce m-ai lasat singur in zilele cind aveam cea mai mare nevoie de Tine? Iar Domnul mi-a raspuns: Dragul meu, zilele pentru care n-ai vazut decit o singura urma de pasi pe nisip sunt zilele in care te-am purtat pe brate...
Dupa Ademar Barros, poet brazilian.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns samira33 spune:

hello

motzishor...pe prima pagina sunt scrise detalii despre tot ce te-ar putea interesa despre Villa Korall...incearca sa citesti putin pe acolo...asta ca sa nu mai repetam iar si iar aceleasi lucruri.

pup unguroaicele mele...sunt in asteptare de rezultat de trombofilii si Amh....daca ies ceva balauri...imi aleg cea mai inalta cladire din Bucuresti...si ma arunc de pe ea.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns simonia spune:

imi pare tare rau, gabriela, as vrea sa te consolez dar nu stiu cum
eu am AMH=0,53.
cine mai are asa ceva si ce rezultate a avut la budapesta? la pk?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alinamolnar spune:

Samira dupa ce ai trecut prin atatea, tocmai acum vrei sa te dai batuta si sa nu mai vrei sa-l vezi pe PK? (din cauza cladirii, bineinteles ). Macar daca iti iese ceva aiurea la analize, stii din ce cauza nu s-au prins embrionii pana acum si poti sa faci ceva. Ca de exemplu, sa omori balaurii. Pupici Va iesi soarele si pe strada mea

MTHFR - A1298C,genotip homozigot,3 sarc oprite in ev(5s,5s,7s)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alinamolnar spune:

Gabriela Va iesi soarele si pe strada mea

MTHFR - A1298C,genotip homozigot,3 sarc oprite in ev(5s,5s,7s)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns suzana26 spune:

Buna fete frumoase
Am inceput si noi protocolul pt FIV la Szeged la DR Zadori, pana acum totul e bine, luni a stabilit punctia, astazi sunt in ziua 8 si am 6 foliculi frumosi si endometrul de 11 mm
Bafta la fetele care trec prin Fiv acum si cele care asteapta deja doua liniute
Imi pare rau Gaby pt nereusita, sunt convinsa ca data viitoare va fi sigur cu ochisori
Va pup

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns jaguar spune:

Buna fetelor,
Felicitari celor care au reusit
Si mult succes fetelor care urmeaza sa faca fiv!
Aristica, am intrat sa-ti spun ca recuperarea dupa scoaterea trompelor
este usoara si rapida zic eu.Ar trebui sa discuti cu chirurgul
niste lucruri, ca daca iti gaseste ceva pe acolo si nu e ok, sa
fii tu de acord cu scoaterea trompei, ca sa nu te mai opereze iar.
De obicei se scot trompele cu hidro, celelalte in functie de cat
de afectate sunt...Si da, in timpul interventiei doctorul repara,
curata aderente sau depinde ce gaseste acolo, doar nu s-o uita doar
si atat ca atunci nu e ok...
Eu m-am operat acum 2 luni si am scos o trompa cu hidro.
Ma simt ff bine, si adevarul este ca am stat locului 2 sapt.
Multa bafta si sa vii cu vesti bune!!!

Mami, eu cunosc pe cineva care face fiv cu amh 0,11. Speram sa fie reusit!
Multa bafta si tie si poate totusi reusesti sa faci fiv cu ovocitele
tale!
Fetele, va pup pe toate, eu va citesc mereu din umbra si ma bucur
pentru reusitele voastre! Sa duceti sarcinile cu bine la termen
si sa aveti bebei sanatosi si papaciosi!
Eu deocamdata adun info de aici de la voi, sunt pe stimulare si
incercari naturale ptr 2-3 luni, apoi cred ca nenea unguru'stie
si de noi... ca avem destuuuuiii ani de asteptari...

Sa aveti o seara racoroasa si sa va bucurati de cei dragi!

Gabriela, imi pare rau. fii tare

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns adipapazi spune:

mairis, nu e de la tocuri, ca daca era de la tocuri, avea si stafilococu macar niste plarforme daca nu tocuri. las ca nu-i bai daca iei antibiotice, se pot lua unele antib in sarcina. fetele care au titru mare de lysteria baga la greu.

samiro, care e cladirea sa pun la aia o pila sa blocheze scarile si liftu in ziua aia? zurla mea, amh mic nu cre ca poti avea la ce de foliculi aveai. iar pt trombofilie, exista remedii. hai calma te, ca scot acu o bata si .revino-ti in simtiri, tzatzico ma chere, ca esti luptatoare din popor!

simonia, amh=0,66, iar acum am 2 bb la marsupiu.

cristal si ngh, bafta multa!

motzishor, 1900 euro am dat pe echo de monitorizare, estradioale la 2 zile, PGR in ziua ET, punctie, icsi, et. in HUF, la PK direct.nu platesti nimic decat in ultima zi. in rest te duci si pleci cu mainile in buzunare.

tamy, cuc sau pasarica, sanatos sa fie!

aristica, nu cred ca e fata care sa isi doreasca un copil si sa nu remarce toate gravidele. psihoza mea mersese pana intr-acolo ca puneam pariu cam cate o sa vad azi. ma si enervau unele la care nu imi dadeam seama daca sunt gravide sau doar au burta, ca nu mai stiam daca am estimat bine sau nu. ranjeam cu invidie la toae botezurile si la toate prietenele care ma anuntau cu juma de gura ca au ramas. 4 ani de zile m-au enervat toate stirile cu copii gasiti in bosketi si imi venea sa ma duc la cluj odata cand au dat la stiri ca 19 nou-nascuti au fost abandonati in maternitate. si mai pot sa iti dau nenumarate exemple. e fireasca aceasta stare. dar o sa treaca, pt ca intr-o zi vei avea si tu puiul tau. trebuie doar sa crezi si sa fii tare.

Adi +14

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Motzishor spune:

adipapazi, chiar asa, amh-ul tau a fost 0.66 si acum esti o super insarcinata? De la cita incercare ai ramas? Daca as putea m-as duce la dr. meu de aici cu care am inceput FIV-ul si i-as povesti ca statisticile lor sint de toata ... Ca tare ma enerva cind il auzeam cu statisticile. Mai ales ca stiu cum se fac aceste statistici si cit de eronata poata fi informatia rezultata. Bravo tie! Sarcina si nastere usoara. Sa fie sanatosi si voiosi BBi tai!

Mergi la inceput