FIV in Ungaria 108
Raspunsuri - Pagina 23
simonia spune:
cristall, si cand ai inceput fertilizarea? in ce zi a avut loc punctia? incerc sa fac rezervarile la avion si numar zilele
Motzishor spune:
sonya, inteleg ce spui ca si eu cintaresc de vreo 2-3 saptamini cum sa gasesc o cazare mai buna si mai ieftina. Am decis Charles pt. ca are Wi-Fi in camera free(primul meu criteriu), are mica bucatarioara, e aproape de clinica (un singur autobuz sau 2.9Km de mars pe jos), aproape de un mall mare si nou (mers pe jos), si ca e ieftin comparativ cu alte cazari (35 EUR pe noapte). Am inteles ca are parcare proprie acoperita dar nu ma intereseaza pt. ca sint fara masina. Apoi am citit impresiile oaspetilor si am vazut ca sint toti multumiti de curatenie si de servialitatea personalului. Singura chestie e sa cer camera pe spatele hotelului sa fie liniste, ca in fata lui sint autobuze si masini (zona circulata). Am scris si la Korall, mi-a raspuns proprietarul ca ma-r costa 29 EUR pe noapte. E mai ieftin, dar ma gindesc la avantajele pe care le am dincolo... Nu stiu ce sa zic. Tough decision!
bombi spune:
Motzishor, eu acum sint acasa. Am stat doar o singura noapte singura in spital. Sotul nu putea sa ramina, ca tb sa semneze a doua zi un contract pt un proiect (job) si aminase deja o data.
M-au sunat azi de la clinica, dar eu dormeam si aveam telefonul pe mut ; cind mi-am dat seama era trecuta deja ora de inchidere. Asta e, astept pina miine dimineata ...
samira33 spune:
motyishor si la Korall internetul este in camera si merge foarte bine.
de la pensiune pana la clinica sunt 4 km...iar langa pensiune este un mall unde sa poate manca foarte bine si ieftin.
avantajul pensiunii-din punctul meu de vedere,este ca e fooooooooarte liniste pe strada cu pensiunea...iar tu pentru ca mergi pe timp de vara ai un avanataj fata de cele care am mers iarna-ai o curte foarte frumoasa la dispozitie cu gazon,masutze,umbrele,gratar.
iarasi ca o parere personala...nu este necesara o chicineta...noi am stat 16 zile acolo...si nu am simtit nevoia sa mancam de 3 ri pe zi...dimineatza micul dejun este mai mult decat indestulator,la pranz chiar si proprietarul pensiunii mergea sa manance la mall-ul de care spuneam-zicea ca e mai ieftin decat daca ar gati ei in casa si mai comfortabil,evident...iar seara mancam o fructa,un iaurt,un lapte,un sandwich....sau cumparam de la o rotiserie din fata pensiunii pui/pulpe/piept la rotisor....foaaaarte ieftin...si astea le puteam manca lejer in camera-este suficient de mare si chiar ai o masutza in camera ce poate fi folosita in acest sens...sau mergeam jos in salonul de mic-dejun si mancam acolo.
inainte de a face rezervarea si eu am cochetat cu ideea de a gasi o camera cu chicineta...insa dupa aceea nu am regretat niciun moment ca am ales o camera fara chicineta....oricum nu as fi gatit ceva in camera
bombi,sau cine deschide capitolul nou...va rog sa modificati...nu sunt impresii despre Pensiunea Korona ci despre Pensiunea Korall pe prima pagina.
multumesc.
BoboMom spune:
Pogonici, eu am facut sonohisterograma cu solutie salina aici, in USA, la ginecologul meu. Mi-au facut-o unde imi fac ecografiile obisnuite, numai ca pt procedura asta a venit si el (ginecologul), pe cand ecografiile le face tehniciana. In Romania nu stiu unde se fac, imi pare rau. Sper sa gasesti.
Artistica, sanatate multa! Sa dea Domnul sa iasa totul bine!
Cristal, super productie! Doamne ajuta sa ne dai vesti bune in continuare!
Bombi, sanatate si reusita!
Simonia, la Kaali Budapesta se lucreaza si sambata si duminica (si se fac punctii, transfer etc). Eu la primul FIV am facut punctia in ziua de Pasti (Pastele catolic, pe care il sarbatoresc acolo).
Laura de Nicholas James 9 Noiembrie 2009
Sapte Luni
Poze
Poze botez si nu numai
www.youtube.com/watch?v=E9FMYc2Px0s" target="_blank">Filmulete
cristal1995 spune:
Simonia: eu am luat 37 zile anticonceptionale, am facut pauza 3 zile, apoi am facut stimularea. Medicul a vrut neaparat sa ma vada in ziua 5 de stimulare. Stimulare am facut in total 11 zile, apoi Ovitrell si la 35 ore dupa, punctia. Mai stam in Budapesta, pentru ca mergem pe blastocisti (sper sa avem). Si mai stam si vreo 4 zile dupa embriotransfer. Noi, in total, stam 3 saptamani. Partea cu nymarul de zile de AC o poti negocia cu Kovacs, eu asa am facut, i-am explixat ca asa pot pleca din tara, in acea perioada. Hai ca m-am intins. Daca mai ai intrebari, iti raspund cu cea mai mare placere.
Tamy: eu am probleme cu fertilizarea ovocotelor, se pare ca au invelisul prea subtire si se strica la fertilizare. Normal nu prea vor si cu icsi se sparg . pup graviduta
Ngh: astept maine mesaj cum a fost la echo si daca vreti sa bantuim pe undeva vineri.
Eu azi am stat la plaja, in sfarsit a irsit soarele in Budapesta
Va pupic pe toate
Aly-"2010 va fi un an norocos... pentru noi 2"
MTHFR-Mutatia A1298C genotip heterozigot, Proteina S la limita superioara, nici o sarcina, 6 FIV+inca 2 ET. Urmeaza FIV 7-Dr Kovacs, Budapesta-iunie 2010
simonia spune:
multumesc laura, eu incep stimularea pe 9 iulie si imi tremura sufletul sa pice transferul de blasto duminica, pe 25 iulie
adipapazi spune:
alina, iti tin pumnii. adoptia este o solutie pentru care te felicit din toata inima, putini oameni au acest curaj. deja sunt fanul tau. imi pare tare rau pt situatia prin care treci, cuvintele sunt bla bla-uri, dar gandurile mele sunt catre tine. Dumnezeu le-o fi asezat asa pt ca o fi vreun suflet care te asteapta in vreun coltisor.
Adi +15