FIV in Ungaria 108
Raspunsuri - Pagina 22
samira33 spune:
m-am linistit...nu s-a suparat mami adina
atena,foftorasu are contzed in August...stiu sigur pentru ca am stabilit cu el sa ne "auzim" la 1 Septembrie...si el mi-a zis ca are concediu in August.
alina,nu am stiut ca ai facut iar FIV...imi pare tare rau pentru nereusita.
bombi,ce spuit tu acolo???sangerare 2 zile dupa punctie???dar ce s-a intamplat???
pup unguroaicele mele.
cristal1995 spune:
Avem 9 oute, maine ma suna PK sa-mi spuna cate s-au fertilizat si sa mai stabilim detalii legate de ET, desi am cam stabilit sa mergem pe blasto, deci luni.
Va pupic dulce
Aly-"2010 va fi un an norocos... pentru noi 2"
MTHFR-Mutatia A1298C genotip heterozigot, Proteina S la limita superioara, nici o sarcina, 6 FIV+inca 2 ET. Urmeaza FIV 7-Dr Kovacs, Budapesta-iunie 2010
tamaryllis spune:
Of mai Alina! Imi pare rau!
11+
incepand cu anul 2010 voi fi fericita de copilas sanatos!
MTHFR C677T heterozigot, proteina S 51%, PAI 4G/5G heterozigot
Am avut un vis: mergeam pe o plaja iar Dumnezeu pasea alaturi de mine, iar pasii ni se imprimau pe nisip, lasind o urma dubla... Atunci mi-a trecut prin minte ideea ca fiecare din pasii nostri reprezentau o zi din viata mea. M-am oprit ca sa privesc in urma... Dar am observat ca in unele locuri in loc de doua urme nu mai era decit una singura.Am revazut filmul vietii mele. Locurile in care nu se vedea decit o singura urma corespondeau cu zilele cele mai intunecate ale existentei mele: zile de neliniste si de rea-vointa, zile de egoism sau de proasta dispozitie, zile de incercari si de indoiala, zile de nesuportat... Zile in care eu fusesem de nesuportat. Si atunci intorcindu-ma spre Domnul am indraznit sa-i reprosez: Totusi ne-ai promis ca vei fi cu noi in toate zilele! De ce m-ai lasat singur in zilele cind aveam cea mai mare nevoie de Tine? Iar Domnul mi-a raspuns: Dragul meu, zilele pentru care n-ai vazut decit o singura urma de pasi pe nisip sunt zilele in care te-am purtat pe brate...
Dupa Ademar Barros, poet brazilian.
tamaryllis spune:
Eheeeeeeeeee Cristalule! 9 oute!!!Super! Sa ai tot atatia embrionasi si cel putin unul sa fie lipicios!
11+
incepand cu anul 2010 voi fi fericita de copilas sanatos!
MTHFR C677T heterozigot, proteina S 51%, PAI 4G/5G heterozigot
Am avut un vis: mergeam pe o plaja iar Dumnezeu pasea alaturi de mine, iar pasii ni se imprimau pe nisip, lasind o urma dubla... Atunci mi-a trecut prin minte ideea ca fiecare din pasii nostri reprezentau o zi din viata mea. M-am oprit ca sa privesc in urma... Dar am observat ca in unele locuri in loc de doua urme nu mai era decit una singura.Am revazut filmul vietii mele. Locurile in care nu se vedea decit o singura urma corespondeau cu zilele cele mai intunecate ale existentei mele: zile de neliniste si de rea-vointa, zile de egoism sau de proasta dispozitie, zile de incercari si de indoiala, zile de nesuportat... Zile in care eu fusesem de nesuportat. Si atunci intorcindu-ma spre Domnul am indraznit sa-i reprosez: Totusi ne-ai promis ca vei fi cu noi in toate zilele! De ce m-ai lasat singur in zilele cind aveam cea mai mare nevoie de Tine? Iar Domnul mi-a raspuns: Dragul meu, zilele pentru care n-ai vazut decit o singura urma de pasi pe nisip sunt zilele in care te-am purtat pe brate...
Dupa Ademar Barros, poet brazilian.
bombi spune:
ngh, da despre PGD e vorba. eu fac FIVul in Cehia, stau pe subiectul asta la deruta . M-au transferat de la clinica unde am facut punctia la spitalul (universitar) din localitate. Dr care mi-a facut punctia lucra si la spital si a venit extra luni seara in afara programului sa ma vada
atena, samira, hemoragia a fost cauzata de atingerea unui vas de singe in timpul punctiei. Am avut noroc ca s-a oprit de la sine, ca daca nu erau pregatiti sa intervina laparascopic sa o opreasca. Am stat numai in perfuzii pina marti dimineata cind au inceput sa se normalizeze analizele.
simonia spune:
cristal, cand ai facut punctia? ma intereseaza si pe mine. ma intereseaza daca se face transfer sambata sau duminica
Motzishor spune:
ooofff mai bombi, ca tare rau tragi! Sper sa se vindece bine si repede locul si sa fii pregatita pt. embrioni lipiciosi. D-zeu sa fie cu tine. Esti singura accolo sau sotul tau e cu tine? Macar sa fie cineva alaturi de tine...
cristal1995 spune:
Simonia: azi am avut punctia. Sambata lucreaza sigur, ca am avut eu echo sambata la el si, cand am vorbit azi despre et a zis ca sambata (3 zile) sau luni (5 zile) pupici si bafta multa
Aly-"2010 va fi un an norocos... pentru noi 2"
MTHFR-Mutatia A1298C genotip heterozigot, Proteina S la limita superioara, nici o sarcina, 6 FIV+inca 2 ET. Urmeaza FIV 7-Dr Kovacs, Budapesta-iunie 2010