FIV in Ungaria 108
Raspunsuri - Pagina 21
aristica spune:
am gasit topicul cu "mutatiile"...e mai greu ca la-nceput, trebuie tratament, dar asta e, merg mai departe.
mami pe mine trebuie sa ma scoti de pe lista de aspirante de la Budapesta, ca ma asteapta si o laparo. Am si un nodul pe sanul stang de cre mi-e frica rau, ca sunt deja in ziua 3 de CM iar el s-a micsorat, insa n-a disparut si daca apas ma doare, asa ca trebuie sa vad ce e cu el. Eu clar nu mai apuc nici macar septembrie pentru Budapesta, asa ca merg la Ml la Dr. Albu sa ma "curete" peste tot, iau tratament, vad ce bazdaganii imi mai gaseste si daca am noroc fac un fiv pe ciclu natural in tara, la el. Poate faci un locsor pe prima pagina pentru "sustinatoare al unguroaicelor" si ma treci si pe mine, ca nu va parasesc.
Cand voi fi mamica, JUR sa nu-mi ranesc pruncii nici cu vorba, nici cu mana, nici cu fapta!
aristica spune:
mairis felicitari pentru fetite!
Cand voi fi mamica, JUR sa nu-mi ranesc pruncii nici cu vorba, nici cu mana, nici cu fapta!
adipapazi spune:
samira,
aristica, stai calma: daca nodulul e bine delimitat, isi schimba dimensiunile in relatie cu fazele ciclului si mai si doare, e categoric benign. alea maligne nu dor. mama mea a avut cancer la san si de aceea mi-am permis sa intervin. totusi, trebuie sa faci o echo la san sa vezi ce si cum ca sa telinistesti. dr care citesc bine in tzatze: LESARU (total radiology), adina bosneac (sanador) pt echo, alexandru blidaru (top5 in lume) pt pipaiala si consultatie (medsana).
mairis, ce colectie de tocuri o fi la voi acasa peste vreo 15 ani!btavo, fete cucuiete. sa fii sanatoasa si sa te bucuri de ele. ce de gaurici in casa voastra!saracul sotz, trebuie musai sa puna termopane.
Adi +15
gabrielarusu spune:
Aristica dr. Albu face FIV pe cm natural? ma-r intersa si pe mine mai multe info. .
Dupa fivul nereusit ma gandeam si eu sa incerc un fiv pe cm natural , ma gndeam la giulesti , dar dc face si Albu as fi dispusa sa fac cu el, alt fiv cu stimulare nu mai pot face anul asta ca nu mai am finante.
sper viitoare mamica
aristica spune:
adipapazi vineri dimineata, dupa ce vede si Dr. A analizele, ma sfatui cu el sa vad ce fac si cu nodulul si cu mutatia
gabriela maine seara am sa vb cu el despre costul unui fiv pe ciclu natural, ca vreau sa vad daca merita. iti zic vineri dimineata ce si cum
ngh21 spune:
sonya, eu stau la camera nr. 4, pana pe 4 iulie.
camera are frigider, baie, dar nu are mini bucatarie. Dar in apropiere e un mic mall in care poti manca bine si ieftin la pranz.
Bafta!
bombi spune:
aventura continua: hemoragie interna in urma punctiei, stat 2 zile in spital.
vestea buna e ca am obtinut 9 embrioni, iar cei 4 inghetati au rezistat la dezghetare. miine le face analiza genetica pt translocare (probabilistic doar 50% sint buni) si simbata transferul.
mami, poti sa deschizi tu capitol nou daca vrei, ca eu sint consemnata la pat cu burta umflata si nu o sa pot avea grija de editari
deocamdata am scos-o pe aristica de la FIV septembrie, dar am lasat-o la aspirante
ngh21 spune:
Aoleu bombi da aventuri nu gluma...
unde ai stat in spital? la Kaali? sau in alt spital?
Cand spui analiza genetica, te referi la PGD?
Bafta mult in continuare!
atena_77 spune:
bombi: bafta multa!!! si sa treaca hemoragia...ti-au spus cauza?
fetelor, stiti cand ia concediul de vara PK? - multumnesc
alinamolnar spune:
Buna, fetelor
Speram sa vin cu o veste buna, dar nu mi s-a aratat.
Am facut FIV nr. 4 in iunie. Am avut 2 foliculi, 2 ovule din care s-a fecundat unul si am transferat 1 embrion de 8 celule. Beta in ziua 15 de la ET 1,5.
Acum fac pauza de 3 luni si pe urma o sa vad daca mai incerc sau ma indrept spre adoptie.
Mult succes fetelor in focuri si sarcina usoara celor care au reusit.
DD sa va dea ceea ce mie nu mi-a dat.
Va iesi soarele si pe strada mea
MTHFR - A1298C,genotip homozigot,3 sarc oprite in ev(5s,5s,7s)