FIV in Ungaria 108
Raspunsuri - Pagina 20
atena_77 spune:
samira: stiu ca cele 2 proceduri investigheaza chestii diferite, insa la HSG cavitatea uterului meu era in regula, de aceea am spus ca nu as vrea sa ajung la histeroscopie daca nu e cazul (ceea ce a confirmat si PK). Aceasta sonograma salina (care am inteles ca e mai putin invaziva ca histeroscopia)investigheaza tot cavitatea uterina, insa inca nu am aflat in Bucuresti cine o face.
Laura: multumesc de sfat, intai sa aflu unde o pot face si apoi iau ceva anti-durere
gabriela rusu: tie de ce ti-a recomandat PK histeroscopia, era ceva in neregula la HSG cu privire la uter?? la al catelea FIV esti?
atena_77 spune:
samira: si partea a 2a a raspunsului: sonohisterograma tb facuta pana in ovulatie si e tare greu sa ma fatai la Budapesta si inapoi de mai multe ori pe luna...daca eram in vestul tarii nu ma mai incurcam cu Romania....dar serviciul inainte de toate....
gabrielarusu spune:
Buna,
Atena la mine a fost totul in regula HSG, analize etc. embrioni pe care i-am pus au fost de calitate buna, dar nu sa prins, i-am scris dr. K pt. urmatorul FIV ce analize ar trebui sa mai fac si mi-a spus decat histeroscopia ca sa vad dc. sunt polipi, etc.
Un FIV am facut, daca afli ceva de sonograma salina unde se face in Buc. sa ne comunici si noua.
De ce nu vrei sa faci histeroscopie?Pe cand urmatorul FIV?
pupici.
sper viitoare mamica
aristica spune:
Am primit analizele la Biologie Moleculara si totul e o.k., in afara de asta:
Mutatiile genei MTHFR - MUTATIA 1298 A>C IN GENA MTHFR A FOST IDENTIFICATA IN STARE HETEROZIGOTA.
Fetelor, asta poate fi raspunsul la problemele mele?, lasandu-le deoparte pe ale sotului si nelagandu-ma de trompe. E foarte grav? Aveti idee daca pot face fiv cu mutatia asta?
Cand voi fi mamica, JUR sa nu-mi ranesc pruncii nici cu vorba, nici cu mana, nici cu fapta!
sonya_mea spune:
Citat: |
citat din mesajul lui Motzishor sonya, deci o sa fim in aceeasi perioada. Eu m-am orientat la hotel Charles: http://www.budapesthotelstart.com/budapest-hotels/hotel-charles/informatii-hotel.ro.html Ma gindesc ca are o bucatarioara mica si imi pot incalzi macar singura ceva de mincare, sa nu maninc numai out. Apoi e foarte simplu de ajuns la clinica - sint numai 3.2 km cu masina si 2.9km de mers pe jos. Plus ca statia de autobuze e aporpe si nu trebuie schimbat nimic pina la clinica (parca autobuzul 212 merge direct pina acolo). Siu ca hotelul asta e cam vechi dar nu ma intereseaza decit ca e curat in camera si perosnalul e foarte dragut. Tu cce zici? Cu ce ajungi in Budapesta, cu masina, trenul sau avionul? Daca ajungi cu avionul ma intereseaza si pe mine cum te descurci cu maxi-taxi de la aeroport pina la cazare. Poti sa imi scri pe emailul personal daca vrei: naniacris@hotmail.com |
Iubita, eu am ales pensiunea Koral deoarece am mai fost acolo, am vazut cum e , mi-a placut mult si pensiunea si proprietarul, plus ca am ales-o deoarece are un pret mult mai scazut decat celelalte pensiuni(prin comparatie cu Charles ajung la jumatate). Are mic dejun inclus, parcare proprie, net in camera. Si eu as fi vrut sa ma orientez la o camera cu o plita ceva ca sa pot sa-mi mai pregatesc si eu cate ceva de mancare si am intrebat la Helios. Dupa ce mi-au timis oferta cu un pret de imi venea sa lesin , m-am hotarat pentru Koral. Si acum sa fim seriosi...cand plecam in concediu la mare sau in alta parte 10 zile...nu mai cautam eu camera cu plita ca sa stau sa-mi fac de mancare. Oricum voi cutreera Budapesta, asa ca cine stie pe unde ma va prinde foamea
sonya_mea spune:
citat din mesajul lui ngh21 sonya e f misto la Korall. EU stau acolo acum si e f bine. Proprietarul e f dragut stie romaneste, a venit special de acasa sa imi spuna cum e cu transportul in Budapesta, etc. F dragut! E curat, camera maricica, si wireless free. Nota 10. |
Pana pe ce data stai? La ce camera stai?
adipapazi spune:
aristica, nu ma pricep foarte mult, dar stiu c sunt fete care au asa ceva si exista tratament. parca mami_vreau are ceva de genu sau e sigur o fata cu asa ceva la semnatura. tu scrie-i lui PK ca te lamureste.
samira, da' chiar eram curioasa daca le gasesti in engleza, ca imi imaginam ca daca nu le gasesti traducerea, tre sa i le descrii. nu fac io misto de tine, doamne fereste: 1. chiar nu am de ce. 2. daca te apuca ciocaneala, nu scap neciocanita, dar si asta ar fi o treaba ca mi-e dor de tine si-mi asum riscu:))). hai sa ne zici vineri ce si cum cu analizele alea ca astept cu emotii.
aristica, vazui ca te-a lamurit mami de PGR.
atena77, si eu am facut HSG inainte de fiv, dar daca nu reuseam, faceam histeroscopia, ca arata mai multe despre uter decat HSG. gandeste-te ca practic se uita in el, nu doar trece o subsdtanta de contrast si se face o poza. sigur e diferebta majora si e mai relevanta histeroscopia. poate te duci cu avionul si il prinzi pe PK intr-o sambata? ca el mai lucreaza si in w-end. scrie-i si pote te rezolvi. iti tin pumnii.
fetele in focuri, sa fiti foliculoase si burtoase!
Adi +15
sonya_mea spune:
citat din mesajul lui Motzishor ngh, spune-mi te rog si cu ce e dotata camera? Ai frigider, chiuveta, etc, ca sa poti minca ceva pregatit de tine sau nu? |
Camera are frigider (minibar), TV, e ca o camera normala de hotel. Vezi ca a facut Samira o prezentare beton, trebuie sa fie si pe prima pagina, uite si un site sa vezi camerele www.villakorall.hu
mairis spune:
Ola fetele!
Sunt o viitoare fericita mamica de fetitze!!!!!
Ieri am fost la eco de 20 saptamani si s-a aratat si rusinoasa nr 2, in sfarsit! Suntem bine, avem in jur de 300 gr fiecare si toate la locul lor. Una din fetitze isi sugea degetelul iar cealalta se intindea de numa numa!
Sotul din dotare se obisnuieste cu ideea ca va avea 3 fete in casa (cu mine cu tot, evident)
Plecam intr-o mica vacanta si apoi incep operatiunea "Decoratiunea" si "Cumparaturile"!!!!!
Numele sunt aproape stabilite, ne gandim daca punem cate unul sau cate doua....
Va pup si va urez sa va impliniti visul cat mai curand! Multa bafta celoc care sunt in focuri!
Irina, +20 cu