FIV in Ungaria 108

Raspunsuri - Pagina 19

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Motzishor spune:

sonya, deci o sa fim in aceeasi perioada. Eu m-am orientat la hotel Charles: http://www.budapesthotelstart.com/budapest-hotels/hotel-charles/informatii-hotel.ro.html
Ma gindesc ca are o bucatarioara mica si imi pot incalzi macar singura ceva de mincare, sa nu maninc numai out. Apoi e foarte simplu de ajuns la clinica - sint numai 3.2 km cu masina si 2.9km de mers pe jos. Plus ca statia de autobuze e aporpe si nu trebuie schimbat nimic pina la clinica (parca autobuzul 212 merge direct pina acolo). Siu ca hotelul asta e cam vechi dar nu ma intereseaza decit ca e curat in camera si perosnalul e foarte dragut. Tu cce zici? Cu ce ajungi in Budapesta, cu masina, trenul sau avionul? Daca ajungi cu avionul ma intereseaza si pe mine cum te descurci cu maxi-taxi de la aeroport pina la cazare. Poti sa imi scri pe emailul personal daca vrei: naniacris@hotmail.com

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns atena_77 spune:

tamy, adi & simonia: in tarisoara asta nimeni nu pare sa fi auzit de sonohisterograma salina, cel putin inca nu am reusit sa aflu cine face aceasta investigatie care, cf scriselor lui PK, ar examina tot cavitatea uterina (ca sa nu fie asa de invaziv ca histeroscopia pe care nu vreau s-o fac dat fiind ca HCG a iesit bine anul trecut);daca aflu ceva concret voi scrie ca sa stie si altele. Prin urmare eu era sa fac investigatia gresita....

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ngh21 spune:

sonya e f misto la Korall. EU stau acolo acum si e f bine. Proprietarul e f dragut stie romaneste, a venit special de acasa sa imi spuna cum e cu transportul in Budapesta, etc. F dragut! E curat, camera maricica, si wireless free. Nota 10.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ngh21 spune:

fetelor, cele care ati facut FIV la Kovacs. Cum ati platit? Se poate plati si cu cardul, nu?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns atena_77 spune:

ngh: da, linistita, se poate plati cu orice fel de card. Bafta!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns samira33 spune:

atena,HSG si histeroscopia investigheaza chestii total diferite.
e incorect sa spui ca daca ai facut HSG si ti-a iesit bine nu mai are rost sa faci histeroscopie.
dar de ce nu mergi la Budapesta sa faci acolo histerosonograma???parc stiam ca doftorasu nostru o face el!!!

ngh,in principiu se poate plati cu cardul insa au fost fete carora le-a fost refuzata plata in acest fel-nu le convine celor de la clinica aceasta modalitate de plata din cauza comisionului pe care sunt nevoiti sa-l plateasca....asa ca cel mai sigur este sa-l intrebi pe dr.K cum poti face plata.

Mergi la inceput

ngh, spune-mi te rog si cu ce e dotata camera? Ai frigider, chiuveta, etc, ca sa poti minca ceva pregatit de tine sau nu?

Mergi la inceput

ngh, am uitat sa intreb cum ajungi la clinica de la korall? Cite autobuze schimbi? Cit timp? Orice informatie ne ajuta...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns BoboMom spune:

Ngh, Cristal, Simonia, Motzishor si tuturor fetelor care au inceput sau incep in curand tratamentul, BAFTA MULTA!! Dumnezeu sa fie cu voi!

Simonia, daca vrei s-o astepti pe Motzishor ai putea sa iei mai mult de 14 pastile de Marvelon (asta daca nu ti-a zis PK in mod deosebit sa iei doar 14). Trebuie sa iei minim 12. Eu prima data am luat 19 pt ca asa se nimerea cu planurile de drum (noi aveam luate bilete de avion din timp), iar a doua oara am luat 13, din acelasi motiv.

Atena, eu am facut sonohisterograma cu solutie salina inainte de FIV 2, cand mi-au gasit o adeziune in uter, pe care mi-au scos-o ulterior (inainte de FIV) printr-o histeroscopie. Facusem inainte de primul FIV HSG. Intr-adevar sonohisterograma a fost mai dureroasa, dar am inteles ca nu e la fel la toata lumea. Sfatul meu (si al ginecologului meu) pt cine face procedura asta, e sa iei ceva pt durere cu jumatate de ora inainte (de ex. Tylenol).

Bafta multa tuturor!

Laura de Nicholas James 9 Noiembrie 2009
Sapte Luni
Poze
Poze botez si nu numai
www.youtube.com/watch?v=E9FMYc2Px0s" target="_blank">Filmulete

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns pogonici1977 spune:

laura garner..dar unde ai facut aceatsa procedura ???? cu solutie salina?? ca si mie mia scris PK de aceasta investigatie ca treb facuta......si nu stiu sa o fac

anul 2010 va fi anul meu de reusita.... caci doamne doamne ne va ajuta si vom fi si noi parinti

Mergi la inceput