FIV in Ungaria 108
Raspunsuri - Pagina 18
simonia spune:
astazi 22.06. mi-a venit cm. cum calculez corect programul? 14 zile marvelon-3 pauza-stimulare?
e urgent!
Motzishor spune:
sonya, eu o sa fiu in Budapesta din 12 Iulie pina pe 30 cel putin. Acum sint pe ghimpi pt. ca astept Cm si inca nu a venit. sper sa vina in timp util sa pot pastra programarea de pe 12. Daca nu, ii scriu lui PK sa ma amine o zi , doua poate reusesc sa ma incadrez cu tot tratamentul pina pleaca el in concediu. Unde o sa stai Sonya? Ai deja cazarea? Hai sa ne stringem cit mai multe sa ne fie mai usor. Stiu ca Simonia o sa fie probabil in aceeasi perioada cu mine.
Motzishor spune:
simonia, asteptam emailul tau de ieri seara. Ai zis ca imi scrii.
Eu inca astept CM, sint in ziua 27 astazi. Trebuie sa imi sun agenta sa vad daca poate sa imi re-rezerve biletele de avion sa vad daca pina vineri am macar semne de CM. Astazi ma apuc de facut efort, cica asta iti accelereaza venirea CM, dar ce ma fac pe caldurile astea aici? Am sa vad. Tine-ma la curent. Cind o sa fi in Budapesta?
samira33 spune:
simonia,daca azi este ziua 1-cu sange rosu,curat...de maine incepi Marvelon....numeri si iei 14 pastilutze in 14 zile-atatea ti-a prescris dr.K,da???...dupa care faci 3 zile de pauza si in ziua 4 faci prima injectie chiar daca nu a intervenit sangerarea in cele 3 zile de pauza.
sangerarea poate surveni in zilele 2-5 de injectare asa ca sa nu te sperii.
bafta...esti in linie dreapta deja
samira33 spune:
sonya, o sun maine pe Mirela si-ti comunic ulterior ce si cum.
pup gasca mea de unguroaice...mi s-a facut dor de noi...cum bantuiam noi pe la Budapesta si radeam ca nebunii...am fost cea mai numeroasa gasca ever in Martie.
Motzishor spune:
sonya, am gresit - o sa fiu in Budapesta de pe 10 Iulie pina pe 30. Pe 12 am programarea... O sa fi acolo in aceeasi perioada? Unde?
simonia spune:
multumesc samira,
motzishor, nu stiam sigur cand va fi, si nu am facut nimic. la ce hotel ramanem, la charles, da? era o varianta dar neverificata, cu putina tarie (alcool) , o aspirina, dar repet, nu garantez rezultatul, ca vine cm. te poti ameti sigur
da, am inceput cursa. simt ca explodez
sonya_mea spune:
Citat: |
citat din mesajul lui samira33 sonya, o sun maine pe Mirela si-ti comunic ulterior ce si cum. pup gasca mea de unguroaice...mi s-a facut dor de noi...cum bantuiam noi pe la Budapesta si radeam ca nebunii...am fost cea mai numeroasa gasca ever in Martie. |
Mersi mult, eu maine la 4 plec spre eco si acolo e o clinica de fertilitate, daca nu gaseste Mirela, sa intreb si la ei daca au pe stoc sau daca pot comanda.
Te pup
sonya_mea spune:
Citat: |
citat din mesajul lui Motzishor sonya, am gresit - o sa fiu in Budapesta de pe 10 Iulie pina pe 30. Pe 12 am programarea... O sa fi acolo in aceeasi perioada? Unde? |
Pe 10 voi fi acolo, cred ca voi sta la Koral