FIV in Ungaria 108

Raspunsuri - Pagina 24

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns adipapazi spune:

cristal, bravo!tinem pumnii! ca si pt ngh!

bombi, ce situatie!of!

sonya, ti-a pov samira aventura cu menopurul?:)))))))))))))

Adi +15

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns simonia spune:

pentru plata sa inteleg ca trebuie sa ma duc cu banii in euro?
as fi preferat sa platesc cu cardul.
asa mi-a putin teama sa nu raman intre timp fara bani !

Mergi la inceput

cristal scuza-ma, ca nu ti-am multumit pentru raspuns. acum l-am vazut

Mergi la inceput

cine a fost cu taxi-ul de la aeroport la clinica?
am gasit ca se poate rezerva si taxi. sunt cam 20 km. de la aeroport la hotelul "charles" si cu rezervare taxi ar costa 23 euro. este mult? este convenabil?
eu sosesc seara la 21;30 si fiind singura, este ceva mai oficial. credeti ca e bine?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns samira33 spune:

simonia,vezi ca pe pagina hotelului trebuie sa existe si serviciu de pick-up de la aeroport.
tu poti solicita acest serviciu...trebuie doar sa comunici data si ora aterizarii,compania aeriana cu care calatoresti si aeroportul de decolare.
in unele locuri acest serviciu este gratuit...nu stiu cum este la Charles...insa poti intreba....este mai sigur asa daca vei calatori singura si daca ajungi seara.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Motzishor spune:

sonya, cit o sa stai in Budapesta? De pe 10 iulie pina pe cit? Am trimis un email la Korall (domnului Robert) sa il intreb ce si cum. Partea proasta e ca nu am masina disponibila si cu autobuzele nu stiu cum se ajunge la clinica - cit de lung e drumul, ce legaturi am, etc. O sa vad ce raspune omu' si ma decid dupa aceeea. Oricum, sper sa ne vedem prin Budapesta. O sa fim cam 3 pina acum: tu, eu si simonia.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns samira33 spune:

motzishor,repet...am scris eu pe prima pagina detalii despre drumul de la pensiunea Korall pana la clinica....mai detaliat decat raspunsul meu nu cred ca se poate....pacat ca nu toata lumea citeste informatiile de pe prima pagina-informatii pe care noi,cele care am fost acolo,ne-am straduit sa le oferim cat mai concis celor ce urmeaza sa mearga la Budapesta.

uite...poate nu ai vazut...iti mai pun eu linkul

http://forum.desprecopii.com/forum/topic.asp?whichpage=5&TOPIC_ID=149904#5749905

Mergi la inceput

motzishor, tu cand faci rezervarea? eu am facut in seara asta la hotel charles, sa am timp sa renunt la ea, mie imi convine oriunde, dar sa gasim impreuna.
maine pana la 16,30 ora romaniei sunt la servici si nu intru pe forum, numai de acasa intru. daca sunt schimbari, trimite-mi pe mail.

Mergi la inceput

samira draga, linkul tau nu mai e pe prima pagina. Daca ma duc in urma pe la capitolul 96 il gasesc, dar la capitolele noi nu mai este - de aceea nu am vazut informatiile date de tine. Te asigur ca am incercat sa verific cam tot ce e pe prima pagina, dar daca se tot schimba si lucrurile importante dispar, nu sint eu de vina ca nu le vad. Multumesc mult pt. info detaliate pe care le-ai furnizat.

Mergi la inceput

simonia, mai bine trimite-mi emailuri persoanle. Hai sa nu umplem forumul cu discutii care ne privesc numai pe noi doua. Am sa iti trimit un email cu raspunsul meu.

Mergi la inceput