HAI LALA, TINA ! delfinasi de iul-aug 2010 (132)

Raspunsuri - Pagina 11

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns btz_ovi spune:

Larissa,Oanna stiu ca trebuie sa dau banuti numai sa fim bine si eu si bebe insa daca eu am zis ca daca ar fi dupa mine nu le-as da nimic.Trebuie sa ne conformam
Michelle avand in vedere ca nu au nici calmante nu cred ca kit-ul este prin spital.Cel mai bine este sa il cumperi sa nu ai vreo surpriza.

36+cu Paul Christian...IUBESC 2 BARBATI
AMR 27 ZILE pana la
Mami te roaga sa stai la caldurica pana la termen

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Otiliav spune:

Carla, chiar ca nu stiam ca se poate certificat de nastere provizoriu. Pentru Elisa am primit de la ambasada de la Oslo certificatul ei romanesc si titlul de calatorie.
Mersi pentru zmeura, ai grija de noi si vii cu delicatese

Stefania, test de auz se face aici la 1 zi de la nastere si imediat si testul din calcai, hai maxim doua zile ca pe mine atat m-au tinut la hotel. Inainte de externare a facut si vaccinul pentru hepatita B si cel pentru tuberculoza BCG-ul.
Ce mi-a placut mult a fost ca nu iau sange pentru a vedea bilirubina. Au un cititor, e ca un pix, pe care il apropie de fruntea lor si acela afiseaza cum stau cu icterul.
Cand am calatorit cu ea asa mica a supt si a dormit, a fost mult mai bine decat la 6 luni cand a facut mare scandal la decolare si aterizare.

Mami de Ana Maria(18.12.2004) si Elisa Andreea (09.12.2008) si 32+ Iulia Alexandra

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns carla_2008 spune:

ce proba din calcai?????pt ce e????

Denisa-fericita cu 2 minuni in burtica
32+ Carla Maria si Cristian Alexandru

AMR -5 saptamani

http://good-times.webshots.com/album/575890611lMnMMP

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns carla_2008 spune:

fetelor a mai luat careva Indometacin supozitoare in sarcina??ca aici in Oradea se da la greu,tot ca tratament tocolitic.Am luat si eu vreo 4. Insa ulterior am citit ca nu e indicat in sarcina si mai ales in trim III,ca poate avea efecte adverse fetale!!!!!!!

Denisa-fericita cu 2 minuni in burtica
32+ Carla Maria si Cristian Alexandru

AMR -5 saptamani

http://good-times.webshots.com/album/575890611lMnMMP

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns michelle1981 spune:

ela mm eu am oprit calciul pentru ca aveam contractii si cand am fost la control colul se scurtase de la 3.7 la 3.2. Mi-a zis dr. sa nu mai iau pana dupa 36 saptamani.

btz referitor la clinica privata care se va deschide luna asta, am sunat la support si mi s-a zis ca nu au inca tarifele, probabil se vor stabili dupa inaugurare si ca la inceput vor colabora cu CAS Iasi, deci poate se vor obtine ceva discounturi..
Acum cine stie, pe mine ma tot tenteaza sa nasc la o clinica privata.
La Brasov as avea unde sa stau ca am niste prieteni care m-ar primi fara nicio problema. Insa nu e prea tarziu, acum in luna a 8-a??
Mi-e groaza de focarele de infectie si stafilococi de Cuza
Cu atitudinea si spagile m-as putea impaca dar cu mizeria.. vorba ta mai degraba nasc in camp.
Mai astept sa vad ce se mai aude, mai am cunostinte care vor naste zilele astea.

Maine mi-am planificat o sedinta foto, inspirata fiind de pozele Oanei
Bine, nu la studio foto, ci in apartament..
Am gasit si cu ce sa ma imbrac, ma temeam ca nu imi mai vine nicio pereche de blugi de dinainte, insa am gasit si ma incap fara probleme.
Stay tuned
Mihaela, www.pregnancy-duedate.com/tickers/rinqjvmdbi7dmy9q.png" target="_blank">33+ cu

AMR 6+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns sensibila spune:

Buna, scuz de deranj.

Vroiam doar sa anunt daca e cineva interesata de o
TRUSA EPIDURALA / PERIDURALA BRAUN, NOUA NEDESIGILATA, NU AM AVUT NEVOIE DE EA deoarece am nascut prin cezariana ASA CA ESTE EXACT CU AM CUMPARAT-O DIN FARMACIE SI AM INCLUSIV BONUL DE LA EA. PRETUL IN FARMACIE 105.50 LEI. Eu o vand la 80 lei. Termenul de valabilitate de pe ea este 10.2014
Daca e cineva interesata astept PM.

Sarcini si nasteri usoare sa aveti !

Mami de Steluta Norocoasa Gia Darria nascuta pe 10.03.2010
IAD nr 3 reusita 16.06.2009 cu Dr Anca Moisa (prima IAD nereusita, a 2-a IAD avort menstrual)
Atat sunt de mare !
Poze Gia Darria / Botez Gia Darria
Poze ecografie Bebelina / Lucrusoare Bebelina
www.petitieonline.ro/petitie-p42643046.html " target="_blank">Spuneti NU abuzului sexual fata de minori!

"Copii trebuie crescuti pentru ei, nu pentru parinti." N. Iorga
"Un copil poate oricand sa-l invete pe un adult trei lucuri: cum sa fie multumit fara motiv, cum sa nu stea locului niciodata si cum sa ceara cu insistenta ceea ce-si doreste"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns crispro spune:

Nela, daca gasesti o clinica privata prin zona, la preturi ok, eu zic sa mergi... Si eu nasc natural, si tre sa merg 85 km pana la spital. Dar dr a zis ca odata ce se rupe apa, am timp sa ajung la spital... Nu se naste asa usor, mai ales la prima sarcina. Bine ca mai sunt si exceptii - Aelita e una dintre ele. Pe mine la stat m-ar fi costat 3400 lei -cu spaga, cu rezerva, cu epidurala, cu vaccin antiRH. Plus ca mai trebuia sa iau perfuzii, seringi, ace etc. La privat ma costa 5000 lei cu tot cu vaccin, si nu se compara conditiile. De asta zic, ca daca gasesti ceva aproape, merita luat in considerare.

Cristina 35+ cu

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ela_mm spune:

michelle, cred ca opresc si eu calciul de tot, ca nu merge nici cu zile pauza...si oricum la cat de rar il iau, are mai mult efect negativ, decat pozitiv.

iar de conditii in spital, la cel la care nasc eu e destul de ok. renovat, curatel (ca parca ar mai fi loc), dar spaga e cam mare.

Ela 34+ cu Eva Maria

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns luana081985 spune:

Aici cum se naste copilul poti face certificatul de nastere in spital in primele trei zile, daca ai documentele cu tine si nimeresti in programul lor, daca nu ai timp de 8-10 zile sa mergi la primarie si iti fac certificatul de nastere pe loc cel italian. pentru certificatul romanesc ori depui actele in tara unde dureaza o eternitate si fara spaga nu se poate, ori acum au facut consulat romanesc chiar la Bologna si depui acte aici si in 2 sapt ai si cel romanesc. Daca cel romanesc il faci in tara pentru a parasi italia iti trebuie titlu de calatorie. cam asa stau lucrurile pe aici.

32+ Giulia si Ana Patricia 30 noiembrie 2006
Au mai ramas 7 sapt ( eu sper 5)

http://picasaweb.google.com/100381038846083183576

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns luana081985 spune:

Si aici testul de calcai ti-l faca a doua zi de la nastere si ii mai fac un vaccin care trebuie sa treaca 24 de ore sa poti parasi spitalul. Iar pentru bilirubina tot asa au un aparat ca un termometru cu inflarosu si masoara e destul de relax pentru bebe.

32+ Giulia si Ana Patricia 30 noiembrie 2006
Au mai ramas 7 sapt ( eu sper 5)

http://picasaweb.google.com/100381038846083183576

Mergi la inceput