HAI LALA, TINA ! delfinasi de iul-aug 2010 (132)
Raspunsuri - Pagina 12
beluistef spune:
Wow, Tanti deci miercurea viitoare este ziua cea mare...felicitari...o sa te trec pe prima pagina ca sa facem galerie 
Denisa hai ca mai este puin pana la 34 sapt.
Am vrut sa mai zic ceva, dar am uitat
.
Elena,
36+ cu
Stefan Christian
Si mamica de Luisa ( 23.07.2005) & Beatrice ( 02.06.2003)
AMR: aprox. 23 zile 

ela_mm spune:
dar pt ce e testul din calcai? se face si in Ro? ca eu n-am auzit de el.
Ela
34+ cu
Eva Maria
bumblebee spune:
A picat motiunea, astept sa vad in Monitorul Oficial ce si cat scade, pe mine ma loveste, soacra-mea care e pensionara si pe care o ajutam are de suferit, dar indirect noi...
Sa lea dea DD o luna din viata unui om de rand, cu salariile mizere, cu facturile si alte cheltuieli, dup-aia eu zic ca nu ar mai vota atat de usor pt acest genocid social, cum bine a fost numit...
Scuze, nu m-am putut abtine...
Alina
33+ cu 
gargarita
ramo1901 spune:
Bine v-am gasit fetelor..........
Tocmai am vorbit cu Tina_80 . I s-au rupt membranele,este in spital, si asteapta sa nasca noaptea asta. Este bine, foarte emotionata....dar dornica sa isi stranga puiul la piept.
Asadar, sa fim alaturi si de TINA....al doilea delfinas e pe drum...
HAI TINA
....
Ramona
32+ ....cu o scumpica de
- Sabina Maria
Alina2005 spune:
Salut, burtici si mamica racusor!
Eu nu mai am laptop, asa ca nu mai am cum sa va urmaresc, acum stau pe scaun proptita pe o parte, ca Aida sta pe ficatul meu![]()
Am intrat sa va salut, sper sa sunteti bine, din titlu am vazut ca nu a mai nascut nimeni.
Poimaine plec la Bucuresti si poate intru de acolo, mai ales ca nu o sa mai stau numai in pat, avand in vedere ca azi am facut 36 sapt.
Sa va gasesc cu bine, burtici!
Alina,
35+ cu
Aida Alexandra
Fetita mea
bumblebee spune:
Ramo, multumim de vesti!
Tina, haide mami, nastere usoara si bb sanatos! 

Alina
33+ cu 
gargarita
baby78 spune:
Luana, deci si in Italia se merge mai intai pe VBAC daca se poate.
Ia uite cum ne gasiram 3 cu VBAC, eu, tu si Pitzinuca 
Poate par mai razna dar te rog explica-mi si mie ce inseamna VBAC?????
33+
Tudor Constantin
AMR -7
beluistef spune:
HAI TINA....nastere usoara si recuperare rapida, bebe sanatos si papacios

Ramo multumim de vesti 
Elena,
36+ cu
Stefan Christian
Si mamica de Luisa ( 23.07.2005) & Beatrice ( 02.06.2003)
AMR: aprox. 23 zile 

ramo1901 spune:
HAIDE TINA 
HAIDE TUDOR GABRIEL 
Ce emotii am.....dar stiu ca va fi totul bine....

Ramona
32+ ....cu o scumpica de
- Sabina Maria
rodyka spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui ela_mm dar pt ce e testul din calcai? se face si in Ro? ca eu n-am auzit de el. Ela 34+ cu Eva Maria |
e o intapatura mica, vreo 2 picaturi de sange pe o hartie speciala, se fac analize ptr a depista anomalii in primele zile de viata. aici e obligatoriu, tre sa mergi tu cu bb, in Ro se face in spital gratis si ti se trimit acasa rezultatele daca e vreo probl, daca nu nu-ti trimit nimic.
| Citat: |
| "Este esentiala testarea complexa a nou-nascutilor la 36 - 72 ore de la nastere, in vederea descoperirii acestor boli congenitale - nedescoperite din timp, unele dintre aceste boli produc complicatii grave si pun viata copiilor in pericol. Programul de testare a nou-nascutilor din tara noastra acopera in prezent doar doua boli congenitale - fenilcetonuria si hipotiroidismul, fata de tarile mai dezvoltate, care testeaza nou-nascutii pentru zeci de boli congenitale. Testarea nou-nascutului se face luand o proba de sange din calcaiul bebelusului. " |
_
35+ AMR 4+
pozele noastre
Hannah Isabela &
printesita Anca-Maria (26.06.2001)