Mamici de Sept-Oct '10 - alaturi de David (79)
Raspunsuri - Pagina 17
nikolici spune:
Un alt site de unde au comandat fetele de la odiseea Karinei, cu preturi foarte bune e: www.bimbomarket.it
in 20s cu
si mamica dewww.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=813a99ff4d721e97009477" target="_blank"> Karinutza(14.10.2008)
tanamera spune:
Nikolici,Fistiq
merci mult.
Astazi am fost coplesita de toate urarile primite aici,chiar nu ma asteptam
.
Actualele mamici va da-ti va rog parerea
la acest patut: http://www.myreclama ilegala - avertizare/camera-copilului-c1/patuturi-din-lemn-cu-sertar-pentru-copii-s41/patuturi-din-lemn-cu-sertar-pentru-copii---rikka-d580.html .
Site-ul e my kids . ro (fara spatii)
http://lbdf.lilypie.com/QU3kp2.png
Fistiq spune:
Daaa, asa o sa facem mai ales ca am verificat si au livrare si in Ro.
Inca nu ne-am hotarit, dar uite exemplul de care spuneam : www.amazon.de/Hauck-337080-Apollo-All-braun/dp/B002SJZ7SQ/ref=sr_1_18?ie=UTF8&s=baby&qid=1276605718&sr=1-18" target="_blank">nemti vs www.cauti.ro/carucioare/preturi--Hauck~~Set-Apollo-5-in-1-337080.html" target="_blank">romani
Ai nostri au mai adaugat ei inca in 1 la 4 in 1 ala, sa fie mai complet si sa ia okii! 
----------------------------------------------
cu BB probabil Tudor intr-o burticuta de 24+
sorana_23 spune:
dragele mele,
vroiam sa va intreb daca puteti sa imi recomandati vreo carte interesanta pt proaspete mamici.
sunt la prima sarcina si as vrea sa invat cate ceva ..
multumesc,
sorana (20+)
aniast72 spune:
de la Ploiesti, ne-am intors si noi din concediu de la turci.
Sper ca toate sa fie bune la voi, am mai citit eu cate ceva din urma dar nu temeinic astfel incat sa retin ceva.
Sunt si eu alaturi de carola, ma rog la DD pentru bebelusul David sa fie un luptator si sa treaca cu bine peste acest prim pas in viata.
Noi ne-am relaxat, locatia a fost super, in 10 zile am pus 4 Kg
in conditiile in care plecasem de acasa cu 7 in plus. Asadar in sarcina am plecat de la 62 si acum am 73. Sa-mi traiasca si sa-mi creasca flacaul din burtica.
Am primit si o prima "apreciere" de la cineva care nu stia ca sunt insarcinata si care m-a vazut de la bust in sus: (eram dupa masina) Fiti atente la discutie:
- Ce mai faci?
- Bine. (zic eu)
- Ei pe naiba bine, te-ai umflat ca drojdia. (vine raspunsul) 
Intr-o fractiune de secunda m-a tentat sa-i zic vreo doua dar apoi m-am gandit, daca omul e prost...mai are sens sa-i zic si eu acelasi lucru? Am lasat persoana respectiva in pace si mi-am vazut de drum. (fericita cu kilogramele mele)
Am avut peripetii la intoarcere, agentia de turism prin care am luat biletele ne aranjase sa zburam cu un charter, intoarcerea era dupa amiaza la ora 16. Am facut check-out la ora 12 iar in jur de ora 14 asteptam microbuzul sa ne faca transferul la aeroport. Nu mai intru in detalii, cert e ca am decolat la ora 23.25, deci 7 ore si 25 min intarziere.
Vladi a reusit sa doarma doar 20 min in microbuz, in rest a fost zombie si pe noi ne-a rupt de aproape ne anulase toata odihna concediului.
In cele din urma am ajuns cu bine acasa la caldurile astea cumplite carora trebuie sa le facem fatza. Joi pe 17 iunie am control la doctor iar pe 22 iunie am reevaluarea morfofetalei de sem 2 sa vad in ce stadiu mai stau calcificarile.
Azi am trecut si printr-un necaz, Vladi a cazut de pe tobogan de la 1.5 m, s-a harsait usor la cap si a cazut apoi lat pe spate. L-am ridicat, a inceput sa tuseasca si sa vomite (nu in jet) gurile de lapte pe care le bause cu vreo 20 min mai devreme. Ne-am impachetat si am plecat la doctor...unde era vioi nevoie mare, vroia in leagan
Se pare ca a fost doar sperietura pentru ca n-a plans decat putin, n-a facut nici un cucui...doctorul mi-a spus sa-l tin sub observatie si daca vomita in jet, are stari de somnolenta sau alte cele sa ma prezint cu el inapoi la spital. Pana acum se prezinta bine, a avut pofta de mancare la pranz, acum doarme.
Gata, ma duc sa citesc cate ceva din urma, va pupic si revin.
Andreea,
cu
(AMR 11-) si bb Vladimir (03 septembrie 2007)
Klarisse spune:
Aniast bine ai revenit din concediu, sa iti fie de bine.

Klarisse
graviduta 23+ 
http://lbdf.lilypie.com/zjrHp2.png
Fistiq spune:
Bine ai revenit Aniast! Poate ne arati pozici, macar asa sa ma bucur si eu de locuri frumoase de concediu ca noi nu mergem anuol asta nicaieri, nicaieri!
Stiu ca si tu te mai ocupai de forum, ca am cocosat-o pe Lora cu capitolele noastre ![]()
----------------------------------------------
cu BB probabil Tudor intr-o burticuta de 24+
tanamera spune:
Aniast sa va fie de bine concediu,pupici lui Vladi.
http://lbdf.lilypie.com/QU3kp2.png
aniast72 spune:
Office, mie mi-a urat doctorul drum bun si distractie placuta, el mi-a dat adeverinta medicala cum ca sunt apta sa merg cu avionul. Ulterior am tradus-o in limba turca pentru a nu avea probleme la aeroport. La intoarcere intr-adevar am fost intrebata in cate sapt sunt, am zis ca sunt in 26 cu toate ca eram aproape in 28 implinite. Nu mi-au cerut totusi sa vada nici o adeverinta.
Am purtat costum de baie intreg (de gravida) luat din Anglia, m-am dat cu ulei cu protectie 15, am facut plaja la greu, am inotat in piscina, m-am dat in roata la mare inaltime, in carusel...iar bebelusul din burtica a fost in mare forma. A miscat cand a avut de miscat, a dormit la greu si nu mi-a creat nici un disconfort. Concediu placut si tie. 
Andreea,
cu
aniast72 spune:
madutza draga mea, wow ce veste. Ma bucur tare mult pentru tine, sarcina usoara si la termen iti doresc. Pupici si mesagerului, multumesc Iony pentru vestea buna
Andreea,
cu