Mamici de Sept-Oct '10 - alaturi de David (79)

Raspunsuri - Pagina 16

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns RalucaElenaM spune:

alynta, anul trecut pe vremea asta aveam 27 ani nu am avut nici o sarcina, stateam in fotoliu cu o mana ridicata pe dupa gatul sotului, sotul statea pe cotiera fotoliului si dintr-o miscare m-a atins pe partea superioara"(deaupra sfarcului) a sanului, era acolo un guguloi care se simtea cat o nuca si din pozitia aia (cu palma la ceafa) aproape ca se si vedea in relief; in familie nu am pe nimeni care sa fi avut ceva la san, viata sexuala era ok..la ultimele pipaieli a mele nu am simtit asa ceva...deci a avut o evolutie sa zic eu de vreo luna, am mers la doctor la eco si a zis din prima operatzie ca nu e ceva de speriat numai ca nu poate da inapoi si nu imi recomanda sa raman cu el acolo, de frica am mers la "FUndatia pentru combaterea cancerului la san" care este undeva vis-a-vis de Parcul Carol si in cadrul Institutului de Oncologie Fundeni, am facut operatia in noiembrie nu inainte de a trage o mare sperietura: te pune sa semnezi daca esti deacord ori nu cu extrirparea in cazul in care biopsia preliminara din timpul operatiei nu iese bine, am stat acolo in spital 1 saptamana, operatia si biopsia au fost ok, anestezie totala, nu simti nimic dureros dupa, am rareori neplaceri minore la frig, datorita operatiei m-am pus pe facut bebe ca m-am gandit atunci ca daca imi vor extirpa sanul si daca am ceva macar nu am reusit sa fac si eu un bebe...in fine dupa 5 luni de la asta o cunostinta mama a 2 copii unul de 6 ani si unul de 1 an pe care inca il alapta a descoperit ca are cativa noduli (se zice ca dupa nastere ti se refac tesuturile, ca scapi de chisturi etc..) ei nu i-a mai venit menstruatia 1 an cat a alaptat, a mers la doctor si i-au descoperit cancer galopant.. a trecut de faza extirparii, chimio a ajuns la radioterapie
Mie medicul mi-a spus ca exista posibilitatea ca acest"fibroadenon" sa existe acolo de cand mi-a venit mie prima menstruatie, insa foarte mic si inofensiv, iar acum hormonal...s-a intamplat magia de a crescut intr-o luna foarte mult!
Ii multumesc lui Dumnezeu ca e totul bine si ma rog pentru cunostintza mea cu doi copilashi acasa!
Fetelor ecografia costa mult prea putzin timp si bani fata de ceea ce se poate indura daca nu verifici la timp!

24+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns chichiutza spune:

Si eu cred ca e mai ok sa fie de acelasi sex, desi parintii isi doresc pereche de cele mai multe ori!

Cristina 24+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns nikolici spune:

Citat:
citat din mesajul lui oramona

Nikolici, felicitari pentru bebelusa. Cica pentru copii e mai bine sa fie de acelasi sex. Sa creste mari si frumosi

mamica de Maria Lavinia si 23+ cu Elena Elisa

Multumim si intoarcem felicitarile.
Ne bucuram pentru Karina in mod special ca e fetitza.
Maine am morfologia, poate imi zice ca a facut cuc.

in 20s cu si mamica dewww.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=813a99ff4d721e97009477" target="_blank"> Karinutza(14.10.2008)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns tanamera spune:

Citat:
citat din mesajul lui luy

La multi ani, tanamera !

Sa fii fericita si implinita, iar la toamna sa-ti alinti baietelul frumos si sanatos !

Luy, mamica de Maria Teodora ( 25 august 2007 ) si 24+ cu la purtator

Multumesc.

http://lbdf.lilypie.com/QU3kp2.png

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alexuza spune:

Eu iau no-spa de la 12 s cate 2/zi iar in sapt 20 am luat 6/zi . acum iau 3/zi daca simt orice jena , nu neaparat durere

Burtica de 28 +

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns nikolici spune:

tanamera La multi ani!

in 20s cu si mamica dewww.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=813a99ff4d721e97009477" target="_blank"> Karinutza(14.10.2008)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Fistiq spune:

Ola, ola burtici incinse! Pfui, si la noi e caaald
Tanamera La multi ani fericiti si sanatosi alaturi de cei dragi!
Crina, sa-ti traiasca grasunica! Eforturile ti-au fost rasplatite! Ma bucur mult pt voi!

Vad ca ziceati de No-spa. Am luat si eu pe primul de pina acum, simbata. Saptamina trecuta a fost cam obositoare, am tot avut treaba si drumuri de facut, apoi vineri a culminat cu vreo 2 ore pe la shopping, iar mai tirziu inca vreo 2 la cumparaturi in supermarket, asa ca m-a durut burtica toata noaptea. La fel si simbata de dimineata, mi-a fost frica tare si am luat no-spa. Mi-a trecut, dar bebita a fost asa de linistit fata de obicei! A miscat, dar nu asa cum il cunosc eu. Intre timp si-a revenit si el si iar imi topaie in vezica. Se vede cum misuna pe sub piele. Pupa-l-ar mama tot!

----------------------------------------------

cu BB probabil Tudor intr-o burticuta de 24+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Clabuc spune:

Alynta, cand am fost in SUA am cunoscut o fata din Africa de Sud, blonda, frumoasa foc, pe nume Clarinda. Cand am aflat ca vom avea fetita, ne-am gandit la numele asta. Stiu ca este si un orasel in SUA cu numele asta. Noua ne-a placut ca ni se pare melodios si, stand vreun an in preajma ei, nu ni se mai parea atat de "altfel". Ai nostri au fost cam reticenti cand le-am spus la ce nume ne-am gandit, dar ... asta e. Acum s-au obisnuit.

Si eu ma gandesc ca pentru ele/ei e mai bine sa fie de acelasi sex, aproximativ aceleasi preocupari, preferinte. Oricum, Doamne-Doamne a vrut asa si nu putem decat sa-i multumim din suflet pentru cele 2 minuni.

LALY, cea mai fericita mamica din lume cu MARIA CLARINDA (18 martie 2008) si 23+

Poze Clarinda

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Fistiq spune:

Ma uitam impreuna cu sotul aseara pe amazon.de (el stie germana) si am ajuns si la capitolul carucioare. Cu siguranta o sa-l comandam de acolo, atunci cind o sa ne hotarim la un model! Astia de la noi sunt niste nesi`, pun preturi aproape duble!

De exemplu ne uitam la un model, 4 in 1. Pe amazon era vreo 13 milioane. Pe un site la noi se numea ca e 5 in 1 (desi era acelasi model cu exact aceleasi nr. piese, niste genti pe acolo...) si costa 26 mil... No comment...

----------------------------------------------

cu BB probabil Tudor intr-o burticuta de 24+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Clabuc spune:

Fistiq, cred ca cel mai bine faceti asa. Cu tot cu transport si ajungeti mai ieftin decat cele comercializate la noi. Sa ne aratati si noua ce ati ales. Succes la cautari!

LALY, cea mai fericita mamica din lume cu MARIA CLARINDA (18 martie 2008) si 23+

Poze Clarinda

Mergi la inceput