Mamici de Sept-Oct '10 - alaturi de David (79)

Raspunsuri - Pagina 18

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns chichiutza spune:

Aniast bine ai revenit! Imi pare rau pentru problemele de la intoarcere, dar pun pariu ca vacanta a facut toti banii! Il pupam pe Vladi si speram ca e totul ok!

Cristina 24+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Klarisse spune:

Sambata am taiere de motz la baietelul nasilor. Am rezolvat problema costumatiei insa nu stiu ce sa-i cumpar piticului. Cum haine are destule ma gandeam la o jucarie..sa vedem ce gasesc interesant pentru un copil de 1 an..

Klarisse graviduta 23+

http://lbdf.lilypie.com/zjrHp2.png

Mergi la inceput

Klarisse are nevoie de ceva? Daca nu, o jucarie e ok!

Cristina 24+

Mergi la inceput

I-as lua ceva..mai deosebit..dar care sa ii fie si de folos la..1 an..Vroiqam sa ii iau o motocicleta de aia de Politie insa mi-a luat-o maica-sa inainte..

Klarisse graviduta 23+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Nerantula spune:

Citat:
citat din mesajul lui sorana_23

dragele mele,

vroiam sa va intreb daca puteti sa imi recomandati vreo carte interesanta pt proaspete mamici.
sunt la prima sarcina si as vrea sa invat cate ceva ..
multumesc,

sorana (20+)

Pentru primul an de viata al bebelusului, iti recomand:

www.curteaveche.ro/Bebelusul_meu_e_cel_mai_fericit_Cum_sa_va_linistiti_nou_nascutul_care_plange_si_sa_l_faceti_sa_doarma_mai_mult-3-594" target="_blank">Bebelusul meu e cel mai fericit
www.librariabucuresti.com/Carti-Bebelusi-destepti-Cum-sa-formam-si-sa-dezvoltam-inteligenta-copiilor-nostri-0-3550-6-.htm" target="_blank">Bebelusi destepti

Apoi,
www.scribd.com/doc/5079087/conconcept" target="_blank">The continuum concept (numai electronic, numai in engleza)
www.librariabucuresti.com/Carti-Mami-tati-ma-auziti--0-2975-9-.htm" target="_blank">Mami, tati, ma auziti?
www.librariabucuresti.com/Carti-Cand-apare-copilul-O-psihanalista-da-sfaturi-parintilor-0-3012-6-.htm" target="_blank">Cand apare copilul
www.scribd.com/doc/101213/Ana-Savin-Totul-se-intampla-inainte-de-6-ani" target="_blank">Totul se intampla inainte de 6 ani (din cate stiu eu, disponibila numai electronic)

Mami fericita de steluta Gruia (16.09.2008) si Cezara

Mergi la inceput

Da' motocicleta aia de politie nu e pentru mai mult de 1 an? Asa-mi pare...

Cristina 24+

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui chichiutza

Da' motocicleta aia de politie nu e pentru mai mult de 1 an? Asa-mi pare...

Cristina 24+

Da..tre sa invete sa tina pedalele apasate..este pentru mai mult de 1an..dar na..

Klarisse graviduta 23+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alynta27 spune:

Citat:
citat din mesajul lui sorana_23

dragele mele,

vroiam sa va intreb daca puteti sa imi recomandati vreo carte interesanta pt proaspete mamici.
sunt la prima sarcina si as vrea sa invat cate ceva ..
multumesc,

sorana (20+)

"Mama si copilul" Editura Rao!(cam 100 lei) E frumos ilustrata! Si fain de citit! O carte mai elaborata e celebra "Mama si copilul" de sotii Capraru! Aici gasesti multe informatii atat despre mama cat si despre copil! Si prima are dar e mai generala!(e in jur de 60 lei).

Alina-Mirela 29+Maria si mami de DAVID (27.06.2007)siMATEI (15.05.2009)

POZE

www.totsites.com/tot/davidipate" target="_blank">pagina lui David
Cum a aparut Printul!
Un ingeras in viata noastra

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns crina-s spune:

Alynta, Fistiq multumesc mult pentru urarile frumoase. Grasunica mea mi-a cam dat la ficati azi noapte cand a fost furtuna aia, a fost tare agitata, dar azi vad ca e mai linistita.
Si eu va doresc numai bucurii din partea bebeilor vostri!

25+

crina cu

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alynta27 spune:

Fetelor am primit vesti de la Nike! e suparata ca i s-a scurtat colul! Sper sa fie bine si ea si baietelul!

Alina-Mirela 29+Maria si mami de DAVID (27.06.2007)siMATEI (15.05.2009)

POZE

www.totsites.com/tot/davidipate" target="_blank">pagina lui David
Cum a aparut Printul!
Un ingeras in viata noastra

Mergi la inceput