Mamici de Sept-Oct '10 - alaturi de David (79)

Raspunsuri - Pagina 10

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns vanyy2009 spune:

fetele
Tanamera ...La Multi Ani!!! multa sanatate, fericire si fie ca toate dorintele sa ti se implineasca

Maduta felicitari din suflet , cu intarziere iti spun si eu La Multi Ani!!!

Carola, multa putere iti doresc, multa sanatate pt bebe David

ma pun pe citit ca am destul de mult de recuperat

24+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns LoredanaB spune:

Citat:
citat din mesajul lui eveline

Am gasit la Synevo "Test de toleranta la glucoza"... asta o fi??

23+ si mamica de Bianca

Eveline asa se numeste testul.Aici is zice "diabet de sarcina".
Buburuzo ai scapat usor.Eu trebuie sa repet procedura de trei ori la interval de o ora.Asa se procedeaza aici.Dupa trei ore de baut glucoza,luat sange si urina nu esti bun de nimic pentru ca n-ai voie sa bei nici macar o gura de apa in alea 3 ore.

25 cu Sarah Sophie + Eric Joshua(05.09.2008) ... o minune de la Dumnezeu!

Eric Joshua

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns chichiutza spune:

Lora distractie placuta la serbare!

Cristina 24+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns eveline spune:

Valeu Loredana, de fapt analiza aia se cheama "Test de toleranta la glucoza-3h" dar eu la faza cu 3h n-am fost atenta....oare o fi asa si la astia??

23+ si mamica de Bianca

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ana_25 spune:

buburuza,pianna felicitari!Sa fiti sanatoase,si voi si bebicii!
lora distractie placuta!

Ana23+ Maia Elena

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns tanamera spune:

Vanyy multumesc.

http://lbdf.lilypie.com/QU3kp2.png

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bluekidoo spune:

Buna viitoare mamici.. sa aveti sarcina usoara si fara probleme, bebei sanatosi, fericiti si necoliciosi..
Eu sunt o mamica de iepuras martie-aprilie 2010 si va cerem un vot pe manuta de sub poza (daca doriti sa ni-l oferiti binenteles) http://romtelecom.desprecopii.com/index.php/item/index/72

Nunta 12.05.2007

Carmen mami de Tanya Ioana 05.03.2010

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns office spune:

Va multumesc fetelor! sa ne vedem cu bine la 40 s si dupa ...

Tina, cu(28+) si mamica de Iulia Maria (24.02.2008)
http://lmtf.lilypie.com/RKoDp2.png

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns LoraG76 spune:

Citat:
citat din mesajul lui LoredanaB

Citat:
citat din mesajul lui LoraG76

Ionela, fuguta fa cererea si du-o la personal. Bucura-te acum de liniste si perioada sarcinii, ca dupa aia vine taifunul (bebe adica). Dar taifun in sensul bun, sa stiti! Dupa ce ai sa nasti o sa te feliciti pentru decizie, crede-ma!

Eu dupa-amiaza merg la serbare la engleza la fie-mea, abia astept! Au o profesoara tanara, e un club privat, al ei, face cu grupe de cate 10-12 copii de varste apropiate, Iustina merge de la 4 ani. Face profesoara asta niste serbari...absolut bestiale, total diferite de notiunea de serbare impamantenita la noi in sistemul de invatamant. Abia astept. Va povestesc dupa cum a fost.

Lora, mami de Iustina si 28+

Carti personalizate

Bazar umanitar DC - ajutati copiii
Teledon pentru Dan
www.inimacopiilor.ro

Lora sa ne povesteti cum a fost la serbare sa ne facem si noi o idee.Pe mine ma apuca emotiile cand ma gandesc ca peste cativa anisori o sa particip si eu la serbarea piticului nostru.Numai sa nu fie ca mama-sa si sa planga in loc sa spuna poezia

25 cu Sarah Sophie + Eric Joshua(05.09.2008) ... o minune de la Dumnezeu!

Eric Joshua

Daca te consoleaza cu ceva, stai linistita, in grupa mica 90% plang la serbari. Pe Iustina am dat-o la gradi la 2 ani si 10 luni, avea in grupa mica si copii de 3 ani si 9 luni...la serbarea din iarna au fost TEROAREEEEEEE!!! (in sensul bun) Aproape toti plangeau si printre suspine spuneau poeziile strigand disperati si cate un "mamaaaaam vreau la tineeeee"!!! Fie-mea a fost un fenomen, n-a plans la serbare, ba chiar era cu gura pana la urechi de zambareata ce era si cand sa danseze, partenerul ei plangea de sarea camasa de pe el, la care Iustina, catre educatoare: "doamnaaa, asta plange, vreau altul". Am crezut ca pic de pe scaun de ras, sunt atat de dragalasi la varsta aia si atat de spontani, mai mare dragul!

Lora, mami de Iustina si 28+

Carti personalizate

Bazar umanitar DC - ajutati copiii
Teledon pentru Dan
www.inimacopiilor.ro

(Niciodata sa nu spui niciodata!)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns zozela spune:

La multi ani,Tanamera!!

tuturor!! Saptamana asta ne mutam,in sfarsit,asa ca sper ca in doua saptamani sa (re)vin si eu la taclale!

Nu stiu ce a patit puiul David,dar doresc si eu sanatate,iar mamicii,putere multa!

Mamica lui Mihai si cu la purtator!

Mergi la inceput