Mamici de Sept-Oct '10 - alaturi de David (79)
Raspunsuri - Pagina 11
LoraG76 spune:
Citat: |
citat din mesajul lui tanamera Loredana multumesc. Puiutza merci pentru idee. Lora ai iesit afara,s-au uscat toate bubitele? Pianna profita la maxim de concediu. http://lbdf.lilypie.com/QU3kp2.png |
Azi ies prima data, pentru ca nu vreau sa ratez serbarea. S-au uscat toate, le-au cazut si cojile inafara de una (o coaja) care, unde crezi ca e situata? Pe fatza. Na, nu se vede chiar atat de urat, dar e acolo si ma enerveaza de mor, da' n-am ce-i face, trebuie s-o las in pace.
Lora, mami de Iustina si 28+
Carti personalizate
Bazar umanitar DC - ajutati copiii
Teledon pentru Dan
www.inimacopiilor.ro
(Niciodata sa nu spui niciodata!)
adelena spune:
fetelor, lamuriti-ma si pe mine, toate trebuie sa facem testul asta de diabet? eu nu l-am facut pana acum si nici nu mi-a spus nimeni sa-l fac
26+ si mami David 03.05.2005
RalucaElenaM spune:
Pfff am tras cu ochiul la delfinariu" de iunie-iulie, cred ca m-am si inroshit si am niste emotziivaleu
Doamne ajuta pe bebe de Carola, David Stefan insanatosshire grabnica!
24+
LoraG76 spune:
citat din mesajul lui puiutza Lora dar englea o face in cadrul gradinitei, adica organizat prin gradinita sau o duceti voi in alt loc? Dana 27+ cu si mami de Bobi (06.03.2006) |
Cica face si la gradinita, dar nu a venit cu nimic de acolo decat niste cantecele invatate pe de rost. Noi o ducem de 2 ani la un club privat, acolo face, inafara gradinitei.
Carti personalizate
Teledon pentru Dan
www.inimacopiilor.ro
summertime spune:
citat din mesajul lui adelena fetelor, lamuriti-ma si pe mine, toate trebuie sa facem testul asta de diabet? eu nu l-am facut pana acum si nici nu mi-a spus nimeni sa-l fac 26+ si mami David 03.05.2005 |
nici eu nu l-am facut. s eface la recomandarea doctorului, in functie de cum iti ies restul analizelor, nr de kg luate, etc. Ce am facut in schimb la fiecare set de analize de sange a fost glicemia, simpla
-------------------------------------------------
din ce in ce mai fericita si mai gravida in 26 saptamani cu
alexuza spune:
FETELE care nu au lut nimic pt bebe ( ca si mine ) cand incepeti cumparaturile ? Eu o sa trebuiasca sa rog pe cineva sa mearga cu sotul ca eu nu am voie si macar hainute pt spital sa imi ia , carucior am de la cumnata mea si nu o sa luam acum pt ca o sa vina frigul si o sa luam la anul ,patut o sa ma uit pe net si sa se duca ei ,dar era altceva daca il vedeam in realitateee
Burtica de 28 +
chichiutza spune:
Buburuzule sa stii ca m-am uitat si eu, la cam toate saltelele vad aceeasi descriere, ortopedice sau nu, pretul intre 4 si 5 mil, toate au fete de vara si iarna mai nou (din cate vad eu)! Vom alege una si cu asta basta!
Referitor la si sotul meu e cam speriat de bombe cu sarcinuca. Asa ca mai rarut ca-i mai dragut! Nu pot sa zic ca ma deranjeaza, dupa anii de incercari acum e un fel de relas asa...
Pianna felicitari pentru semnatura! Sa cresteti mari mari!
Eveline se numeste test de toleranta la glucoza si se refera la diabetul mamei gestational nu al fatului! E scarboasa solutia aia, si eu o voi face la 28s!
Cristina 24+
LoraG76 spune:
Nici eu n-am facut testul asta cu diabetul si nici n-am de gand, nu cred ca e cazul.
Zozelooo, lume noua! Ce mai faci?
Pe la 4 plec, pana atunci va mai stresez!
Carti personalizate
Teledon pentru Dan
www.inimacopiilor.ro
adelena spune:
Multumesc pentru ca m-ati linistit cu diabetul....intrasem putin in panica
Nici eu nu am apucat sa cumpar nimic pentru bb...abia am cautat ce am oprit de la David, trebuie sa le spal si sa le pun frumos la locul lor. Carucior nu am, patut nu am...nu stiu ce mai astept, dar sigur nu va ramane bb fara ce-i trebuie. Bani sa fie ca in cateva ore nici nu avem ce face cu cumparaturile
26+ si mami David 03.05.2005
oramona spune:
Ce va spuneam eu ieri, ca nu stiu sa mananc decat nesanatos. Acum am tras o fuga pana la fast-food , ca-i peste drum si mi-am luat un kebab. Normal ca l-am si devorat deja..Dar o fost bun si mie imi era foame. Nu mai pot de cald si pana la 16 mult mai e. Am reusit sa-mi iau si eu Elevit . Voi cand il luati? Dimineata, la pranz sau seara? Azi l-am luat pe la 11, dar astept opinii.
Va
mamica de Maria Lavinia si 23+ cu Elena Elisa