Mamici de Sept-Oct '10 - alaturi de David (79)
Raspunsuri - Pagina 9
LoredanaB spune:
Citat: |
citat din mesajul lui LoraG76 Ionela, fuguta fa cererea si du-o la personal. Bucura-te acum de liniste si perioada sarcinii, ca dupa aia vine taifunul (bebe adica). Dar taifun in sensul bun, sa stiti! Dupa ce ai sa nasti o sa te feliciti pentru decizie, crede-ma! Eu dupa-amiaza merg la serbare la engleza la fie-mea, abia astept! Au o profesoara tanara, e un club privat, al ei, face cu grupe de cate 10-12 copii de varste apropiate, Iustina merge de la 4 ani. Face profesoara asta niste serbari...absolut bestiale, total diferite de notiunea de serbare impamantenita la noi in sistemul de invatamant. Abia astept. Va povestesc dupa cum a fost. Lora, mami de Iustina si 28+ Carti personalizate Bazar umanitar DC - ajutati copiii Teledon pentru Dan www.inimacopiilor.ro (Niciodata sa nu spui niciodata!) |
Lora sa ne povesteti cum a fost la serbare sa ne facem si noi o idee.Pe mine ma apuca emotiile cand ma gandesc ca peste cativa anisori o sa particip si eu la serbarea piticului nostru.Numai sa nu fie ca mama-sa si sa planga in loc sa spuna poezia
25 cu Sarah Sophie + Eric Joshua(05.09.2008) ... o minune de la Dumnezeu!
Eric Joshua
tanamera spune:
Loredana multumesc.
Puiutza merci pentru idee.
Lora ai iesit afara,s-au uscat toate bubitele?
Pianna profita la maxim de concediu.
http://lbdf.lilypie.com/QU3kp2.png
Buburuza_10 spune:
Buna ziua, dragi burtici!!!
Tanamera, la multi aaaaaaaaaaaaaani!!! Sa fii fericita si iubita, sa ti se indeplineasca toate dorintele, sa ai o nastere usoara si un bebe perfect de care sa te bucuri 100 de ani!!! Speri sa te distrezi bine azi si sa ai bafta de cadouri multe si frumoase!
Oramona, la capitolul stam foarte bine , incercam sa ne umplem bateriile ca dupa... nu se stie ce si cum va fi . Adevarul e ca eu nu ma simt inca f greoaie si ma bucur ca sotul inca ma mai gaseste atragatoare... desi am luat deja 15 kg.
LoredanaB, am facut testul de diabet chair ieri. Am baut paharul ala de apa amestecat cu glucoza si la o ora dupa mi s-a recoltat sange si urina pentru analiza. Glucoza e ingrozitor de dulce, dar asta e...
Lora, bafta la serbare. Te asteptam cu detalii si poze!!!
Chiciutza, nu-ti pierde vremea cautand saltele... toate sunt cam la fel. Ia si tu una cu 2 fete (de vara si de iarna) la un pret mediu... Zic si io .
Asaaaaaaaaaaa.. si dati-mi voie sa ma laud... azi schimbam semnatura! iuhuuuuuuuuuu
Va pup pe toate si va doresc o zi duperba!!!
28+
pianna spune:
tanamera la multi ani si cat mai multe zile fericite!!!
P.S. am facut si eu update la semnatura
21+ cu
RalucaElenaM spune:
Lora sa ne pui poze si filmuletze! Soacra mea a fost educatioare a iesit la pensie de 1 an si am fost si eu la o serbare acum vreo 4 ani de "Mos Craciun" vai saracutzii ce emotionati erau la spusul poeziei:) multi dintre ei nici nu au spus-o si parintii erau foarte foarte ofticati...d'asta-ii frumoasa copilaria FACI CAM CE VREI! aveau numai 3 ani, mama ei de poezie cand au vazut atata lume unii s-au pierdut asa de tare...Sotzul meu invatza pe vecinul meu de numai 3 anishori sa faca numai prostii.. si ""se rade"" de parca ar avea vreo 7 ani si el, il indeamna sa "dea cu sare" pe unde se poate dintr-un recipient cu nisip, sa faca pisu in coshul cu gunoi(gol), numai prostii...iar baietzelul are atata imaginatie cateodata scoate niste dume...bineinteles ca minte de sparge ..toata lumea ramane incremenita in schimb la poezii sau cantecele chiar de stie nu vrea sa spuna..mi se pare greu de tot si chinuitor pentru copil sa recite poezia asa cand vrei tu ...este la varsta cand ti se urca in capshor!
La toti ni-i greu da sa vedetzi c-o sa vina!Copii spun si fac lucruri trasnite!
24+
puiutza spune:
Citat: |
citat din mesajul lui tanamera Puiutza merci pentru idee. http://lbdf.lilypie.com/QU3kp2.png |
La Multi Multi Ani fericiti! Si sanatate multa multa sa ai! Si un BB sanatos tun!
Dana 27+ cu si mami de Bobi (06.03.2006)
eveline spune:
Buburuza, ai idee cum se cheama exact analiza asta? Ca si mie mi-a zis dr ca tre' sa fac o analiza asemanatoare, ceva de genul sa-mi verific o toleranta la glicemie si se va putea observa daca fatul are/nu are diabet gestational... oricum imi va zice ce si cum la urmatoarea vizita. Da eu eram curioasa sa vad cam cat costa asa o analiza si nu stiu denumirea exacta...nu stiu dupa ce sa caut
23+ si mamica de Bianca
puiutza spune:
Lora dar englea o face in cadrul gradinitei, adica organizat prin gradinita sau o duceti voi in alt loc?
Dana 27+ cu si mami de Bobi (06.03.2006)
eveline spune:
Am gasit la Synevo "Test de toleranta la glucoza"... asta o fi??
23+ si mamica de Bianca