Stiu ca e normal,dar sint trista...i-a cazut primul dinte de lapte.Parca ieri ma uitam in gura lui sa vad cind iese primul dintisor si acum l-am pus in cutiuta.La noapte vine tooth fairy si cred ca pe linga un banut va aduce si o jucarie.
El nici macar nu e superentuziasmat iar eu parca imi vine sa pling nu dupa dintisor ci dupa timpul care nici nu stiu cind a trecut.
Am copil mare care in curind e absolvent de JK(junior kindergarten)si care si-a pierdut primul dinte.Mai o zii doua si se insoara....
Voi ce ati simtit cind i-a cazut primul dinte?
Ehee, la noi a fost party in toata regula cand a cazut primul dinte! Si de atunci tot asa o tinem
I s-a intamplat lui Yann, dupa ce a implinit 6 ani. Party (tort, poze, mers la film), Zana Maseluta (bani, diploma)
La putin timp a urmat si primul dinte al lui Philip; iar party (tort, poze, mers la un loc de joaca), iar Zana Maseluta (bani, diploma)
Bucuria lor este si bucuria mea. Iar ei au fost f bucurosi
Ioana,
Philip, Yann, Sabina
Postarea e pt. sectiunea Psi
Cu fiul meu a fost maaare sarbatoare, cu fata mi-a fost ciuda ca n-am fost langa ea cand dr-ul i-a scos primii doi dinti de lapte din 2 miscari amandoi erau taaare mandri, mai ales fata, pt ca ea era singura din scoala cu toti dintii de lapte, ceilalti erau deja stirbi, vroia si ea
Gabi+Robert(20.05.1997)+Lili(17.05.2002)
www.dropshots.com/kincses3#" target="_blank">poze noi www.dropshots.com/kincses4#" target="_blank">poze si mai noi
www.dropshots.com/kincses5#" target="_blank">poze cele mai noi
Povestea nasterii: Lili si Robert