Oradea-(cap.54)! vacanta on line!
Raspunsuri - Pagina 5
adi2003 spune:
Delectare:
Achimenes - iunie 2010.
P.S. Un vis devenit realitate. Si asta nu e totul, mai urmeaza cateva varietati sa infloreasca.
carla28 spune:
Salutare fetelor!
Intru rapid sa va dau un semn de viata, ca nu prea am timp de stat pe net. Noi suntem bine, in sfarsit e vreme buna si putem sta mai mul;t pe afara. Vad ca se simte miros de vacanta, fain de cei care pleaca deja, noi probabil doar la inceput de septembrie.
Va pup!
www.flickr.com/photos/40168372@N05/" target="_blank">POZE
Gabi_K spune:
Sper sa avem o saptamana mai de vara... ca de joi e iulie deja
Gabi+Robert(20.05.1997)+Lili(17.05.2002)
www.dropshots.com/kincses3#" target="_blank">poze noi www.dropshots.com/kincses4#" target="_blank">poze si mai noi
www.dropshots.com/kincses5#" target="_blank">poze cele mai noi
Povestea nasterii: Lili si Robert
szivarvany spune:
Siminel, ce frumuseti, ce culori variate ai adunat
Carla, bine ca sunteti bine asta conteaza !
Moni ce faceti ?
Daria & felina fioroasa GIULIA(2004 08 16) cu Sela
_"Meglio sole, che mall`accompagnate !"
adi2003 spune:
Eu mi-am luat liber o saptamana. Cu ocazia asta ma voi ocupa mai mult de flori, daca ma lasa nepotica. In rest cu ea, mai toata saptamana, caci s-a mutat la noi pentru o perioada.
Vine si ziua lui tata'sau asa ca nu cred ca ne vom plictisi.
Tocmai am luat din piata niste coacaze rosii sa fac o prajitura usoara. Cred ca ma apuc de ea la dimineata, pe racoare.
Mercedes spune:
De azi suntem mai multi la trupa oradenilor.. s-a nascut azi de dimineata fetita Adelei, Iris!
Bine ai venit pe lume Iris !iti doresc multa sanatate si iubire in mijlocul familiei tale!
Felicitari Adela!
szivarvany spune:
Adela, felicitari, sa-ti traiasca Iris si sa creasca mare-mare
LMA celor ce-si serbeaza onomastica azi !
Daria & felina fioroasa GIULIA(2004 08 16) cu Sela
_"Meglio sole, che mall`accompagnate !"
adi2003 spune:
Felicitari Adela pentru fetita. Deci Tudor are o surioara.
Ieri am gasit pe raft, intr-un supermarket, un singur exemplar din cartea "Jurnal de tatic". La final era o trimitere catre DC.
Am rasfoit-o putin in magazin.
marius spune:
Felicitari si din partea mea.
http://www.jurnaldetatic.ro/
Eu pur si simplu / Pagina legislativa
adi2003 spune:
Daria, am vazut o poza in concurs. Deci tot nu te-ai lasat. Sa stii ca ma bucur ca n-ai renuntat la idee. Chiar daca n-a fost sa o faci de prima data, cand eram si eu pe-acolo cu aparatul foto, las ca e bine si acum. Bafta!