Oradea-(cap.54)! vacanta on line!

Raspunsuri - Pagina 6

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns adi2003 spune:

Apropos de "Iarba verde". Simt mirosul pana-n gat. Cineva din fata blocului s-a hotarat s-o tunda. Si stiti cum miroase iarba proaspat tunsa. Si io-s la etaj, cu geamurile deschise ca n-am aer si inspir din plin iz de iarba verde.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Gabi_K spune:

Felicitari Adela!!!!
Eu m-am zapacit de tot cu silicoanele (forme de praji) azi am facut 2 ture de muffin, una cu lamaie, una cu cioco Duminica am facut o tura cu mac si portocale, gustul era ok, dar parca-s mai bune astea de la cutie.
Seara am fost in parc cu 5 copii, 2 din dotare si inca trei imprumutati. Cred ca ma injurau parintii lor, ca i-am dus acasa murdari dupa vreo 2 ore de tavaleala in nisip

Gabi+Robert(20.05.1997)+Lili(17.05.2002)
www.dropshots.com/kincses3#" target="_blank">poze noi www.dropshots.com/kincses4#" target="_blank">poze si mai noi
www.dropshots.com/kincses5#" target="_blank">poze cele mai noi
Povestea nasterii: Lili si Robert

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns marius spune:

Data viitoare ia parintii lasa copiii si veniti voi dupa o tavaleala - in nisip desigur

Eu pur si simplu / Pagina legislativa

Mergi la inceput

De ieri de cand s-a tuns iarba din fata blocului am inceput sa stranut tot mai tare. Ba mai mult, seara simteam ca nu mai am aer, ma strangea ceva de gat.
Eu stiu ca-s alergica la polen, dar nici sa dorm cu geamurile inchise nu pot.
Cautand pe net despre rinita alergica, (care la mine se manifesta sezonier, la puful de plopi si la tei) am gasit scris cateva sfaturi ce pot reduce cantitatea de polen inhalata:
"-Informati-va despre vreme inainte de a face o plimbare la tara: cantitatea de polen din aer creste in zilele cu vant si, mai ales inainte de furtuni;
-Nu merge intr-o masina decapotabila in timpul sezonului de polenizare
-Spalati-va parul dupa o plimbare in aer liber
-Evitati sa dormiti cu fereastra deschisa in cazul in care patul este aproape de fereastra
-Inchideti ferestrele cand se tunde iarba"

Nu m-am gandit nici o clipa ca fac alergie la iarba tunsa din jurul blocului si inca mai rau ca la puful de plopi sau la tei. Inca ceva de care trebuie sa ma feresc.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cristina22 spune:

Simi-offf...sanatate!

Gabi-si eu am facut briose aseara.Cu afine.F. bune si rapide
Da' totusi, 5 copii???Esti tare!!
Noi mergem 2 adulti cu 1 copil...da' deja incepem sa ne descurcam

E vineri, e vara, e soare

C+C=Andrei

Cel mai greu lucru de pastrat e echilibrul.
(Jean Grenier)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns marius spune:

Cum se fac briosele? (cu afine sau altceva)

Eu pur si simplu / Pagina legislativa

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cristina22 spune:

Marius-eu astea le fac mereu http://www.culinar.ro/retete/gateste/3/324/9994/dulciuri/checuri/muffins-rapide-cu-lapte-batut

Ai mei au pus afine la congelator sau cu zahar la frigider.Asa ca am tot anul.

C+C=Andrei

Cel mai greu lucru de pastrat e echilibrul.
(Jean Grenier)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns szivarvany spune:

Mneatza.
Siminel, sa ti treaca alergiile suparatoare
Gabik, suuuper, unde ati fost ? Ca noi ajungem pe "platz" la Patria doar si se aduna trupa de roleristi urlatori

Daria & felina fioroasa GIULIA(2004 08 16) cu Sela
_"Meglio sole, che mall`accompagnate !"

Mergi la inceput

Eu sunt pasiva in concediul asta, ca nici prajitura cu coacaze n-am facut-o. Am ales fructele (munca de cenusareasa) si apoi le-am pus la frigider. Acolo au ramas.
Ieri mi-am fiert porumb, a fost bun!!!
Cu Maria in picioare nonstop (ca pisicu') nu pot sa fac mare lucru.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Gabi_K spune:

Simi chiar am vrut sa te intreb daca nu te deranjeaza iarba tunsa... ca la mine are mereu "succes"

Marius, eu cumpar praf de muffin de Real sau de drOetker, cu alea nu gresesc Am mai incercat o reteta de pe net, dar nu au iesit asa de bune.
La noi nr1 raman alea de la real cu lamaie

Cristina, cu unul e greu. Cu 5 e rutina. In parc stai pe banca si citesti, si daca trece unul in fata ta il intrebi de ceilalti 4... in casa e mai simplu, macar stii unde sunt

Mamagiuliei, noi am fost in orasel, la cetate.

Gabi+Robert(20.05.1997)+Lili(17.05.2002)
www.dropshots.com/kincses3#" target="_blank">poze noi www.dropshots.com/kincses4#" target="_blank">poze si mai noi
www.dropshots.com/kincses5#" target="_blank">poze cele mai noi
Povestea nasterii: Lili si Robert

Mergi la inceput