Oradea-(cap.54)! vacanta on line!

Raspunsuri - Pagina 10

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns cristina22 spune:

Daria-nuuu, ne bucuram de vara!

Moni-petrecere frumoasa sa aveti!

Valentina-bine ai venit!!

C+C=Andrei

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns adi2003 spune:

Noi am ramas fara apa calda acasa timp de o luna din cauza unor lucrari.
AC nu avem, de lucru garla, dar de maine schimbam orarul de serviciu. Merg pe 7.30 si vin mai repede. Macar atat.
Cred ca la ora 6 dimineata voi uda florile.

Mergi la inceput

Va uitati la "Mamaia copiilor" pe TVR1?
Acum, "Ruga pentru parinti". Emotionanta piesa...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Gabi_K spune:

Citat:
citat din mesajul lui adi2003

Noi am ramas fara apa calda acasa timp de o luna din cauza unor lucrari.
AC nu avem, de lucru garla, dar de maine schimbam orarul de serviciu. Merg pe 7.30 si vin mai repede. Macar atat.
Cred ca la ora 6 dimineata voi uda florile.

si noi tot asa, o luna. Offf, ce porcarie in tara lu'peshte, totul e posibil
Si in alte tari mai repara una-alta, si n-am auzit sa ramana cineva o luna intreaga fara apa calda.
Alta minune locala: OTL-ul. dimineata cand ti-e lumea mai draga si fiecare minut valoreaza milioane, te anunta vatmanul, ca nu este curent si pot sa continui porcariile, pe care le tot inghitim, si meritam sa le inghitim pt ca suntem un popor de fraieri Scuze ca mi-am varsat off-ul... dar mi-e groaza de dusurile cu apa rece

Gabi+Robert(20.05.1997)+Lili(17.05.2002)
www.dropshots.com/kincses3#" target="_blank">poze noi www.dropshots.com/kincses4#" target="_blank">poze si mai noi
www.dropshots.com/kincses5#" target="_blank">poze cele mai noi
Povestea nasterii: Lili si Robert

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns szivarvany spune:

Ce rau imi pare pt voi, e crunt sa ramai asa fara apa calda si Doamne iarta-ma, o luna nenorocitii.

Btw, care a cerut ploaie ?

Daria & felina fioroasa GIULIA(2004 08 16) cu Sela
_"Meglio sole, che mall`accompagnate !"
www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=I Love DC&page=3" target="_blank">Avem foto in concurs si acum ne laudam

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns marius spune:

Eu - sa ma spal!! Acum pe bune eram pe punctul sa ies in ploaie si sa ma las sa ma ude pana la ....ma rog intelegeti voi, numai asa de placerea de a fi plouat. Cred ca am luat-o razna, nu-i asa?

Eu pur si simplu / Pagina legislativa

Mergi la inceput

Cat a plouat am stat pe balcon, sa ma racoresc.

O noua varietate de achi, inflorita ieri:
Achimenes Longiflora Major.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns szivarvany spune:

Eu am stat pe balcon si am maturat praful, m-am udat pana la piei Doamne ce bine a fost
Sela statea si ma latra Giulik dormea rupta, n-a auzit niciun tunet

Daria & felina fioroasa GIULIA(2004 08 16) cu Sela
_"Meglio sole, che mall`accompagnate !"
www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=I Love DC&page=3" target="_blank">Avem foto in concurs si acum ne laudam

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns sileriki spune:

Gasca mea vesela si frumoasa bine v-am regasit
imi place ca aveti in voi tot ce are nevoie cineva , si acum vreau sa zic ceva sper sa nu supar pe nimeni , daca Madalina era inconjurat de oameni ca voi ,nu e sigur ca ajungea acolo unde a ajuns , depresia se trateaza incet si cu multa rabdare ...
in fine sa revin la ale noastre , a fost vacanta frumoasa , am fost la castelul lui tata Vlad la Poenari , la Peles , peste tot unde ne am dorit
incerc sa pun poze daca reusesc http://family.webshots.com/album/570699473iXmtoq?start=0
am oprit o pe Gabi pe strada , ma bucur ca te am cunoscut , fiindca eu mai mult va citesc si nu prea scriu , poate va stiu "virtual " un pic mai bine , pupici ,
imi pare rau ca nu am avut curaj de 1 Mai sa merg la Simina la nuferi in Felix , alta data promit ca ma prezint si tie
Daria ce mai faci , cand vii cu Guli in parc dar Mercedes ?
eu il mai am pe Eric luna asta , ca a fost cuminte si a facut toate temele si i-am promis ca il las toata luna august la Vale la prietenii nostri , dupa aceea nu mai merg singura in parc
va pupici si bine venit la membrii noi
cine bea cu mine un Ice cofee ???

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cristina22 spune:

Evi-ce mamica frumoasa!! O familie fericita!
Unde face Eric karate?

Si frate-meu e fara apa calda!!Ioi, nasol..da' apa rece face pielea ferma

O duminica faina!!!

C+C=Andrei

Mergi la inceput