Oradea-(cap.54)! vacanta on line!

Raspunsuri - Pagina 11

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns sileriki spune:

Buna Cristina
a facut pana in martie in palatul copiilor.
si noi suntem in lista celor fara apa calda
Duminica faina pt toti .

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns marius spune:

Cum ramane cu inghetata?

Eu pur si simplu / Pagina legislativa

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns adi2003 spune:

La multi ani, Luca, puiut de Moni!
Sa cresti mare, sanatos si sa ai mult noroc in viata!

Evi, ma bucur ca v-am cunoscut din poze. Frumoase locuri ati vazut.

Eu efectiv nu mai rezist de caldura. E groaznic in apartament. Cu toata ploaia de ieri nu s-a racorit defel, dimpotriva, betoanele au dat caldura afara.
Sunt si la regim, de fapt mananc cam o data pe zi. Astazi inca n-am mancat si nu mi-e foame. Nu sunt la nici o cura ci doar mi-am deranjat stomacul. Ieri m-a durut toata ziua capul, cred ca de la deshidratare. Imi impun sa beau apa cat mai multa dar parca nici aia nu incape in stomac.
Aseara tarziu, dupa 10 am gradinarit putin, adica mi-am mutat niste pui de achi in paharele ca erau la inradacinat in banuti de turba.

Astazi posibil sa avem ceva musafiri, dar nu ne-au confirmat daca vin si cand.

Mergi la inceput

Ar trebui sa bei apa structurata sau apa PI. Desigur nu o gasesti chiar oriunde dar poate ca in scurt timp am sa pot sa-ti dau eu. Daca vrei, desigur. Este o diferenta de la cer la pamant intre apa obisnuita chiar si cea imbuteliata si apa structurata. In principiu (defapt in realitate) apa de izvor este o apa structurata si de aceea este atat de buna insa nu ai cum sa o gasesti intr-un oras. Acum sunt si solutii in acest sens.

Raman la intrebarea: cu facem cu inghetata in vara asta? Inca este luna iulie - iesim ?

La multi ani din partea mea pentru "barbatul" junior ce are in buletin prenumele Luca

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Gabi_K spune:

in orasel e tare buna inghetata... cred ca Lili e vinovata de ploaie, dar si distractia ei a fost pe masura... www.youtube.com/watch?v=gC12qfCPle8" target="_blank">17 iulie

Gabi+Robert(20.05.1997)+Lili(17.05.2002)
www.dropshots.com/kincses3#" target="_blank">poze noi www.dropshots.com/kincses4#" target="_blank">poze si mai noi
www.dropshots.com/kincses5#" target="_blank">poze cele mai noi
Povestea nasterii: Lili si Robert

Mergi la inceput

Gabi_K, copilul ce se balacea era Lili? Nu prea imi dau seama din filmulet.

Marius, daca vrei o iesire DC-ista la inghetata, stabileste locatia, data si ora.
Data trecuta (cand ai lipsit) ne-a lipsit organizarea. Mizam pe o inghetata atunci, dar n-a iesit nici sedinta foto.
Acum te las pe tine sa pui piciorul in prag si sa ne intalnim la o inghetata cat mai multi. Ma bazez pe tine.

Noah, pana la urma am iesit din bloc si am stat la aer curat, pe deal, timp de vreo 8 ore. A fost bine.
Ne-am transformat din gazde in musafiri.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns szivarvany spune:

Moni, sa-ti traiasca Luca alaturi de fratior [bis[
Vrem multe poze !
Evi, ce super vacanta ati avut
Marius, unde cand ?

Daria & felina fioroasa GIULIA(2004 08 16) cu Sela
_"Meglio sole, che mall`accompagnate !"
www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=I Love DC&page=3" target="_blank">Avem foto in concurs si acum ne laudam

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Gabi_K spune:

la multi ani Luca!!!
Simi, daaaa, era Lili
azi idem, dar apa era mai mica, si n-am lasat-o asa de tare, ca ieri a cam facut mutre, cand am dushulit-o cu apa rece inclusiv pe cap

Gabi+Robert(20.05.1997)+Lili(17.05.2002)
www.dropshots.com/kincses3#" target="_blank">poze noi www.dropshots.com/kincses4#" target="_blank">poze si mai noi
www.dropshots.com/kincses5#" target="_blank">poze cele mai noi
Povestea nasterii: Lili si Robert

Mergi la inceput

21.07.2010 - miercuri - orele 18.00 Mc'Donalds - Crisul ar fi Ok?

Mergi la inceput

Gabi_K.

Marius, pt mine e OK.

Mergi la inceput