"Puiuti de Randunici 2008!! (423)"

Raspunsuri - Pagina 18

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns ramo_cata spune:

mai crocsi -necrocsi tot din plastic sunt confectionati..daca nu zicea Ariel ca se numesc crocsi habar nu aveam ...pentru mine erau papuci/slabi de cauciuc dar googalii putin si vazui si eu despre ce-i vorba... eu ii am de la cumnata mea din spania or fi de firma si eu ii terfeles prin curte

bubu vreau si eu o feliuta sa va fie de bine balaceala

kitzy ma bucur ca bb e bine..doamne ajuta in continuare

sa va zic de baiatul meu ca dupa fiecare masa imi zice "sasumana a masa",cand tuseste pune manuta la gura si zice "padon",cand face partz zice padon,daca loveste ceva sau ma loveste cu ceva zice padon..imi e un drag de el de morrr..
edit:ariel nu mi-ai raspuns daca mai ai sepcuta UV?eu am cautat pe site si n-am gasit...daca nu mai ai ,o sa mai aduci?
RAMI mamica fericita de puiutz mic si iubit ANDREI
poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ariel_7000 spune:

ramo, scuze, m-am luat cu altele. nu mai am sepcute anti UV, decat una sg, de fata . nu am mai gasit genul asta, dar mai caut.

mami de alexutza (10.04.2003)si Teodor Mihai (10.04.2008)
" SAVE THE EARTH, IT'S THE ONLY PLANET WITH CHOCOLATE!"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mihutza11 spune:

Alicel drum bun si acomodare cat mai placuta acolo!
Tuchi imi pare rau de patania cu Seb.. felicitari pt casa!
Ioana felicitari pt Iris!
Kitzy bv de vestile bune!
Zoze

crocsi si Andra a avut mereu.. dar stiti aici e plin de modele fel de fel ..
Bravo copilasilor care au succes cu olita!

am vazut si domnisoricile frumoase Soph, Tea si Rebe&co.. pozele Nicoletei iar le-am ratat..

ca zicea Vali de aspersoare.. aici sunt locuri speciale in parc, splash-uri, unde copilasii asta fac, se joaca in apa aia tasnitoare.. ieri a testat si Andra.. era uda leoarca dar nici nu se dadea dusa, si e rece apa aia, dar ce mai conteaza la 40 grade.. e numai bun .. tre sa fac si un filmulet o data sa vedeti ce distractie pe copilasi ..

Mica dansatoare

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dudurutza spune:

si ceai pentru toate gusturile! Va las si niste racoare, ca s-a innorat, e mai racoros aerul si va urez o zi minunata! Sanatate bolnaviorilor

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mstela spune:

Neata si de aici.
Luny,nu am vazut Bubchen lotiune plaja,doar am auzit pe net ca exista...vorbeau mamicile.Poate la DM?!Ca de acolo am luat sampon/gel/lapte corp..
Tuchi,bine ai revenit..bietul Seb..Bafta cu casa.
Ramo,bafta la ex.
Bubu,unde are solutie sano antimucegai?avem si noi probleme in camara.
M-ati omorat cu crocsii...am vazut si eu,dar pe mine nu ma atrag deloc..nici nu stiam ca se cheama astfel..si nici nu cred ca ar merge bine copilul cu ei,s-ar incinge,mi se par prea inchisi,poate ar deranja-o cureaua.
Ariel,cum e cu chilotii aia?

mami de TEA

Nu exista vreun pictor care sa fi surprins cu adevarat sentimentele unei mame pentru copilul sau.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns raluca2107 spune:

Stela, eu eram cu Sano ca sunt fan, numai produse Sano am pentru curatenie, sunt foarte bune, uite :
http://www.uzcasnic.bizoo.ro/vanzare/98622/Solutie-antimucegai-Sano
Nu stiu unde se gasesc in Bucuresti. Eu iau de la mine din Complex, este un stand cu produsele lor, dar cred ca am vazut si prin Real.
Si asta cica e f. bun:
http://www.cleaningromania.ro/detalii/SAVO+Solutie+antimucegai/429/

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns raluca2107 spune:

Pentru alergii mie imi recomanda doctorul dimineata Zyrtec (5 pic), seara Aerius (5 ml)
Edit ca am incurcat borcanele , calciu fiola 5 ml nu carbonic (ala e pentru deshidratare)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns tuchita spune:

'neata!
Seb a vomat ieri dupa amiaza, ast'noapte, are febra....si facies klingonian!
Am ramas acasa cu ei azi, aveam o gramada de probleme la munca....
Sunt tare ingrijorata, mai ales ca nu inteleg de ce face febra!
oricum ii dau antibiotic ca sa nu se suprainfecteze plaga.

La gradinita erau albe si ingrijitoarea, si educatoarea si directoarea.
N-am facut scandal, nu mi-ar fi folosit la nimic.
Mai ales ca Seb nu e la varsta la care ar trebui sa fie la o gradinita de stat, in grupa cu copii mult mai mari decat el!

Va invidiez pt succesele cu olita...eu sunt ani lumina departare.

L-am mai lasat in cucul gol prin curte sa stropeasca iarba....de obicei intra in casa si face pe jos!

ma rog, sper ca pana in toamna sa reusesc sa-l dezvat!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cami33 spune:

Stela, eu am luat lotiune de plaja Bubchen 30 de la Real (150ml/20 lei)

_
Cami, mami de Maria Alexandra(02.05.2002) si de Luca Razvan(28.03.2008)

"In aceasta viata nu putem face lucruri marete.
Putem face doar lucruri marunte cu enorma dragoste."

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns tuchita spune:

Cred ca sunt singura care nu se streseaza cu lotiunea de plaja...nu stiu de ce, la cat de bruneti sunt nu-mi vine sa ii dau cu crema de plaja cand merg in parc!

Mergi la inceput