"Puiuti de Randunici 2008!! (423)"
Raspunsuri - Pagina 19
Nicoleta spune:
Ploua. Este urat. Imi vine sa "emigrez" in Romania.
----------------------------------------------------
Ai reusit? Continua! N-ai reusit? Continua!

Olgutzika spune:
'neata!
L-am intrebat pe Radu, cica noi am avut solutie antimucegai de la Bison http://www.helmat.ro/pulverizator-antimucegai-500ml-bison.html. Dar zic si astia "Totusi rezolvarea pe termen lung este eliminarea cauzei - umezeala si caldura insuficienta."
Tuc, saracutul, ma
! Stai cu ochii pe el, nu a mai vomitat de ieri, nu? E OK in rest, exceptand febra? Nici eu nu o dau cu crema in parc, pentru ca iese la ore rezonabile, la tara insa o dau, ca sta numai in soare si arde ca naiba.
Olga
18+ si mami de
Ioana-Sofia (25.02.2008 )
luny spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui tuchita Cred ca sunt singura care nu se streseaza cu lotiunea de plaja...nu stiu de ce, la cat de bruneti sunt nu-mi vine sa ii dau cu crema de plaja cand merg in parc! Catalina, mami de si ![]() |
in parc nici eu nu i-am dat pana acum, ii dadeam doar in primul an, de fapt nu avea un an..la mare ii dau insa, dar nu-mi fac un scop din a-l alerga si tine cu forta la cremuit din ora-n ora, ca ma lasa nervii..
Sebaceul, te cred ca esti ingrijorata, o fi pescuit vreun virusache de la gradi..Iubirea mea,
MATEI CRISTIAN - Mufarina Pufarina!(16 martie 2008)
Life is to precious to worry about stupid Shit!
Nicoleta spune:
Tuchi, sanatate lui Seb. Sa nu mai faca febra si sa nu mai verse!
Am mers la o gradi sa intreb daca mai au locuri libere... Fireste ca nu mai au! 

ramo_cata spune:
| citat din mesajul lui Olgutzika 'neata! L-am intrebat pe Radu, cica noi am avut solutie antimucegai de la Bison http://www.helmat.ro/pulverizator-antimucegai-500ml-bison.html. Dar zic si astia "Totusi rezolvarea pe termen lung este eliminarea cauzei - umezeala si caldura insuficienta." |
bison folosesc si eu s sunt ff multumita de ea..la noi iarna apare ff mult mucegai in bucatarie si unele camere...din cauza faptului ca nu tinem caldura data drumul in toata casa se face mucegai..am sters de vreo 2 ori si n-a mai aparut...deci noi suntem multumiti de BISON...
RAMI mamica fericita de puiutz mic si iubit ANDREI
poze
ramo_cata spune:
nici eu nu-l dau pe Andru cu crema cand iesim la plimbare sau stam prin curte..mi se pare ca se imbacseste si oricum nu-l tin in soare,sta pe la umbra ,se joaca in gradina..etc..folosesc crema doar la balaceala,daca mergem la mare etc..nu pe strada sau parc...
tuchi off saracutu'
si sanatate...de la ce oare sa faca febra?sa fie din cauza cazaturii?
RAMI mamica fericita de puiutz mic si iubit ANDREI
poze
Nicoleta spune:
Eu cred ca mucegaiul se intretine si se extinde de la umezeala mare si aer statut (fireste, trebuie sa existe si sporii "initiali"). De aceea sunt atenta sa fie umezeala sub 50%, aerisind des. Si fireste, daca si vremea o permite, ca daca ploua... nu am ce face. Oricum, aerisim de nshpe ori pe zi. Problema apare si cand izolatia exterioara este necorespunzatoare, sau peretii sunt prea subtiri... la noi problema este izolarea proasta a iluminatorului. Sper sa o rezolve astia repede.

tuchita spune:
Multumesc pentru urarile de sanatate!
sa-l ajunga!
S-a trezit relativ bine, a zis ca " vleau si eu sa manc ceva!"
I-am facut gris cu lapte, a papat bine....sper sa nu-l dea inapoi!
ieri dupa ce a iesit din sala, dupa ce l-a cusut, a mancat o farfurie de cirese, 5 caise si o piersica....ma gandesc ca poate si de aia o fi vomat!
Ma duc sa continui treaba!
Eu n-am mucegai, am paianjeni!
tuchita spune:
L-am lasat in chiloti si s-a kkt pe el si staea ca nesimtiul cu kk si se juca!
Acum zice ca mami , vleau pempals!
ariel_7000 spune:
| citat din mesajul lui mstela Ariel,cum e cu chilotii aia? |
stelutz, uite chiloteii: http://www.hainute shop.ro/hainute-2144-chilotei+pentru+antrenament+la+olita.html
mami de alexutza (10.04.2003)
si
Teodor Mihai (10.04.2008)" SAVE THE EARTH, IT'S THE ONLY PLANET WITH CHOCOLATE!"

si