"Puiuti de Randunici 2008!! (423)"

Raspunsuri - Pagina 17

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns luny spune:

sunt faini crocsii Mateiului de Nico, si el e tare haios cu fuunyface-urile lui:)
Kitzy, tot inainte mami, ai grija de voi

Iubirea mea, MATEI CRISTIAN - Mufarina Pufarina!(16 martie 2008)

Life is to precious to worry about stupid Shit!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns luny spune:

Citat:
citat din mesajul lui mimonix

Ma, terminati ma cu Crocsii de la Leonardo Aia sunt doar niste slapi in forma de ...Crocsii adevarati costa o caruta de bani si nici nu stiu daca se gasesc in Bucuresti (poate la Humanic? sau la alte magazine cu papuci de firma ) Asa de curiozitate, Nicoleta, cat dadusi pe ei la Donauzentrum ala unde ne trimiti tu ?

Simona,mamica de Teo (16 ani) siDuuDuu (DOO ANI )

Acum "doo" ani fericirea a batut a "dooa" oara la usa mea

exact asta cred si eu... ma rog, nu ca m-ar da pe spate firma, dar stiu cum arata aia adevarati..

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns daciana.t spune:

Citat:
citat din mesajul lui luny

de unde stii ca e alergie?..
merge aerius, symphoral, claritine daca e alergie..

ii apar bubite mereu si bubitele se maresc de la ora la alta, adica daca initial este ca o mica piscatura pana seara devine cat o amprenta de deget mare. in plus este a doua oara cand imi face asa ceva, mi-a facut si anul trecut.
bubitele sunt rosii si un pic tari, i-au aparut doar pe maini, picioare, si fata, nu au lichid. initial am crezut ca a muscat-o ceva

"dragostea e zarea libera si larga unde sufletul isi intinde aripile" Ch. Wagner
Te īnaltii cu adevarat nu cānd urci, ci cānd privesti drumul parcurs.

Claudia si mami de Daciana - 13.01.2008 o galushca mititica

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Nicoleta spune:

Claudia, nu ma pricep. Poate ar fi mai bine sa mergeti maine la medic.

M-am uitat la crocsi, sunt de la crocs, dar la ce bun, sunt made in China...

----------------------------------------------------
Ai reusit? Continua! N-ai reusit? Continua!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns daciana.t spune:

Citat:
citat din mesajul lui Nicoleta

Claudia, nu ma pricep. Poate ar fi mai bine sa mergeti maine la medic.

off, nico ce chef am sa merg la dr sa stau o ora in sala desi am programare sa astept toata lumea sa isi i-a retetele...si eu sa ma chinui sa linistesc copilu' care se agita ca no e prea mult timp

"dragostea e zarea libera si larga unde sufletul isi intinde aripile" Ch. Wagner
Te īnaltii cu adevarat nu cānd urci, ci cānd privesti drumul parcurs.

Claudia si mami de Daciana - 13.01.2008 o galushca mititica

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mimonix spune:

Deci, daca adidasii Nike ai lui Dudu care au fost 17 Euroi la Munchen sunt la Bucuresti 200 Ron , cu regula de trei simpla aflam cat ar trebui sa coste o per de papuci adevarati. E vorba de calitatea materialului, de respiratia pielii, de forma corecta a calapodului, de nspe mii de kkturi. Am inteles ca englezii au studiat si felul in care reactioneaza papucul la coborarea de pe scara rulanta, ca sa nu existe incidente Si chiar daca sunt facuti in China , sunt facuti dupa patentul original, cu materiale originale, dupa reteta originala dar cu mana de lucru mai ieftina, na...Mie acum 3 ani, cand i-am vazut prima oara, mi s-au parut cei mai urati si mai scumpi papuci ever Ulterior mi-am mai schimbat parerea , dar nici nu dau atatia bani pe niste slapi
Sa revenim...Tuchi, te salut! Si pup si buba urata a Sebului, trece

Simona,mamica de Teo (16 ani) siDuuDuu (DOO ANI )

Acum "doo" ani fericirea a batut a "dooa" oara la usa mea

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ariel_7000 spune:

nico, TOTUL este facut in China, Thailanda, India sau Bangladesh.

Mimo, m-am prins ca cei de la Leonardo nu sunt CROCS, insa pt cat ii va purta, crede-ma ca nu-mi vine a da 100 ron pe niste papuci de plastic pe care scrie CROCS sau altceva. atata timp cat au aceeasi functie, ma doare la basca ce scrie pe ei.
cam asta e motivul pt care nici mineralele mele nu au impactul pe care ma asteptam sa-l aiba, indiferent cat sunt de bio, caci nu sunt "de firma", ci "no name". insa, m-am consolat cu ideea, vad ca exista si persoane care mai comanda, chiar daca nu au pe cutie un brand renumit. diferenta intre ale mele si altele mai "de brand" este cam de 3-5 ori pretul. cam asa si cu "CROCS-ii" aia.

mami de alexutza (10.04.2003)si Teodor Mihai (10.04.2008)
" SAVE THE EARTH, IT'S THE ONLY PLANET WITH CHOCOLATE!"

Mergi la inceput

Sincer, nu i-am luat eu, ci Adrian. Mie nu-mi plac, nu le-as fi luat! Mi se par prea lati (copiii mei au piciorul ingust tare), nu le tin bine piciorul... dar merg la piscina1 Si la mare! Eu sunt pro incaltaminte de calitate, dar sa nu-mi depaseasca domle bugetul! Crocsii ieftini nu sunt, dar altceva de banii astia nu prea gaseai...

Mergi la inceput

Hainele de la C&A si H&M sunt facute in Bangladesh.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ariel_7000 spune:

nico, H&M se facea si in Romania. acum s-a stopat productia. eu am hainute de la branduri americane, care sunt facute toate in Thailanda, iar multe aduse din UK sunt facute in India (inclusiv cele Disney)....aaaa si mai toti partenerii mei de afaceri din UK sunt indieni

edit: "croc-sii" pe care i-am avut eu la vanzare erau tot made in China, sub brandul "Nursery Time" (care este fff apreciat in afara)insa erau net superiori celor de la Leonardo. plasticul ala era mult mai maleabil si nu se incingea, nu aluneca. insa, ghinion, ii erau mici lui Teo si din pacate 22/23 era cea mai mare masura.
Am gasit si sub licenta Disney, la preturi oarecum rezonabile, si marimi mari, insa, nu am mai apucat sa aduc. poate imi trece starea asta si bag un import de "fals-crocs-disney"

mami de alexutza (10.04.2003)si Teodor Mihai (10.04.2008)
" SAVE THE EARTH, IT'S THE ONLY PLANET WITH CHOCOLATE!"

Mergi la inceput