"Puiuti de Randunici 2008!! (423)"
Raspunsuri - Pagina 16
Nicoleta spune:
Tuchi, te invidiez tale-tale pentru casa cu curte! Taaalee! Sa se repare repede piciul!
Crocsi, de la Donauzentrum, de la noi. Originali :). Au si ai mei, dar nu mi se pare ca tin bine piciorul si ii folosim numai la balaceala.
Bubu, da, se poate sa fie de la mucegai... ai grija ca daca se sensibilizeaza... pfiu... Sa va mutati mai repede!
Nu stiu ce vroiam sa mai scriu... sunt cam in butoi... Da, da! L-am gasit si l-am desfacut! Intact, incapator! Am si sot plecat pana joi noaptea... Uf!
Nu ma mai plang, ca parca vad ca mi-o iau. O fi si vremea de vina, ca e innorat, ploua...
Nu am reusit sa citesc mesajul lui Alice. Alice, cand plecati?
----------------------------------------------------
Ai reusit? Continua! N-ai reusit? Continua!

kitzy spune:
Salut!
Am intrat sa va spun ca am fost azi la dr, bb facea tumbe la greu, totul e in parametrii, ma duc in continuare cu tratamentul prescris. A, am uitat sa va zic ca are 3.5 cm ![]()
Poze Diana
Povestea nasterii
Raluca, mami de
Diana (24.04.2008) si
10+
luny spune:
Bubu, la fel e si la noi cu mucegaiul ala

.. nici noi n-avem ce face, e blocul asa cum e si numa o izolatie exterioara poate rezolva problema, noi avem pe interior, la dormitor si tot apare.. insa in holisorul de la intrare si in baie e jale..
Iubirea mea,
MATEI CRISTIAN - Mufarina Pufarina!(16 martie 2008)
Life is to precious to worry about stupid Shit!
Nicoleta spune:
Raluca, bravo! Sa fie bine in continuare!

Nicoleta spune:
Edit.
Crocsi cu Sponge Bob ![]()

clauclau spune:
Bubulina, asa e, nici mie nu-mi vine sa cred ce repede am invatat la olita, practic intr-o saptamana s-a obisnuit cu totul. La fel si Rebecca abia mai accepta pampersul la somn si afara. Cred ca de-acum o sa o scot fara el si o sa facem in iarba cand cere. Partea foarte tare e ca-mi cere ea mereu olita cand simte, nu trebuie sa o pun eu din cand in cand. Ieri si azi a facut exclusiv la oala, nu a scapat nimic pe ea!

Kitzi, felicitari, sa fie bine in continuare.
A fost asa bine zilele astea acasa
...de maine iar la servici!
daciana.t spune:
fetele, ajutor:
daci a facut alergie de la smantana(era prea grasa), ce pot sa ii dau in afara de zyrtec(cu asta ne-a fost cel mai bine, pana acum)?
si cate picaturi sa ii dau? ii seara asta i-am dat 5 picaturi, trebe mai multe?
"dragostea e zarea libera si larga unde sufletul isi intinde aripile" Ch. Wagner
Te īnaltii cu adevarat nu cānd urci, ci cānd privesti drumul parcurs.
Claudia
si mami de
Daciana - 13.01.2008 o galushca mititica
luny spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui daciana.t fetele, ajutor: daci a facut alergie de la smantana(era prea grasa), ce pot sa ii dau in afara de zyrtec(cu asta ne-a fost cel mai bine, pana acum)? si cate picaturi sa ii dau? ii seara asta i-am dat 5 picaturi, trebe mai multe? "dragostea e zarea libera si larga unde sufletul isi intinde aripile" Ch. Wagner Te īnaltii cu adevarat nu cānd urci, ci cānd privesti drumul parcurs. Claudia si mami de Daciana - 13.01.2008 o galushca mititica |
de unde stii ca e alergie?..
merge aerius, symphoral, claritine daca e alergie..
Iubirea mea,
MATEI CRISTIAN - Mufarina Pufarina!(16 martie 2008)
Life is to precious to worry about stupid Shit!
mimonix spune:
Ma, terminati ma cu Crocsii de la Leonardo
Aia sunt doar niste slapi in forma de ...Crocsii adevarati costa o caruta de bani si nici nu stiu daca se gasesc in Bucuresti (poate la Humanic? sau la alte magazine cu papuci de firma
) Asa de curiozitate, Nicoleta, cat dadusi pe ei la Donauzentrum ala unde ne trimiti tu ? 
Simona,mamica de Teo
(16 ani) si
DuuDuu (DOO ANI
)
Acum "doo" ani fericirea a batut a "dooa" oara la usa mea 
Nicoleta spune:
Ma, crocsii astia au fost de fapt de la Hervis. Dar sunt de la Crocs (sau asa cred). Astia au fost douaj de euro perechea. Erau si mai scumpi. Dar aia erau mai lati, nu pentru picioarele finute ale copiilor mei
. Initial lui Stefan i-a luat tat-su de 30 de euroi, dar i-am schimbat, ca erau ficsi. Si marimea mai mare erau prea lati. Dar astea or fi preturile de Vienika...