"Puiuti de Randunici 2008!! (423)"
Raspunsuri - Pagina 15
cami33 spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui clauclau Si eu vreau crocsi pentru Rebecca, de unde luam? mami de 2 minuni, Razvan (11.01.2002) si Rebecca (25.02.2008). |
leonardo
_
Cami, mami de Maria Alexandra(02.05.2002) si de Luca Razvan(28.03.2008)
"In aceasta viata nu putem face lucruri marete.
Putem face doar lucruri marunte cu enorma dragoste."
ariel_7000 spune:
ramo, trebuie sa-i probezi ca nu corespund marimile. eu i-am luat lui teo marimea 22 si ii vin bine. la cei care i-am avut eu 22 ii erau mici, iar el poarta la restul incaltarilor 24/25, depinde de incaltare, de producator....
alex are 31 la sandale, pantofi, croscsii i-am luat 32...deci, pe probate.
luny, clau, eu am luat de la leonardo din cora pantelimon.
luny, voi cand mergeti la piscina nu treceti pe Pantelimon? daca ai drum, suna-ma inainte, poate cobor sa-ti dau slipul.
mami de alexutza (10.04.2003)
si
Teodor Mihai (10.04.2008)
" SAVE THE EARTH, IT'S THE ONLY PLANET WITH CHOCOLATE!"
dudurutza spune:
Crocsi am luat de la Deichmann. Ii adora daria, nu pleaca fara ei.
Felicitari Ioana pentru fetita!
Sebului sa treaca repede. Felicitari Tuchi pentru casutza, doamne ajuta!
Ariel, sanatate mamei tale
Ramo
succes in sesiune!
Nicoleta
bine ca e bine, tinem pumnii in continuare!
Nu mai stiu, ca am citit tot, dar lucrez la o licenta si mi capul gheu tale tale. a trece si asta!
Va
si pe mai tarziu...
bubu05 spune:
Helouuu! Vad ca tuna si bate vantul
, o ploua?? sa s emai racoreasca, frateee!
Noi am fost dimineata la piscineala, doamne cat de bine fuseeee! Vlad e in extaz, inoata cu aripioarele si ar tine-o numai intr-o balaceala
Pe Stefu nu l-am luat din cauza de muci si tuse 
Apoi eu am fost sa-mi fac unghiutele, Vlad a fost la Fastrakids...dupa-aia m-a apucat harnicia si am gatit una alte plus o american pie 
Eu sunt 100% convinsa ca baieti mei sufera din cauza mucegaiului
Pt. ca la noi este in toata casa, pe toti peretii exteriori...cand ne-am mutat am izolat tot si apoi, acum cativa ani, dupa ce l-am nascut pe Vlad a aparut...intai in balcon si baie, apoi in toate camerele pe la colturi...si asta din cauza tencuielii de exterior a blocului care este fisurata rau in dreptul apartamentlui nostru
si cum noi vrem sa ne mutam in toamna asta nu am vrut sa mai investim nimic aici...insemna sa izolam pe exterior si apoi sa refacem toata casa...asa ca eu curat peretii periodic, cu Sano, care intr-adevar e f. bun, dispare mucegaiul in cateva secunde dupa ce ai dat, dar revine destul de repede la noi, pt. ca e f.f. afectat peretele...offff...si din cauza asta stiu eu ca baietii au afectiuni respiraorii destul de des si le trece f. greu......................nu am ce sa fac....
Asa...cu crema de plaja, eu am tot de anul trecut Bioderma spf 50 si gerocosen spf 30. Si scrie pe ele ca sunt valabile pana in 2011, dar nu zice nimic daca sunt desfacute cat ar fi valabile...eu le-am dat cu ele si vad ca sunt ok...
luny spune:
Ariel te sunasem si nu te-am gasit.. cred ca abia peste vreo 3 saptamani mai ajung la poligon acolo ca suntem in concediu..
Iubirea mea,
MATEI CRISTIAN - Mufarina Pufarina!(16 martie 2008)
Life is to precious to worry about stupid Shit!
bubu05 spune:
Ioanaaa, felicitari pt. Irisuca
Ce nume frumos
Tare haios Iosup, si mie imi place mult de el
La Stefu la fel m-a intrebat si pe mine ce mai am acasa si i-am zis baiat si m-a intrebat ce vreau si ce simt si i-am zis ca fata
si el mi-a zis "poate data viitoare" 
cami33 spune:
Bubu, vezi ca pe toate cremele/lotiunile exista un simbol - o cutie cu capacul deschis si acolo scrie 12M sau 6M, adica in cate luni de la deschidere expira ![]()
_
Cami, mami de Maria Alexandra(02.05.2002) si de Luca Razvan(28.03.2008)
"In aceasta viata nu putem face lucruri marete.
Putem face doar lucruri marunte cu enorma dragoste."
bubu05 spune:
Tuchi, imi pare ru de Sebi mic...mai pune si tu poze cu ei, pliiiz! Felicitari pt. casuta, sa fie intr-un ceas bun!
Stefulin nu a mai facut deloc pipi pe el, ieri doar o data, azi deloc si spune el cand vrea pipi/kk si mergem repede la baie
Si afara a mers fara pampers si nu a vrut sa faca la tufis, doar in casa cand au intrat
a vedeti scandal la nani, nu mai voia pampersul...de maine cred ca nu-i mai pun nici la pranz la somn...dimineata avea pampersul uscat de-aseara, ce bine ar fi sa scapam asa repede ![]()
bubu05 spune:
Cami, foarte tare cu bolidu'
prea adevarat
.Uite, o sa ma uit pe sticlele de crema
sa vad ce zice...
Luny, super, cred ca e tare misto la munte ![]()
Si eu am vazut crocsi la Leonardo, o sa le iau si eu. Mi-a trebuit ceva sa-mi dau seama ce sunt aia
nu stiam ca asa se numesc
Erau 19 lei, au si in Sun Plaza.
Ma duc sa tai american paiu', cine vra o feliuta??