"Puiuti de Randunici 2008!! (423)"
Raspunsuri - Pagina 14
ariel_7000 spune:
tuchi, nu am zis ca medicul de fam e vinovat
, ci ca este fff departe de casa. Noi stam in Pantelimon, medicul este la Gara, iar deplasarile, fara masina, ii fac rau. Cand merge la medic, ii mai spune ce tensiune are, insa pe mine ma deranjeaza ca nu ii spune sa faca alt consult de specialitate, ca poate nu are tratamentul potrivit. Tipele de la clinica asta privata i-au zis ca sigur nu i se potriveste tratamentul, din moment ce ea, de 5 ani, nu are tensiunea sub 17-18, sub medicatie fiind. Cat a stat in spital, cu diabetul i s-a administrat alt tratament care a avut efect, ii ajunsese tensiunea constanta la 12-13, cum s-a externat, dr-a de familie a zis sa revina la vechiul tratament. mi se pare cel putin ciudat, daca vezi ca la asta nu reactioneaza si la altele da, sa continui cu cel care nu da rezultate....
eu am tot insistat sa mai mearga la un ctrl, ea "nuuuu, ca stie dr meu ce stie
".
ioana, stai linistita, ca stie D-zeu cum le aranjeaza. 
eu, la bebe 2, mi-am dorit enorm sa fie baiat, nici nu imi imaginam alta varianta si in momentul in care am aflat ca e baiat, am fost extaziata, apoi imediat m-a pufnit plansul ca as fi vrut ceva codite pe acolo
. acum, sunt perfect fericita, insa parca, uneori (cam rarut in ultimul timp), mai jinduiesc la o fetita cu codite. 
azi nu, ca mi-a facut teo niste scene de istericale, brrrr, de s-a reactivat grija de a-mi lua anticonceptionalele cu strictete ![]()

mami de alexutza (10.04.2003)
si
Teodor Mihai (10.04.2008)
" SAVE THE EARTH, IT'S THE ONLY PLANET WITH CHOCOLATE!"
ariel_7000 spune:
ramo, stiu ca diabetul influenteaza muuuulte, inclusiv picioarele.
palariute am avut eu multe modele, insa, dupa targ am ramas cu unul sg, sepcuta, gen legionar. tonicuta l-a dotat pe luca cu sepcalii de la mine. 
sandalute...le-am luat crocsi la amandoi si sunt super mega incantata de ele.
am cochetat si eu cu ideea, insa, nu stiu daca mi-ar placea genul asta. in schimb, mi-am luat ieri 2 perechi de balerin, gen sport, unii roz si unii alb/mov. nu stiu ce m-a apucat sa iau culorile astea, insa ii adorrrr!!!
si
Teodor Mihai (10.04.2008)
" SAVE THE EARTH, IT'S THE ONLY PLANET WITH CHOCOLATE!"
tuchita spune:
Olga, nu merg la concert!
trebuia sa plec la sibiu, apoi m-am razgandit pt ca n-aveam cu cine sa las copiii, apoi s-a razgandit tatal copiilor si ii ia, dar intre timp eu am anulat Sibiul si am facut si schimb de garda ca sa ajut o colega, asa ca vineri sunt de garda....
dar ma voi gandi la voi!
Ariel, si la mine vin pacienti cu tratament nepotrivit, care nu le scade tensiunea corespunzator, insa il schimb, ii corectez tensiunea, ii dau scrisoare medicala la externare....si medicul ii prescrie in continuare tratamentul.
Ma rog...revenim iar la anumite povesti fara rezolvare!
Mi-a venit omul, fug!
va pup!
poate reusesc sa pun poze cipriote pe seara!
ramo_cata spune:
ariel stii ce vreau eu de la tine palariuta din aia UV de care am luat anul trecut..am constatat ca am dat-o atunci cand am daruit toate hainutele lui Andru..si splipisorii si palariuta
..asta este piticu'care le-a primit sa fie sanatos...daca ai as putea sa o iau la inceputul lunii iulie cand ajung in bucuresti...si daca mai vreau ceva te contactez
RAMI mamica fericita de puiutz mic si iubit ANDREI
poze
ramo_cata spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui ariel_7000 ramo, stiu ca diabetul influenteaza muuuulte, inclusiv picioarele. sandalute...le-am luat crocsi la amandoi si sunt super mega incantata de ele. mami de alexutza (10.04.2003) si Teodor Mihai (10.04.2008)[b]" SAVE THE EARTH, IT'S THE ONLY PLANET WITH CHOCOLATE!" |
am vrut sa-i iau si eu azi sandale crocs ,erau in forma de masina dar nu prea l-au incantat pe Catalin,a zis ca sunt prea butucanoase
si cica se impiedica ..am gasit la leonardo cu 19 ron...
bitza037 spune:
RAmo, Antonia are crocsi()sau cum s-o scrie inca de anul trecut i-a primit din Canada si cu toate ca era cea mai mica marime ..erau mari pentru ea...si nu s-a impiedicat deloc...ii mai poarta vara asta si gata ca raman mici.....
ariel_7000 spune:
| Citat: | ||
citat din mesajul lui ramo_cata
am vrut sa-i iau si eu azi sandale crocs ,erau in forma de masina dar nu prea l-au incantat pe Catalin,a zis ca sunt prea butucanoase si cica se impiedica ..am gasit la leonardo cu 19 ron... |
tot de la leonardo i-am luat si eu, insa varianta aia simpla, cu orificii. nu se impiedica. la noi insa e alta problema, e atat de indragostit de ei, ca nu mai vrea sa-i descalte!
abia il conving la nani sa-i dea jos, in rest sta numai cu ei. pai, asta a fost un motiv de criza de nervi azi:"vreau papucu'!!!!" 
si
Teodor Mihai (10.04.2008)" SAVE THE EARTH, IT'S THE ONLY PLANET WITH CHOCOLATE!"
ramo_cata spune:
ariel simple nu aveau decat marimi mici,mai era o singura pereche marimea 24 cea in forma de masina...am si eu crocsi tot de anul trecut si sunt super multumita de ele..sunt f usoare..eu as vrea ceva pt curte..i-am luat o pereche tot crocs dar sunt inchise la spate(gen pantof cu scobitura in parti) ,au o curelusa (in fata )cu scai dar am vazut ca-l freaca la picior unde se inchide scaiu' si vreau sa-i iau altele gen papuc..in fine sper sa gasesc ceva ...
RAMI mamica fericita de puiutz mic si iubit ANDREI
poze
luny spune:
hey..
e gheu fara baiat
.. ziceam ca rupem orasul in doua azi dupa masa, si iub a cazut lat, nedormit aproape deloc dupa munca, eu banani pe net dupa un ap foto, ma gandesc si ma razgandesc de 100 de ori
, tata se pricepe si e pasionat si e la munte, asa ca tre sa ne descurcam prin telefon, gheu tare
.. macar e ok pana acum baiat frumos, a papacit, sa vedem maine, cand s-o trezi el acolo...
ioana felicitari ptr fetita
ma bucur ca Nicoleta e ok!
stela nici nu stiam ca Bubchen au lotiuni de plaja! unde ai vazut?
bubu s-au dus la Moeciu pana la urma, si ziceau ca e fff misto, abia astept poze!
felicitari ptr casa, astept poze!!
tuchi wau, bietul Sebaceu
sa ne tii la curent, dar o sa fie bine
ramo bafta la examene!
..vreau si eu crocsi ptr Muf...
Iubirea mea,
MATEI CRISTIAN - Mufarina Pufarina!(16 martie 2008)
Life is to precious to worry about stupid Shit!
cami33 spune:

O zi din viata unui sofer de Logan
Ah, ce dimineata frumoasa! Soarele straluceste, pista e calda, numai buna sa ies cu bolidul la plimbare.
Cobor in fata blocului. Dumnezeule, ce straluceste! Visiniul asta ii confera o forta interioara greu de imaginat. Ah, stai, crima! Are un fir de praf pe oglinda! Oare o fi atins-o nenorocitul ala cu rahatul ala de X7 de alaturi? Aia e masina? Bleah. In fine, sa ii ridicam stergatoarele, drept avertisment, ca sa stie cum sa se comporte de-acum incolo. Plus de asta, eu stau in cartier de 30 de ani, vine puta bleaga asta sa parcheze LANGA MINE??
Plec in forta de pe loc, sa stie lumea ca Elvis has left the building. De asta cauciucurile sunt de cauciuc, sa poti sa le schimbi. Dau drumul la muzica, am ultimul album Copilul de Aur. Dau la maxim si deschid usor geamul, sa auda si fraierii cum traieste baietii adevarati. Ajung la intersectia de la bulevard. Intru cu tupeu. Baaaa nesimtitule, de ce nu dai prioritate?
Ajung la semafor. Sa mor io daca inteleg de ce stau astia. Ce daca e rosu, ba quaie, daca nu e nimeni, treci, nu incurci pe ceilalti! Claxonam putin, de control. Ce claxon misto are bolidul. Uh, o placere sa il asculti. Hai ca mai sunt 10 secunde si se face verde. Ia sa mai dau un claxon, sa il pregatesc pe fraierul din fata, sa stie ca trebuie sa plece la fix. Pai ce pana mea, daca nu demarezi cu scrasnet de roti, de ce ti-ai mai luat masina??
La munca iar aglomeratie in fata. Bulangii astia mi-au ocupat locul de parcare, las ca le las eu o urma de cheie, sa stie cu cine au de-aface. Adica de ce sa nu am voie sa parchez pe colt, pe trecerea de pietoni?? Pai tu stii cat am dat eu pe masina asta? Aici ramane, sa moara ce-am mai scump de nu va sparg.
Trebuie sa plec la Constanta . Ah, o sa intru pe autostrada. Vis… vantul vajaind in tetiere, Adrian cantand in boxe, bolidul fasaindu-si rotile pe asfaltul incins. Uite pe bulache asta, cum merge pe banda a 2 a si are doar 130. Flasuri, clar, sa-si mute troaca de A8, trece un Logan baaa!! Ia uite, acelereaza! Stai ba, ca te fac, pai noi aici ce avem, masina sau caruta?! 130, 140, 150 m#ie fraiere, te-am ars! I-am dat blana!
Hm, ia uite, asta mai avea o viteza! Las’ ca o calcam si noi, ca bestia mea visinie poate si mai mult. Ma, dar ce tremura asa? Cam bataie volanul! Dar nu ma las!
Comunicatul Politiei Rutiere:
La iesirea de pe autostrada Bucuresti-Constanta, in dreptul localitatii Cernavoda, conducatorul unui Logan visiniu a pierdut controlul volanului si s-a infipt intr-un copac. Datorita faptului ca airbagul nu a functionat, inca suntem in cautarea capului soferului. Producatorul de la Mioveni sustine ca probabil airbagul nu s-a deschis pentru ca nu a fost lovitura suficient de puternica.
_
Cami, mami de Maria Alexandra(02.05.2002) si de Luca Razvan(28.03.2008)
"In aceasta viata nu putem face lucruri marete.
Putem face doar lucruri marunte cu enorma dragoste."