Copilasi din 2002 *79* Acum scolari !!!

Raspunsuri - Pagina 6

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns andy.p spune:

Katty periculoase muscaturile astea de paianjeni...si pe mine m-a muscat acum cativa ani unul in somn,eram plecati.Nu mi-am putut misca bratul,era o umflatura cu niste basici,m-am dat cu ceva crema si cred ca am luat si ceva pe gura..mi-a ramas semn .Bine ca e k Andrei.

Daa noi incepem operatiune Chilotii...sper.Dupa ce a facut pisu,a venit peste catva timp la mine si am crezut ca vrea sa faca iar.Am fugit dupa olitza.Credeti ca a mai vrut sa stea cand a vazut ca e goala??Vaai ce a plans..cred ca dupa pisu ca imi tot arata cu mana.Noah acum vom vedea.

Cris ce bine se distreaza Andrei!!

Dev drum bun si sa ne anuntzi pe unde esti.

CristinaCmultumesc,voi incerca

Nico tu cum vrei sa procedezi cu olitza??Andy a scapat de scutec pe la 3 ani ,cel de noapte..cu ea as vrea mai repede daca reusesc.vreau sa o las doar in chilotzei pe la maica-mea prin curte sa vedem ,ca pe aici mi-e frica de mocheta si covoare

Laura , Alexia (14.09.2008)
Andrei(07.04.2002)

"Oamenii mari nu pricep niciodata nimic si este obositor pentru copii sa le dea intruna explicatii"
(Micul Print)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Nicoleta spune:

Laura, ferice de voi ca aveti curte! Eu voi mai astepta cu Matei, Stefan a fost harnic, la scutecul de zi a renuntat cand era de 2-3-4 luni la cresa. Chiar nu-mi amintesc exact, parca era inceputul lui mai cand mi s-a spus sa nu-i mai dau scutece ca nu le mai pisuleste deloc. La cel de noapte a renuntat mai tarziu, din vointa proprie, in august, la mare. Nu l-a mai vrut. Cand ii venea sa faca in somn se foia, ma duceam rapid, il puneam sa faca pishu si adormea. Cu Matei este mai complicat, el nu merge la cresa, nici nu prea vorbeste, ma anunta cand face in scutec uneori pishu (in momentul facerii :) ). La kk uneori imi spune dupa, alteori il miros . As vrea la mare sa incerc ziua fara, pe plaja si in curte. Aici nu-mi permit sa pishuleasca parchet austriac :D, suntem buni de plata la final de contract... Tot asa, sa il las in chilotei... am cateva perechi deja...

----------------------------------------------------
Ai reusit? Continua! N-ai reusit? Continua!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns devoska spune:

Neata! Aseara nu am avut net. Cand am si eu calculator nu am net... Acum nu am timp ca trebuie sa pregatesc trupa de plecare la scoala, serviciu.
Laura, felicitari pt primul pisulica la olita. Dupa ce cureti olita poate ii pui inapoi cateva picaturi de apa... poate asa va fi tentata sa se mai aseze.
Nico, ai PM... nu am mess pe calculatorul asta si nici posibilitate de instalare. Cand nu esti on line pe mess nu pot trimite nici de pe chat.
Sa aveti cu toate o zi frumoasa si concediu placut!

Mergi la inceput

Buna dimineata..haideti la cafea

Nico cred ca asa ai putea sa faci...la mare oricum il tii in chilotel si atunci se va simti ud...aseara Alexia a facut pishu pe taica-su,a plans de numa,cred ca o ia prin surprindere si nu stie cum sa reactioneze:(

Dev asa m-am gandit si eu...multumesc de sfat,sper sa si functioneze.

Andrei(07.04.2002)

"Oamenii mari nu pricep niciodata nimic si este obositor pentru copii sa le dea intruna explicatii"
(Micul Print)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Gabi_K spune:

Ioiiii Laura deci ati inceput cosmarul chiloteilor Suuces!

Eu un pic mai absenta, la servici mi s-au adunat multe (e sesiune si avem mult de lucru), iar acasa... vacanta, parc, si tot felul de prostii

Gabi+Robert(20.05.1997)+Lili(17.05.2002)
www.dropshots.com/kincses3#" target="_blank">poze noi www.dropshots.com/kincses4#" target="_blank">poze si mai noi
www.dropshots.com/kincses5#" target="_blank">poze cele mai noi
Povestea nasterii: Lili si Robert

Mergi la inceput

Neata!

Este vineri, aseara mi-a venit sotul acasa... ce mi-as putea dori mai mult (sa nu ploua?)?

Sa aveti o zi frumoasa azi.

Mergi la inceput

Laura, oare nu este prea devreme cu olita? Matei stie sa se screama, deci pricepu el cum sta treaba... imi spune uneori cand face pishu in scutec... Dar parca inca nu ma incument sa ma apuc...

Mergi la inceput

Nico la noi la bobocei sunt deja copii care fac pishu si kk cu mici scapari..acum vad ca din ce in ce mai multi se anunta .
nici azi dimineata n-am reusit sa o pun pe olitza,numai ce o vede si incepe sa planga.cred ca o si ascund sa nu o vada....ii voi lua reductor sa vad poate vrea ca Andy direct la toaleta.
Nu mai zic ca a trebuit sa o las la mama azi ca am o aniversare la care tre sa merg ,mi-a facut un scandal,plansete ,tipete,aruncat pe jos...inca nu mi-a facut chestia asta pana acum niciodata.Nu vrea sa ramana,desi dupa ce plec e cea mai cuminte,o iubeste pe mama si nu mai plange nicio secunda.

Gabi nu fi suparici

Off topic:mi s-a intamplat ceva cu laptopul,daca pun pe un cuvant mi-l traduce in spaniola,pierd vremea recitindu-mi mesajul in spaniola

Andrei(07.04.2002)

(Micul Print)

Mergi la inceput

Laura, stii cum este, unii sunt mai precoce la una, altii la alta... la noi, la randunici, putini copii faceau pishu la olita sau toaleta cand erau de varsta fetitei tale. La Matei, ca si la Stefan, mi-am propus sa nu-l stresez (nu ca tu ai stresa-o). Este adevarat si ca majoritatea fetitelor sunt mai precoce cu asta. Insa eu m-am bucurat ca Stefan nu avea deloc accidente dupa ce am renuntat la scutec (mie asta mi-a spus ca este foarte pregatit sa renunte). Nici macar noaptea. A avut mai tarziu, cand, uitand sa spuna (ziua) ca face pishu, in timp ce se juca, se abtinea pana cand se scapa putin pe el... Insa extrem de rar. Dar imi este clar, mamicile simt momentul.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cristina22 spune:

'neatza!
Nu am somn, cred ca sunt prea obosita sa mai pot dormi

Noah, io vin sa va trag de urechi, pe amandoua, Laura si Nico...lasati, mey, copiii sa simta ei cand vine pishu.Ati crescut unu', stiti foarte bine ca pishu nu trebuie sa vina la comanda si nici cand ii asezi pe olita, ci atunci cand simte creierasu'

Sa nu uit, Nicoleta, am fost aseara la Deichmann, erau sandalele acelea care mi le-ai aratat tu, de la elefanten, piele si in interior, ff ok, doar ca erau marimi mici, pana in 28...

Un we frumos sa avem!

Edit ca sa va zic, ca Andrei mai are un animal.Un pui de turturea, cazut din cuib si salvat de el.E mic, abia i-au crescut penele, nu stie sa manance...da' e botezat Giovani
C+C=Andrei

Cel mai greu lucru de pastrat e echilibrul.
(Jean Grenier)

Mergi la inceput