Copilasi din 2002 *79* Acum scolari !!!
Raspunsuri - Pagina 5
Nicoleta spune:
Si daaaa, Cristina vine la mine in oras :). Sper sa nu fie prea ocupati si sa ne vedem, probabil dupa ce vom veni de la mare. Stefan ii va vorbi Sarei in germana si ea lui in engleza, deal?
----------------------------------------------------
Ai reusit? Continua! N-ai reusit? Continua!
Nicoleta spune:
Salutare.
Sa va povestesc ceva amuzant: dimineata mergeam spre scoala si il intreb pe Stefan ce fructe si legume ar vrea sa manance dupa-amiaza. Si, ca sa fie clar ca va fi o mancare cu legume, il intreb ce fel de mancare ar dori sa gatesc (vroiam sa fiu sigura ca va si manca). Si el zice: "Mancaariicaaa dee... castraveti impanati!". Va dati seama ca am inceput sa radem amandoi, ideea o are dintr-o poveste audio pe care o avem :). S-a razgandit apoi, vrea mancare de ciuperci .
Sa aveti o zi buna.
katty spune:
Neata!!!
Va ofer si o cafea, nu-i asa ca doreati?
Ce bine e in concediu....tocmai am terminat de calcat si m-am cocotat la calculator, copil' doarme inca, asa ca bantui pe aici! Aseara a fost o "mini-furtuna", dar am dormit ca un prunc...printre tunete si fulgere! S-a racorit destul de bine, de-aia am si avut curajul sa ma apuc de calcat!
Nico si Devo, ma bucur ca veti fi vecine, si va veti intalni, sper eu des!
Cristina_C, , voi cam cand ajungeti la mare??? Pe la 19 iulie am putea sa dam si noi o fuga pe la mare! Sa vedem ce gasim, ca nu avem aranjat inca nimic, voi mergeti in Neptun-Olimp parca?
Laura, sar-na de urari, pe mine nu m-ai indurerat, doar mi-ai starnit amintiri placute!
andy.p spune:
Buna dimineata.
ce buna e cafeaua de la Katty..ce harnicutza essti!!!
Nico ff tare Stefan
Alexia e plina de bubite de caldura...am dat-o cu mixtura,nu stiu ce sa-i fac..e plina pe brate:((
Si avem primul pisu la olita
Laura , Alexia (14.09.2008)
Andrei(07.04.2002)
"Oamenii mari nu pricep niciodata nimic si este obositor pentru copii sa le dea intruna explicatii"
(Micul Print)
Cristina_C spune:
Neata, da, chiar imi doream o cafea
La mare (Neptun) ajungem in a doua jumatate a lui august, nu mai stiu exact perioada, am rezervat pe net si biletele ni le trimit de-abia spre sfarsitul lui iulie.
Katty, concediu placut!
Nico, Dev, ce fain c-o sa va vedeti si-o sa se imprieteneasca si copiii!
Edit: Laura, Robert mai facea asa cand era bb mic sub barbie, pe gat, si pediatrul ne-a dat o crema buna- Tannosynt, in cutie albastra, poate o gasesti, dar si aia mentolata e buna, cu ea ne-am dat la varicela.
Felicitari pentru prima data la olita!
Nicoleta spune:
Si copiii mei au bubite de la caldura.
cristina22 spune:
'neatza!!
Moamaaa, ce cafea!
Katty-am calcat si eu saptamana asta
Ioi, nu stiu daca v-am zis, de valentine's am primit fier de calcatDeci calc cu multa dragoste
Dev-Sara va invata si germana.Bravo!
Au multe oportunitati copiii vostri.A celor plecate din Ro
Laura-deja incepeti operatiunea CHILOTII??
Andrei a ramas peste noapte la ai mei.Acum bantuie prin parc, oras, unde vrea el.Bunicii executa.Aaaa, si bineinteles, i se cumpara ce vrea...
C+C=Andrei
Cel mai greu lucru de pastrat e echilibrul.
(Jean Grenier)
Nicoleta spune:
Laura, tare, intreceti cu olita! Noi mai stam putin, sa vina caldura... sa imi adun si eu fortele...
Cristina, asa bunici mai zic si eu! Andrei este nepot unic?
Katty, ce fain sa ai concediu! Andrei cred este super-incantat!
cristina22 spune:
Nico-doar intr-o parte e singurul nepot.Ai mei mai au unu, insa e la gradinita.Sa vezi ce se intampla cand sunt amandoi la parintii mei....la un moment dat se impart pe camere, iar parintii mei se impart pe copii, fiecare cu un prunc...
C+C=Andrei
Cel mai greu lucru de pastrat e echilibrul.
(Jean Grenier)
katty spune:
Citat: |
citat din mesajul lui cristina22 C+C=Andrei |
Cristina22, Andrei e FAN (!!!) semnatura ta, de cate ori o vede, se duce sa o revada, sau ma intreaba mami unde e C+C=Andrei???
P.S. eu nu sunt fan fier de calcat, il urasc chiar, noroc ca calca sotul, eu doar din cand in cand, de nevoie!
Deci Andrei e rasfatat de bunici, va faceti de cap(!!!), al meu de saptamana viitoare va sta la mama...deocamdata ne bucuram diminetile unul de altul, seara sta cu tati la meciuri, comenteaza, se enerveaza, sa-i vezi ce haiosi sunt, nu-l stiam asa de infocat pe Andrei!
Laura, feicitari pentru primul pisu la olita, ai fetita mare!! Sper sa treaca repede bubitele Alexiei! Noi luni dimineata am avut alta belea, cred ca in timpul noptii sau duminica seara in parc, Andrei a fost muscat de antebrat de ceva, noi credem ca un paianjen, si era o umflatura groaznica, intinsa pe 4-5 cm si inalta cam de 1 cm, m-am speriat, initial am crezut ca s-o fi sprijinit pe brat cand a luat duminica o busitura, dupa aia mi-am dat seama ca e muscatura de insecte, am sunat doctorita, mi-a zis si i-am dat aerius si l-am dat cu mixtura mentolata si cu solutie diluata de otet, si a dat intr-o ora inapoi, si acum mai e bubita, dar mai mica!
Cristina_C, deci voi mergeti la mare in a doua parte a lui august...noi oricum n-avem o perioada clara aranjata, poate ne nimerim atunci!
Nicoleta, haios Stefan cu mancarea de castraveti impanati!!!...