Fulgusori de nov.dec2009 si vara torida(76*)

Raspunsuri - Pagina 7

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns vias spune:

nu merg cu soacra la mare..mergem doar noi 3

Cami, de Flavius Cristian in
-------------------------------------------------------------

ingerasul Darius-Andrei
"Dacă lacrimile ar putea înălta o scară si amintirile o cărare, as urca în Rai si te-as aduce din nou acasă."

Poveste si POZE

Mergi la inceput

cat despre calc...il duc sambata la reparat...ca plec la Arges duminica dimineata...si pana ma intorc sa fie gata..
Sper sa nu ma lase de tot...oricum de cate ori il aprind...ma ia cu lesin...

ingerasul Darius-Andrei
"Dacă lacrimile ar putea înălta o scară si amintirile o cărare, as urca în Rai si te-as aduce din nou acasă."

Poveste si POZE

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns tiusca spune:

Neatza fetele!
Situtia s-a ameiorat simtitor de cand nu mai este asa cald.Bb doarme mult mai bine,ba chiar a mancat ieri si putine legume(sper sa nu ma auda) si al doilea dintisor e pe cale sa sparga gingia.Oare asa o sa fie si la ceilalti dintisor?Febra si diaree?
Mai nou,nu vrea decat in picioare,plange cand vede ca ies din camera si ii place la nebunie sa ne jucam impreuna.Noi cred ca o sa trecem de faza cu mersul dea busilea si imi pare asa rau.D'abia acum incepe greul....stiu ca la Matei lunile astea pana la 1 an,cand a inceput sa mearga, m-au terminat.
Va pup si va doresc o zi buna

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns My_Lady0091 spune:

http://www.facebook.com/profile.php?id=1307328649&v=app_2309869772#!/profile.php?id=1307328649&v=photos
pentru sun....

Blackmoon Lady&lipishtocul
Citat:
" Daca vrei sa indrumi pe cineva incepi cu invataturile si sfarsesti cu pildele.."-L.A.Seneca

Mergi la inceput

'neata

ma pregatesc de facut bagaje....nu stiu ce sa iau la mine..sa nu ma trezesc in Ag ca am uitat ceva...dar nu vreau sa iau nici ceva nefolositor...
grele...

...ma apuc de lista...si vad eu apoi......

ingerasul Darius-Andrei

Poveste si POZE

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns sunshine2009 spune:

'neata si de la noi!

Lady: am trimis invitatia pe fb!
Tiusca: la dintisori totul este posibil, de la febra, diaree, fund rosu, nedormit noaptea, manute si picioruse, daca se poate si mami in gura, copilul este tot mai "enervant" din cauza durerii si lipsei de somn,, maxilare rosii , chiar cu "punctulete" de iritatie, la altii le este intr-una sete...dupa cum vezi, cati copii atatea simptome....
Oana: pasta de dinti la bebelusi este special facuta sa se poata inghiti, ca nu ai cum sa clatesti prea bine, de aici si problema cu fluour-ul; poti incerca cu o carpita umezita, nu functioneaza insa 100%

_
Don't feed the trolls!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cryss_oana spune:

Neata si de la noi!
Lady,am vazut si sotul,pacat ca nu a fost intr-o situatie mai fericita,dar in meseria lui nu prea are cum.
Sunshine,multumesc pentru sfat,pasta este fara flour,stiam de la tine de care sa cerEu nu am vazut pe junior,nu stiu unde sa intru
A_driana,ma bucur ca sunteti bine
Camy,te asteptam cu drag
Tiusca,ma bucur ca a trecut problema,la noi nu a fost la toti dintisorii asa,la unii mai rau,la altii nici n-am stiut cand au aparut
Noi suntem binisor,nu mai bem asa mult lapte,iar noaptea ne cam foim.Aseara am incercat sa-l pun in patut si se trezea imediat de parca avea senzoriVreau sa-l invat sa doarma in patut pentru ca a crescut si se culca de-a curmezisul in pat,iar noi ne chinuim pe cate o margine de pat,motiv pentru care ma trezesc teapana si mai obosita de parca n-am dormit toata noaptea.Problema e ca nu stiu cum sa-l fac sa doarma la el in patut
Katy,iti tin pumnii la control
Va pup pe toate

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lorelix spune:

Bun regasit!
Noi am inceput sa ne revenim cu papa, avem 2 dintisori micutei, ne bucuram ca s-a racorit afara si ne plimbam cat putem pe la aer

Shine, pentru ceea ce postezi, info importante/utile
Camy, vacantza placuta la Arges..sa speram ca nu o sa ploua
Tiusca, SI PUIUL MEU DOARME CU NOI IN PAT, nu cred ca am sanse sa-l dezvat de acest obicei
toate mamicile care posteaza la acest subiect
SANATATE MULTA -iilor si sa ne sa traiasca vremuri cat mai normalesi fericite...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns sunshine2009 spune:

Multumesc mult fetelor pentru aprecieri!

Oana: eu am primit prin mesaj privat de la camy_pus parola pentru contul comun de la albumul picasa, mi-am facut acolo si eu un mic album al meu cu "raza mea de soare" ; nu am vrut sa fie chiar public! Conturile comune (fara parole!) sunt pe pagina cu zilede nastere, imediat dupa cele de puiuti si de mamici sarbatorite in luna.
Chiar la asta ma gandeam si eu dupa ce am vazut filmuletele lui Lady, si-au ales amandoi o meserie...pe langa nesomn se lovesc si foarte des cu cele mai urate lucruri ale vietii, personal n-as putea, e prea dur, e prea greu, as fi la un pas de a face cu nervii in fiecare zi. Iar pe deasupra Lady pare tot timpul bine dispusa, invata, are grija de a mica si de casa, de parca n-ar fi nimica....

Sí juniorul doarme mai nou cu noi in pat, functioneaza insa inca si mutatul lui dupa ce adoarme mai profund (adica la jumate de ora) in patutul lui. Cumnata mea mi-a zis ca il pacaleau pe al lor, punand cu el in patut ceva ce a purtat mami, ca sa ii simta mirosul langa el, de ex bluzita de pijama a lui mami. Inca nu am incercat,si din cauza ca intorsul de pe burta pe spate inca nu il stapaneste foarte bine, mi-e frica sa pun ceva asa de mare in patut cu el. O sa incercam cu ceva mai micut, gen batista, sau o fata de perna micuta. Unii se jura ca dupa ce il pun in camera copilului la el in pat (deci scosul din dormitor! ) toata lumea doarme mai bine...
Mai traim si mai vedem, din cauza ca noi tocmai suntem la faza ca ne gandim sa vindem apartamentul si sa ne mutam in alt oras...si asta peste cateva luni

_
Don't feed the trolls!

Mergi la inceput

fetelor...voi ce va luati la un drum de o saptamana cu voi pt bebei???
Fac lista..si mi-am prins urechile...

Vreti sa facem impreuna?
Hai ca va ajuta si pe voi cand plecati la mare...in concediu..oricum..

Vreti????

ingerasul Darius-Andrei

Poveste si POZE

Mergi la inceput