Iepurasi de Martie-Aprilie 2010 (17)

Raspunsuri - Pagina 21

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns sensibila spune:

child - am dat pe google Bratara Anti Tantari BUGSLOCK
Si mi-a aparut ca e si pe okazii dar dupa cum ziceam nu stiu daca mai are tipul uite linkul
http://www. okazii.ro/catalog/41538775/Anti-Tantari-Bratara-Bugslock.html

Mami de Steluta Norocoasa Gia Darria nascuta pe 10.03.2010
IAD nr 3 reusita 16.06.2009 cu Dr Anca Moisa (prima IAD nereusita, a 2-a IAD avort menstrual)
Atat sunt de mare !
Poze Gia Darria / Botez Gia Darria
Poze ecografie Bebelina / Lucrusoare Bebelina
www.petitieonline.ro/petitie-p42643046.html " target="_blank">Spuneti NU abuzului sexual fata de minori!

"Copii trebuie crescuti pentru ei, nu pentru parinti." N. Iorga
"Un copil poate oricand sa-l invete pe un adult trei lucuri: cum sa fie multumit fara motiv, cum sa nu stea locului niciodata si cum sa ceara cu insistenta ceea ce-si doreste"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns child spune:

SENSIBILA multumesc, nu cred ca mai are, ca nu am mai gasit. Am gasit insa cu 20 lei, asa cum spuneai. Pe site-ul de bugslock e 12 lei, dar acolo trebuie platit si transportul, care nu stiu cat e.

child fericita de Albert-Krisztian (2.03.2010)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns irinabobe spune:

fetelor poate pun o intrebare stupida dar voi de unde stiti ca vor ceai-apa? eu pana acum i-am dat doar lapte, intre mese nu plange decat daca mai elimina gaze greu. lapte ii dau cam la 3 ore sau chiar 4-5 ore daca la masa anterioara a mancat mai mult decat normal...cum sa fac cu ceaiul sa incerc asa din cand in cand sa vad daca bea ca eu habar nu am cand ii e sete.
si deasemena vroiam sa va mai intreb ceva. bebei vostrii se intorc singuri de pe burta pe spate si invers ca al meu inca nu o face si mai are putin si face 4 luni?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns briza_marii spune:

Irina eu ii dau ceai intre mese cand il vad ca incepe sa se agite, sa dea din manute cu viteza din ce in ce mai mare, si sa maraie...Atuci ii dau ceiuc si de obicei il bea cu o viteza de zici ca murea de sete

Mami de iepuras Eric Mihai (1 aprilie 2010)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dayanara spune:

niki merci

briza cat ceai ii dai la eric? si cat lapte?
eu nu vreau sa dau ceai dar pt ca mi se pare mult lapte parca ma bate gandul, apa nu prea vrea

oana e bun aparatul de tantari cu luminita de veghe?

roxana si silvana aroa (2.04.2010) ivan leonard(2.12.2006)
POZE

AMr...2kg

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns briza_marii spune:

Pana acum 2-3 zile bea 120ml lapte la o masa si manca din 3 in 3 ore + 50-60ml ceai pe zi. Acum imi mananca lapte tot la 3 ore, dar haotic, ba 120 ba 90, ba 70..in schimb mi-a baut deja 100ml de ceai si acum am facut altul ca plicul facut dimineata deja l-a halit. intre timp am vb cu o prietena care e medic in anglia si a zis sa nu ma mai iau dupa pediatru si sa ii dau mai bine apa cand ii e sete, ca ceaiul e dulce si tot nu ii trece setea de tot. Asa ca am pus 30ml de apa intr-un biberon si acum astept sa se scoale, ca masa de lapte urmeaza la 8. Chiar sunt curioasa daca o sa bea apa

Mami de iepuras Eric Mihai (1 aprilie 2010)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ellanik spune:

Briza cu taxiul nu puteam merge pt ca a ramas in masina cadrul de la carucior.Oricum am iesit doar cu marsupiul si a si adormit.Cat despre ceaiul Baby Drink mie dr pediatra mi-a zis sa nu-i dau pt ca este indulcit si dupa cum stim la bebici pana intr-un an nu ssse da nici dulce nici sarat.
Irina si al mine tot asa face Geo cand ii e sete.Maraie.de fapt are cate un marait pt atunci cand trebuie schimbat, un marait pt tzitzi(si atunci ma si cotrobaie in bluza si casca gura intr-o parte ca un pui de vrabie)un marait pt sete si un marait pt plictiseala.Le cunosc pe fiecare.Cu setea...al meu ciripeste putina apa .tot lapticul e mai bun dar de voie de nevoie baga si apica.
Cu bratarile antitantari aveti grija pt ca nu toate se pot folosi in preajma copilasilor sub 2 ani.Eu asta de la Mothercare o atasez la carucior .Faza e ca am vazut niscaiva tantari dandu-i tarcoale afara.Pe mine m-au ciupit de m-au innebunit si pe Geo....ioc.Lucky him!
Ioanact da , locuiesc cu ea...mai degraba ea locuieste cu noi si e tare dificila ca persoana.da'nu plecam noi la casa noastra?Doamne ajuta sa o facem pana termin CIC.
Dayanara sa stapanesti sanatoasa masinuta.
Honey mancarea aia "piperci tzagarsite" se face musai cu branza de oaie veche si grasa .Ardeiul se taie patratele si se foloseste pt design ardei de 3 culori si musai si kapia pt gust.Ardeii se prajesc practic in ulei apoi se ia si se mananca direct din vasul in care au fost facuti(asta e farmecul).Mie personal mi se par foarte greu de digerat si cu prea mult ulei.Atentie !Nu se pune ceapa.Doar ardei,ulei si la final branza maruntita.
Sa va dau o reteta de vara.
faceti spanac proaspat sau congelat.Il caliti in putin ulei de masline,si cand e aproape gata puneti doua oua batute si amestecati repede.Ies ca niste oua jumari dar au un gust special.De vara!

Mamica de George-Theodor

7 Martie 2010

Doamne ajuta!

Eu si bebe il iubim pe tati !Muuult!Pt ca este cel mai bun tatic din lume!

www.flickr.com/photos/9821718@N07" target="_blank">Pozici si nu numai...
Poveste fara sfarsit

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bordeancavio spune:

dayanara, eu ii dau ceai lui bebe intre mese pt ca e f cald, afara si in casa. si bea cu pofta, cred ca ii e sete. de obicei ii dau cand plange, ma gandesc ca ii e sete, daca sa zicem a mancat si nu e ora de masa. eu ii dau lapte cam la 3 ore. incerc la mai mult, daca se poate adica cam la 3 ore jumate dar al meu e cam fosmist si nu vrea mai rar. la o masa ii pun cam 120 in biberon, sau ceva mai mult. in general mananca cam tot, rar manaca sub 100. uneori manaca si 140. eu ii dau cam 2-3 mese lapte de al meu, cand am, din bibe si in rest praf. ceai fac un biberon cam cu 200 ml ceai pt o zi (fara noapte). cand a fost cald rau mi l-a baut cam pe tot in toata ziua, ca i-am dat mai des, si mai si transpira saracul, sau il durea burta si il mai calma. acum ca nu mai e fff cald, bea cam 100 ml pe zi, cred. nu stiu cat bea odata. cam 20-30 ml cred. eu ii las bibe in gurita, si uneori bea cu pofta, uneori mai usor. cand mi se pare ca s-a saturat il scot. sau daca mi se pare ca bea ff mult, de ex odata a baut cam 50 ml, cu o pofta.... dar, ce vroiam sa zic, chiar daca bea ceai, cantitatea de lapte la mine nu e mai mica pe care o papa. tot la 3 ore ii e foame si tot cam atat manaca lapte, indiferent de ceai. nu stiu daca poti sa scazi asa cantit de lapte. ma rog, al meu are si aproape 2 luni, e mai mic.

mami de Tudor Cristian 23.04.2010

poze
http://picasaweb.google.com/vasileviorica/Hainute#

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns oanaiacovita spune:

Intru sa fac capitol nou

Oana, mami de minune mica, Eric Nicholas(21.02.2010)

www.unicef.pampers.ro/gallery2.php?id=326#" target="_blank"> Un vot va rugam

Multumim Doamne pentru minunea data si ajuta-ne sa fim sanatosi!

Cand cineva acolo SUS te iubeste...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns oanaiacovita spune:

Cautam racoarea aici

Oana, mami de minune mica, Eric Nicholas(21.02.2010)

www.unicef.pampers.ro/gallery2.php?id=326#" target="_blank"> Un vot va rugam

Multumim Doamne pentru minunea data si ajuta-ne sa fim sanatosi!

Cand cineva acolo SUS te iubeste...

Mergi la inceput