Iepurasi de Martie-Aprilie 2010 (17)
Raspunsuri - Pagina 20
briza_marii spune:
Jeni asa cum ti-a zis Irina si la noi tot la o luna a aparut semnul de la BCG, si tot asa ca o cipiturica de tantar.
Sensibila vai ce se mai bucura micuta de balaceala...Azi am comandat si noi colacelul dar sotul nu poate ajunge pana saptamana viitoare sa il ia. Oricum, cred ca astept sa faca Ericutu 3 luni si apoi o sa il incercam si noi. Abia astept!
Denisa drum bun la mare! Vreau si eu balaceala..dar mi-e frica de soare, asa ca il tin ascuns pe bebe de el..in concluzie ciuciu mare
Dayanara sa o stapanesti sanatoasa si sa nu iti faca probleme!
Ellanik mama...dar de taxi nu ai auzit??? Iei frumos bani din buzunaru lu tati, ca doar el a facut mofturi, si te duci unde vrea muschiu tau
Fetele cu LP, voi cat ceai dati acum la bebei? Ca al meu ar bea o gramada. Cum eu sunt cu sticla de apa dupa mine ca mor de sete, ii dau si lui ceiuc cand beau eu apa, si bea saracu de trebuie sa ii trag biberonul cu forta din gurita. Parca as incepe sa ii dau apa, dar dr a zis ca inca nu..zau de stiu ce sa fac
Mami de iepuras Eric Mihai (1 aprilie 2010)
karla2003 spune:
Buna fetelor,ma scuzati ca deranjez, sunt anca_iary,nu stiu daca va mai amintiti de mine, va citesc aproape zilnic dar mi-e jena sa scriu
Am si eu nevoie de un sfat si chiar nu am la cine sa apelez, sper sa ma puteti ajuta. I-am facut la asta mic ,un vaccin (cel de 2 luni de la stat) insa doar intr-un singur piciorus(anti-hepatic B), iar pentru celalalt piciorus( anti diftero-tetano-pertusis (DTP), (VPOT) vaccinul antipoliomielitic )dra nu-l avea, si mi-a zis sa revin peste o luna pentru ca daca nu se fac deodata,pauza intre ele tre sa fie de 4 sapt. Acum il are, ca l-a primit(doar cateva buc.), si m-as duce sa i-l fac, insa nu inteleg, daca ele se fac deodata,in ambele picioare, de ce sa lase pauza intre ele si nu se pot face la interval de 2 sapt de ex?
Scuzati-mi exprimarea,dar nu stiu cum sa explic altfel
sensibila spune:
briza_marii - da asa e Gia e innebunita dupa baita.
Referitor la ceai eu ii dau ceai de fenicul si ii dau cat vrea. Mai intai incerc cu lapte daca nu vrea ii dau ceai pt ca le e cald si lor si le e sete. Asa ca, cand vreabea lapte cand vrea bea ceai. SI bea si cei destul.
Lapte bea minim 150 ml si ajunge pana la 210 ml.
Ceai bea cam 150 ml mai mult nu a baut inca.
Important e sa manance sa ia in greutate dar sa se si hodrateze pe cadura asta.
Gia nu vrea apa nici cum si pediatra a zis sa nu o fortez sa ii dau ceai daca asta vrea.
Mami de Steluta Norocoasa Gia Darria nascuta pe 10.03.2010
IAD nr 3 reusita 16.06.2009 cu Dr Anca Moisa (prima IAD nereusita, a 2-a IAD avort menstrual)
Atat sunt de mare !
Poze Gia Darria / Botez Gia Darria
Poze ecografie Bebelina / Lucrusoare Bebelina
www.petitieonline.ro/petitie-p42643046.html " target="_blank">Spuneti NU abuzului sexual fata de minori!
"Copii trebuie crescuti pentru ei, nu pentru parinti." N. Iorga
"Un copil poate oricand sa-l invete pe un adult trei lucuri: cum sa fie multumit fara motiv, cum sa nu stea locului niciodata si cum sa ceara cu insistenta ceea ce-si doreste"
Delia13 spune:
HAPPYJOY- nici David nu-si tine inca tot timpul caputul, cateodata dk nu sunt atenta mai imi da cate un cap in gura.
Delia13 mamica fericita -DavidAndrei 04.03.2010
POZE DE LA BOTEZ http://community.webshots.com/album/577871762vhGPQy
Pozici noi cu David Andrei
http://family.webshots.com/photo/2603142480105762323loFOyY
nibi_niki spune:
Briza si Maria bea mult ceai.Am fost in vizita azi la nanuta si cat am stat pe terasa la umbra tot i-am dat ceai ca a fost foarte cald afara.A ajuns termometrul la 39 de grade azi
ALINA2...unde esti?....hai la plaja ...eu cred ca imi fac curaj si ma duc singura cu Maria azi la plaja...tati nu poate veni ca munceste pana tarziu
Roxana sa stapanesti sanatoasa masina
Denisa
MAMICA FERICITA DE PUI FRUMOS(11.03.2010)
http://www.flickr.com/photos/44856184@N03/
AMR....7KG
briza_marii spune:
Eu ii dau baby drink, si cred ca o sa trec pe hipp cu musetel, fenicul si anason ca am primit o mostra si vad ca i-a placut. Al meu pana acum a baut 100ml (ca eu asa ii fac plicul de baby drink, nu cu 50ml de apa asa cum scrie pe el), si e abia ora 4..asa ca i-am mai facut inca un plic. Pana acum un plic de asta ii ajungea toata ziua, dar acum...
Mami de iepuras Eric Mihai (1 aprilie 2010)
sensibila spune:
Parca intreba cineva sau se vb pe aici de bratarile de tantari, eu le-am comandat pe net pe okazii.ro si sunt numai 8 lei. Nu stiu daca mai are. ma intalnesc maine cu omul sa mi le dea. Dar le-am vazut si la siteurile de pescari si sigur le trimit prin posta numai ca acolo sunt 20 lei
Eu ii dau ceai de fenicul de la HIPP deasta a baut mereu
Mami de Steluta Norocoasa Gia Darria nascuta pe 10.03.2010
IAD nr 3 reusita 16.06.2009 cu Dr Anca Moisa (prima IAD nereusita, a 2-a IAD avort menstrual)
Atat sunt de mare !
Poze Gia Darria / Botez Gia Darria
Poze ecografie Bebelina / Lucrusoare Bebelina
www.petitieonline.ro/petitie-p42643046.html " target="_blank">Spuneti NU abuzului sexual fata de minori!
"Copii trebuie crescuti pentru ei, nu pentru parinti." N. Iorga
"Un copil poate oricand sa-l invete pe un adult trei lucuri: cum sa fie multumit fara motiv, cum sa nu stea locului niciodata si cum sa ceara cu insistenta ceea ce-si doreste"
child spune:
SENSIBILA cum ai cautat bratari contra tantarilor pe okazii? Ca eu ii tot dau cautare si zice ca nu gaseste. Oare in Brasov in trimite?
child fericita de Albert-Krisztian (2.03.2010)
honeybaby spune:
Sensibila - nu as cara patutul dupa mine pt 2 nopti
Briza - nu am de gand s-o tin pe maya la soare . ea sta la umbra si noi pe balacim pe rand. Ea fac doar aerosoli
Alina te anunt cum aflu
happyjoy - pediatra mi=a zis ca la 4 luni isi tin capul perfect
unde ai gasit plasa pt tantari ? vreau si eu pt carut
Denisa, de bebe roz Maya Rebecca (06.04.2010)
Doamne ajuta sa fim sanatoase !
Poze & Filmulete Bebeluna
child spune:
DENISA tu folosesti pompa si noaptea? Cat reusesti sa scoti? Eu mai mult de 140 ml nu am putut scoate.
Si cum faci, te mulgi chiar inainte de masa?
child fericita de Albert-Krisztian (2.03.2010)