Iepurasi de Martie-Aprilie 2010 (17)

Raspunsuri - Pagina 19

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns jeni_h spune:

Roxana, sa stapanesti sanatoasa masina Trebuie s-o uzi sa nu rugineasca

pupici

http://picasaweb.google.ro/sclipiciosi2010/BotezSarahMariaByJeni_H#

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns honeybaby spune:

sensibila - cum ati facut facut la mare cu gia? Unde a dormit ?
pe plaja unde a stat ? nu stiu ce sa-i iau... sa iau cosul sa stea in el pe plaja ? in carut nu cred ca sta toata ziua.
papa tzatzi sau LP? trebuie sa vad cum fac cu pompa la mare..
E racoare seara?

iar iau toata casa cu mine

Denisa, de bebe roz Maya Rebecca (06.04.2010)
Doamne ajuta sa fim sanatoase !

Poze & Filmulete Bebeluna

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns vladimirescu spune:

alaptat in pat, culcat - eu nu-l ridic noaptea dupa ce-l alaptez in pat, il culc pe burta - scoate usor aerul asa. Eventual mai regurgiteaza ceva, sterg si-l mut un pic mai incolo sa nu doarma pe ud :)
E adevarat, al meu nu maninca lacom (din pacate) si nu pre ainghite aer - de mult eori nu are ce da afara.

Ma duc la dentist, of!
(v-am zis ca mi-am tratat 2 carii superficiale fara anestezie, ca sa nu se amarasca laptele lui Floricica? m-am simtit mama eroina :))

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dayanara spune:

nafi da s.ar putea sa fie reflux, cam toti au dar la unii e acid si fac urat, ajungand sa refuze laptele pt ca.l asociaza cu raul provocat
e bine sa stea mult la verticala

vladi cand il alaptam pe ivan la fel faceam, stateam intinsa langa el si nu.l mai ridicam sa ragaie, la biberon in schimb trebuie
chiar esti erou ...nici cu anestezie nu ma duc la dentist de frica

freedelia multa sanatate!

jeni merci!

laptele praf cam cat demult poate sta in termos? de cald sta cald vreo 4 ore dar imi pare cam mult nu? asa ca de obicei chiar daca iau cu mine cand se fac 3 ore alerg acasa , asta pt ca mi.e lene sa iau lp separat si sa.l prepar cu apa calda
pun lp gata facut in biberon si biberonul in termos

denisa si pe mine m.a enervat ieri rau de tot surzenia aia, deja ma gandeam ca am ramas un pic surda pe viata asa nasol mi.era

roxana si silvana aroa (2.04.2010) ivan leonard(2.12.2006)
POZE

AMr...2kg

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ioanact spune:

Citat:
citat din mesajul lui dayanara

ioanact iti raspund tarziu ca stau prost cu capul: n.are nimic daca.i dai hn o cutie, cum a zis miria nu e bine sa faci obicei pt ca poti crea o sensibilitate

roxana si silvana aroa (2.04.2010) ivan leonard(2.12.2006)
POZE

AMr...2kg

Nu ii dadeam dar asa mi-a luat sotul.
Termin cutia si voi lua simplu'..cu cealalta vedem ce face.

POZE RECENTE
ALINA de IOANA (11 Ianuarie 2008) + JUSTINA (14 Aprilie 2010)
MULTUMESC DOAMNE PT CELE 2 PRINTESE!!

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui honeybaby

sensibila - cum ati facut facut la mare cu gia? Unde a dormit ?
pe plaja unde a stat ? nu stiu ce sa-i iau... sa iau cosul sa stea in el pe plaja ? in carut nu cred ca sta toata ziua.
papa tzatzi sau LP? trebuie sa vad cum fac cu pompa la mare..
E racoare seara?

iar iau toata casa cu mine

Vom merge si noi la mare, si o voi pune pe Justina in scoica sub umbrela, numai ca v-a tb sa alaptez, iar LP il prepar cand e nevoie.
Vedem in ce zi mergem..voi cand meregti si unde?
Daca veniti in Mamaia poate ne vedem .

POZE RECENTE

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns sensibila spune:

honeybaby – noi nu am stat decat 1 zi la mare, adica nu am dormit acolo, pentru ca tocmai facuse bcgul cu o zi inainte si nu am vrut sa o culcam in alt pat. A dormit in scoica in in carucior pt ca l-am avut pe mandoua la noi !
Pe plaja am fost mai mult intrecere deci nu am stat propriuzis la plaja, dar daca statea ea ar fi stat in scoica sau pe o paturica sub umbrela. Gia papa doar LP de la 2 luni. Nu stiu ce sa zic cand am fost noi a afost foarte cald desi erau doar 30 de grade, iar e plecat am plecat pe la 7 de la mare asa ca nu stiu cum e pe la 9-10 dar la 7 era destul de cald desi se mai racorise putin.
Oricum eu clar ii iau patutul cu mine cand plecam in vacanta. Indiferent ca mergem la mare sau in bucovina.
Si eu cred ca plecam cu toata casa cand o fi !

Mami de Steluta Norocoasa Gia Darria nascuta pe 10.03.2010
IAD nr 3 reusita 16.06.2009 cu Dr Anca Moisa (prima IAD nereusita, a 2-a IAD avort menstrual)
Atat sunt de mare !
Poze Gia Darria / Botez Gia Darria
Poze ecografie Bebelina / Lucrusoare Bebelina
www.petitieonline.ro/petitie-p42643046.html " target="_blank">Spuneti NU abuzului sexual fata de minori!

"Copii trebuie crescuti pentru ei, nu pentru parinti." N. Iorga
"Un copil poate oricand sa-l invete pe un adult trei lucuri: cum sa fie multumit fara motiv, cum sa nu stea locului niciodata si cum sa ceara cu insistenta ceea ce-si doreste"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns honeybaby spune:

Alina - nu stiu unde mergem pt ca sotul a uitat unde trebuie sa ajunga ( vineri are ceva de facut ) . In mamamia sau in eforie nord.
ar fi frumos sa ne vedem. vineri sambata si duminica stam daca e frumos
Maya nu sta mult in scoica. maxim 20 de min daca nu e in masina si masina in miscare. nu-i plac spatiile inghesuite.
cred ca iau cosul tip landou si sta in el daca e vant daca nu sta direct pe prosop cu noi.
De LM imi fac probleme ca trebui pompat . Cred ca o sa iau pompa sterilizata pe plaja si pompez sub prosop si la pranz oricum o a fie cand de stat pe plaja asa ca pot s-o sterilizez in camera

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns happyjoy spune:

Am reusit sa citesc tot, so:

Nafi, e normal sa doarma mai mult de la LP ca il satura mai bine.
Productia de LM se regleaza pe baza cererii. Cu cat alaptezi mai mult cu atat ai mai mult laptic.
Si eu am perioade mai "secetoase" si atunci incerc sa mai dorm putin, scot sutienul, beau mai multa apa si incerc sa pap...

LAlexandra, eu nu scot aerul : ) nici cand alaptam numai "normal" - in pozitie sezut nu prea ii scoteam aerul. Pot sta uneori peste 10 min si nu iese nimic, asa ca nu mai insist.
Ziua sta si in brate pe verticala si uneori mai scoate atunci...
Daca vad ca se inneaca sau ia aer atunci, da il scot altfel nu.

Lipsa poftei de mancare 
Fetelor, nu mai stiu ce sa fac- nu mi-e foame ba chiar mi-e greata numai la gandul de mancare... azi si ciresele mi-au facut greata : ((( 
Nu stiu ce sa fac ca trebuie sa si alaptez... Ideea e ca nici nu slabesc sa zic ca macar ar fi o parte buna...
Daca aveti vre-un sfat, il astept cu nerabdare : )

Cred ca iau si un test cu barza (sper sa nu fiu chiar asa ghinionista)

Tinutul capului
Fetelor, puiutii vostrii la 3 luni implinite isi tin singuri capul (tot timpul)?
Mama m-a zapacit ca are 3 luni si inca nu isi tine capul singura.
Il tine dar nu tot timpul, si vroiam sa stiu cand ar trebui sa il tina singurica tot timpul...

Dayanara, aici sunt niste conuri de hartie cerata pe cale le bagi in ureche si le dai foc si iti scoat ceara din ureche. 
Pare infricosator dar nu e : ) oricum se face cu ajutor. Poate gasesti si la tine ceva asemanator...

Vladi, bafta la stomatolog!
 Si eu am facut 2 cariutze (primele cariutze) si tot fara anestezile le-a operat, dar a fost ok. 
Mai nasol e ca de la amestecul cu care sigileaza nu mai pot manca - ma dor dintii : ( 
Am tot fost la stomatolog sa o rezolve dar mare lucru nu a facut : ((((

Imi schimb culoarea la par : ) cel putin asa vreau ; )
Sper sa ma mai recunoasca copilul, dupa : )

Pupici pt mamici si pitici!

PS: Am gasit pe net ventilator mic pt carut si plasa de tantari pt carut care e si cu protectie uv (mai lipseste termopanu' de carut : )))

Mami de minune minunata!

Mergi la inceput

Denisa pana Vineri ma anunti unde mergeti?
Daca veniti in Mamaia pastram legatura si ne intalnim.
Vei vedea tu unde o vei pune pe Maya, in landou daca zici ca sta.
sensibila si noi am luat patutul Ioanei peste tot unde am mers, acum avem si patutul Justinei..chiar toata casa luam si noi.
LAlexandra Justina m scoate aerul si in timp ce suge, lasa un pic sanul si scoate aerul si apoi iar suge. Dar, de multe ori il scoate ridicata pe umar..a si eu cand ii dau LP, o i-au in brate, pt ca ea adoarme de multe ori si imi este greu sa o ridic sa scot aerul si iar sa o asez..ma gandesc sa nu-i stric somnul..asa ii dau in brate ca si cum as alapta-o, apoi o pun pe umar (adormita) scoate aerul si o asez in patut, iar ea isi continua somnul.

POZE RECENTE

Mergi la inceput