Iepurasi de Martie-Aprilie 2010 (17)

Raspunsuri - Pagina 18

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns andra_s spune:

LA MULTE LUNITE SI ANISORI PT IEPURASII SARBATORITI AZI: ALEXANDRU, VLAD ALEXANDRU, ALEX CRISTIAN!!! SA NE TRAITI, SA CRESTETI MARI SI SANATOSI!!!

denisa ti-am vazut brotacelul

atb ma bucur sa citesc despre voi deci greuceanu ... tot greuceanu ramane bafta la examene si te asteptam mai des dupa ce termini sesiunea

alexandra si eu alaptez in pat si scoatem aerul doar la sfarsit

alina suna bine ce zici tu acolo despre rodos, se vede si mai bine in poze noi am mai fost in corfu, mmm, imi e dor, o splendoare

oana aveau umbrele la 39 si la 49 de lei, cea mai scumpa cica e 3D, are niste urechiuse de soricel in relief pe umbrela si intr-adevar, e micuta, mai iese cate un copanel la soare

POZE

Mami de minune mica Ianis Stefan (19.01.2010)

Suntem cei mai fericiti parinti din Univers !!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dayanara spune:

oana multumim
eh daca e sa.mi fie dor de ceva din tara...uite ca se gaseste: drumurile alea pana in moldova doamne ce frumos era

ella e gri inchis , dar sotul cand a cumparat.o ieri mi.a zis la telefon e ca stokke, stokke e negru insa, dar are cadrul gri, oricum la el gri e bej sau negru, verde e albastru etc :))
pup karatistul (era sa zic mexicanul, dar ma refeream tot la geo mic nu la geo mare :))))

e un ford mondeo, nu e nou dar eu sunt multumita

ioanact iti raspund tarziu ca stau prost cu capul: n.are nimic daca.i dai hn o cutie, cum a zis miria nu e bine sa faci obicei pt ca poti crea o sensibilitate

asteropi la al doilea o sa.ti fie floare la ureche

roxana si silvana aroa (2.04.2010) ivan leonard(2.12.2006)
POZE

AMr...2kg

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ellanik spune:

Dayanara sa stapanesti sanatoasa masinuta si sa mesteci in benzina cu atentie.Ti-ai luat sterilizator pt masina???
Eu azi am nervi nervosi.Am vrut si eu sa merg undeva si al meu a zis ca ne ia cu el prin umblarile lui.I-am sugerat sa ne lase pe noi intai si....a zis ca el are treaba si ca nu-i fac eu lui program.Dupa ce ce atoata ziua stau numai in casa si de cand cu caldura asta ies doar prin jurul blocului face si figuri.Asa ca m-am dezbracat si mi-am introdus picioarele.Numa bine ca Geo face nani de vreo 2 ore neintors.Astept sa se scoale s-l iau in marsupiu la plimbare.Doar noi doi.Ufff!Ce nervi am!

Mamica de George-Theodor

7 Martie 2010

Doamne ajuta!

Eu si bebe il iubim pe tati !Muuult!Pt ca este cel mai bun tatic din lume!

www.flickr.com/photos/9821718@N07" target="_blank">Pozici si nu numai...
Poveste fara sfarsit

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns sensibila spune:

Am vazut pozicile cu iepurasii inotatori asa ca punem si noi :

avem si noi colac !

www.youtube.com/watch?v=Nyx98UbUpLg" target="_blank">filmulet cum ne balacim !

Chiar ma gandesc cu nostalgie ca acum 1 an era conceputa Gia, Eu facut inseminare stiu exact cand a fost conceputa si ora era la 11.05 . Am innebunit nu ?

La multe lunite: Alexandru (de Dianami), Vlad Alexandru (de catus76_ro), Alex Cristian (de cristinicuta)!!!

Mami de Steluta Norocoasa Gia Darria nascuta pe 10.03.2010
IAD nr 3 reusita 16.06.2009 cu Dr Anca Moisa (prima IAD nereusita, a 2-a IAD avort menstrual)
Atat sunt de mare !
Poze Gia Darria / Botez Gia Darria
Poze ecografie Bebelina / Lucrusoare Bebelina
www.petitieonline.ro/petitie-p42643046.html " target="_blank">Spuneti NU abuzului sexual fata de minori!

"Copii trebuie crescuti pentru ei, nu pentru parinti." N. Iorga
"Un copil poate oricand sa-l invete pe un adult trei lucuri: cum sa fie multumit fara motiv, cum sa nu stea locului niciodata si cum sa ceara cu insistenta ceea ce-si doreste"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns honeybaby spune:

Noi acum am venit de la plimbare si papam

Roxana - bine ca ti-a trecut. Mie imi creaza o stare de nervi vajaitul ala de nu se poate
asa e Maya e rata ca ma.sa, nu ma supar deloc.
Vali a zis ca nu a vazut om sa stea mai mult ca mine in apa. 2 ore in apa si 10 min pe plaja, cum ma usuc ma duc inapoi.
Btw vineri plecam la mare. cica se anunta 27-28 C si partial inorat. asta e , macar respira si pitica niste ear de mare. daca e urat nu stam
Si mie imi place molvoda mai ales drumul spre suceava si bucovina imi place
plimbareala placuta cu tutul.
Si eu vroiam ford dar fiesta. Si mondeo e misto

atb -bafta la exAmene, nu as mai instare sa invat

alina2 - ce sa-ti zic, offf greu cu pitica, crede-ma ca pompatul meu nu-i nimic. dureaza 20 de min la 3 ore si nu trebuie sa stau treaza toata noaptea ca tine saraca. Atat ce nu-mi place sa tot spal si sterilizez

ce vroiam oare sa mai zic ???

Denisa, de bebe roz Maya Rebecca (06.04.2010)
Doamne ajuta sa fim sanatoase !

Poze & Filmulete Bebeluna

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns vladimirescu spune:

dayanara o mamica cu 2 copii merita un Ford Mondeo, sa-l stapinesti sanatoasa si sa va duca in siguranta numai prin locuri frumoase!
Eu bodoganeam de Renault Laguna mea ca e prea mare - mai e si combi (mi se pare de taran sa mergi singur intr-o masina mare, cu motor mare care polueaza mult), dar acum sint ok cu ea, ca incap bine copiii in spate cu bona intre ei :))

jeni am facut acum vreo 2-3 saptamini bcg vaccin si are ca o piscatura mica de insecta pe mina, rosiatica. De fapt, cum trebuie sa arate normal? habar n-am...

Mergi la inceput

vladi si la laguna break ma uitasem si vectra break ,toate break, cu doi copii nu intra nimic intr.un portbagaj normal, carucior valize etc

ella plimbare placuta si sa se oftice tati ca a pierdut plimbarea cu 2 frumosi

denisa merci si mie imi place caldura in loc de frig, as sta ca reptila la soare si acum e frig de mori zau, nici cu maneca scurta nu pot iesi

asteropi profita acum ca s.a stricat a ta si ia masina sotului, mie nu.mi place sa conduc deloc, dar aia a sotului tau e bestiala

POZE

AMr...2kg

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns jeni_h spune:

Citat:
citat din mesajul lui vladimirescu

jeni am facut acum vreo 2-3 saptamini bcg vaccin si are ca o piscatura mica de insecta pe mina, rosiatica. De fapt, cum trebuie sa arate normal? habar n-am...

mami de iepuras Tudor Florian (13.03.2010) si iepuroi Vladimir (19.05.2005)

pai si eu tot asa....habar n-am .....credeam ca stie careva cum trebuie sa fie. Dar se pare ca-i ok piscatura de insecta :))

http://picasaweb.google.ro/sclipiciosi2010/BotezSarahMariaByJeni_H#

Mergi la inceput

asteropi cand am scris "aia a sotului tau" ma refeream la masina

m.am dus sa sterilizez si cand mi.am dat seama de gafa m.am intors dar nu ma pot opri din ras

POZE

AMr...2kg

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns happyjoy spune:

Nafi, sa nu aibe bebe reflux, daca zici ca plange cand e pus in pozitie orizontala si la verticala ii e ok... Nu zic ca asta e dar poate fi o varianta. Daca poti verifica cu pediatrul, ar fi super : ) Pupici si multa sanatate!

Mami de minune minunata!

Mergi la inceput