HAI Ramona!BV Ioana, Nicoleta,mai-iun2010(96)
Raspunsuri - Pagina 6
T_Ioana spune:
Buna dimineata dragelor!
Pupici multi proaspetelor mamici si urari de bun venit celor mai proaspete floricele de liliac!
Indraznesc sa-mi dau si eu cu parerea vis-a-vis de eructat: Sunt copilasi care nu scot gazele deloc, sunt unii care o fac extrem de usor (uneori chiar in timp ce sug) si sunt copilasi care au nevoie de multa stimulare. Eu asa am patit cu baietelul meu, trebuie sa-l tin ridicat cate 25-30 de minute dupa fiecare masa ca sa scoata aerul (altfel se lasa cu urlete crunte ca a avut colici la greu), sa-l mangai/masez usor pe spate si trebuia sa fiu si foarte foarte delicata in gesturi ca daca il ridicam prea brusc vomita in jet.
Cu Sonia e mai usor, de multe ori eructeaza in timpul suptului sau imediat ce o ridic in sus, metoda care functioneaza foarte bine la noi este ca dupa ce papa sa o tin aproape in fundulet pe genunchiul meu, sa-i tin antebratul sub barbie ca sa-si sprijine caputul pe el, si sa o masez pe spate. Iar in privinta colicilor cred ca putem sa ne laudam ca nu avem (decat uneori disconfort abdfominal cauzat de gaze)iar eu mananc orice poftesc ( nu am mancat fasole, mazare sau varza) si am bagat si ceva cirese ca muream la gandul ca se termina sezonul si sunt preferatele mele dar nu a fost extrem de incantata picea. A, si nu reusesc sa mananc banane (sunt moarta dupa banane, mancam cate 5-6 si in sarcina) pt ca vad ca se constipa micuta....desi sa ifu sincera mi se pare cam SF fenomenul dar am remarcat ca de cate ori am mancat banane ea a avut probleme cu scaunul (Adica s-a chinuit cate 2 zile pana a reusit sa faca kk, chiar daca kk era moale si normal pt un bb alaptat)
TEUTA2 spune:
Citat: |
citat din mesajul lui veronicach Teuta eu stiu ca pauza intre alaptari trebuie sa fie de 2 ore, laptele matern digerandu-se intr-o ora jumate de fapt asta spune si pediatrul din filmulet http://www.sanatateatv.ro/emisiuni-medicale/pediatrie/de-ce-plange-copilul/ de asemenea nici eu nu ii dau lui Mateiut produse pentru colici avand in vedere ca nu are nevoie, insa cand il vad mai agitat, strangand din picioruse si gemand, ii mai dau inainte de alaptat, cate o pipeta de infacol pentru ca ajuta la eliminarea gazelor mamica fericita de cuminte Matei Sebastian 10.05.2010 |
Veronica,acum ce sa zic,eu am tinut cont de ceea ce mi-a spus dl dr la acel moment si ne-a fost bine.
Daca acum s-a constatat altceva ,poate s-a si demonstrat practic(eu insa merg pe varianta probata de noi)
va pup si va urez o zi racoroasa!
Teo 38+ cu Tudor Florian si(Radu Stefan(4 iun 2003)
TEO 38+
veronicach spune:
Citat: | ||
citat din mesajul lui TEUTA2
Veronica,acum ce sa zic,eu am tinut cont de ceea ce mi-a spus dl dr la acel moment si ne-a fost bine. Daca acum s-a constatat altceva ,poate s-a si demonstrat practic(eu insa merg pe varianta probata de noi) va pup si va urez o zi racoroasa! Teo 38+ cu Tudor Florian si(Radu Stefan(4 iun 2003) TEO 38+ |
absolut Teo, fiecare ia decizia potrivita pentru sine
pentru noi 4 ore ar fi prea mult, Matei papa la 2 ore, max 3, daca trec 4 deja sunt crizata
mamica fericita de cuminte Matei Sebastian
10.05.2010
Crissy_C spune:
Mai fetelor, chiar si cand erau micuti asa, de o saptamana, reuseati sa le faceti program din asta de supt din 2 in 2 sau din 4 in 4 ore?? Sau ceva mai tarzior?
Anca, bine ai revenit!
Cristina, mamica fericita de Patricia Andreea 9 iunie 2010
karra80 spune:
Am intrat sa va anunt ca dimineatza asta dupa ora 10 a venit pe lume Victor de ioana1234, prin cezariana, are 3600g si 52 cm,e sanatos tun....mami acuma isi revine din operatie.
Amandoi sunt bine.
Va multumim pentru sustinere.....
Daca vreti sa-l vedeti pe Victoras o puteti face aici.
Mai multe o sa aflati de la ea cand vine acasa.
Copii sanatosi si mancaciosi va doresc.
veronicach spune:
citat din mesajul lui Ramona80 Scuze fetelor ca intru mai rar. Vreau sa le felicit si eu pe Nico, Nati si Corina, recuperare rapida, si bebei sanatosi si frumosi care sa va incante viata. Nati, am vazut bebeluna, si e o dulce. Asteptam si noi marea intalnire cu bebe, nu mai am rabdare. Desi colul este deschis de aproape 2 saptamani, se pare ca rezista in continuare. Dr a programat nasterea joi pe 17 iunie, dar eu sper sa nu rezistam pana atunci. Mi-ar placea sa vina pe lume neprogramat. Mamica fericita a lui Victor Stefan din 04 iunie 2008 si +37 Bogdan Andrei |
Am reusit sa intru pe contul comun si am adaugat programarea ta pentru nastere
10.05.2010
Crissy_C spune:
Felicitari Ioana! Bine ai venit pe lume bebe Victor, sa fii sanatos, papacios si necolicos!
citat din mesajul lui karra80 Am intrat sa va anunt ca dimineatza asta dupa ora 10 a venit pe lume Victor de ioana1234, prin cezariana, are 3600g si 52 cm,e sanatos tun....mami acuma isi revine din operatie. Amandoi sunt bine. Va multumim pentru sustinere..... Daca vreti sa-l vedeti pe Victoras o puteti face aici. Mai multe o sa aflati de la ea cand vine acasa. Copii sanatosi si mancaciosi va doresc. Ce pui mare are mama |
Cristina, mamica fericita de Patricia Andreea 9 iunie 2010
veronicach spune:
citat din mesajul lui bilica MAI FETELOR....,SUNT EU CHIAR ASA DE CIUDATA SI PARANOIA???????????? CHIAR NU ARE NIMENI NIMIC CU MINE? CUM SE FACE CA EU NU APAR PE PRIMA PAGINA CU NASTEREA????ma scuzati dar............,mai bine.. 39+ RACHEL |
uite nici Crisy C nu este pe lista, cred ca a nascut inaintea ta
crisy daca doresti sa trimiti datele, te voi adauga
10.05.2010
taty_ana spune:
citat din mesajul lui Crissy_C Mai fetelor, chiar si cand erau micuti asa, de o saptamana, reuseati sa le faceti program din asta de supt din 2 in 2 sau din 4 in 4 ore?? Sau ceva mai tarzior? Anca, bine ai revenit! Cristina, mamica fericita de Patricia Andreea 9 iunie 2010 |
eu stiu ca sugarii nu au un program strict, trebuie sa le dai la cerere,cand plang de foame...mai tarziu cand mai cresc un pic isi fac singuri program....a mea desi are 1 luna uneori vrea papa la 2 ore,uneori la 3-4 ore...depinde de cat a mancat la masa precedenta
T_Ioana spune:
Buna dimineata dragelor!
Pupici multi proaspetelor mamici si urari de bun venit celor mai proaspete floricele de liliac!
Indraznesc sa-mi dau si eu cu parerea vis-a-vis de eructat: Sunt copilasi care nu scot gazele deloc, sunt unii care o fac extrem de usor (uneori chiar in timp ce sug) si sunt copilasi care au nevoie de multa stimulare. Eu asa am patit cu baietelul meu, trebuie sa-l tin ridicat cate 25-30 de minute dupa fiecare masa ca sa scoata aerul (altfel se lasa cu urlete crunte ca a avut colici la greu), sa-l mangai/masez usor pe spate si trebuia sa fiu si foarte foarte delicata in gesturi ca daca il ridicam prea brusc vomita in jet.
Cu Sonia e mai usor, de multe ori eructeaza in timpul suptului sau imediat ce o ridic in sus, metoda care functioneaza foarte bine la noi este ca dupa ce papa sa o tin aproape in fundulet pe genunchiul meu, sa-i tin antebratul sub barbie ca sa-si sprijine caputul pe el, si sa o masez pe spate. Iar in privinta colicilor cred ca putem sa ne laudam ca nu avem (decat uneori disconfort abdfominal cauzat de gaze)iar eu mananc orice poftesc ( nu am mancat fasole, mazare sau varza) si am bagat si ceva cirese ca muream la gandul ca se termina sezonul si sunt preferatele mele dar nu a fost extrem de incantata picea. A, si nu reusesc sa mananc banane (sunt moarta dupa banane, mancam cate 5-6 si in sarcina) pt ca vad ca se constipa micuta....desi sa ifu sincera mi se pare cam SF fenomenul dar am remarcat ca de cate ori am mancat banane ea a avut probleme cu scaunul (Adica s-a chinuit cate 2 zile pana a reusit sa faca kk, chiar daca kk era moale si normal pt un bb alaptat)