HAI Ramona!BV Ioana, Nicoleta,mai-iun2010(96)
Raspunsuri - Pagina 7
Crissy_C spune:
Citat: |
citat din mesajul lui veronicach Bilica te-am adaugat dar nu stiu datele..poate le-ai scris tu pe undeva dar eu nu le stiu uite nici Crisy C nu este pe lista, cred ca a nascut inaintea ta crisy daca doresti sa trimiti datele, te voi adauga mamica fericita de cuminte Matei Sebastian 10.05.2010 |
Veronica, multumesc, esti o scumpa Avem deci bebe Patricia Andreea, nascuta pe 9 iunie prin cezariana, 3.590 kg, 54 cm, Apgar 9.
Cristina, mamica fericita de Patricia Andreea 9 iunie 2010
Crissy_C spune:
Mai fetelor, mi se pare mie sau ceaiul asta de lactatie de la Fares e un adevarat laxativ? Eu beau cam 1 litru si ceva pe zi....
In alta ordine de idei, am si eu o problema pe care voi o dezbateati probabil acum o luna sau doua: vreau carut! Avem unul de la sora mea, dar nu e nou si ni s-a pus pata acum ca vrem unul k lumea. As vrea unul 2 in 1 cu landou adica, fara scoica auto, sau si mai bine unul simplu care se lasa complet/aproape complet pe spate, eventual cu maner reversibil si nu foarte greu. Deci va rog mult: cine e foarte incantata de propria achizitie sa-mi faca si mie o recomadare! Cu mentiunea ca trebuie sa incapa in lift de bloc comunist
va multumesc
Crissy_C spune:
Citat: | ||
citat din mesajul lui taty_ana
eu stiu ca sugarii nu au un program strict, trebuie sa le dai la cerere,cand plang de foame...mai tarziu cand mai cresc un pic isi fac singuri program....a mea desi are 1 luna uneori vrea papa la 2 ore,uneori la 3-4 ore...depinde de cat a mancat la masa precedenta |
Tatyana multumesc, si mie mi-au zis la fel chiar si din spital: papa la cerere. La tine e bine ca cere la minim 2 ore si nu mai des, ca se face digestia k lumea, dar pitica mea, la mai putin de o sapt, se trezeste uneori si dupa o ora sau mai putin si mai cere o completare, iar alteori doarme 5 ore intregi! Mi-e teama sa nu fermenteze lapticul in burtik dar nu pot s-o vad plangand de foame, offff
dana81 spune:
FELICITARI CORINA,IOANA!!!!
Fetelor eu am fost ieri in spital sa o cunosc pe moasa cu care voi naste, va spusesem eu ca am ramas fara dr ca a plecat si ea sa nasca,am vazut salile de travaliu,am stat de vorba cu ea vreo jumte de ora, foarte draguta...problema e ca pleaca in concediu saptamana asta asa ca daca tot vroiam eu sa nasc mai repede acum m-am sucit mai trebuie sa astept pana luni..sper.Cel mai tare e ca trebuie sa cumpar toata medicamentatia si instrumentele medicale, pana si cleme pentru buricutz nimic nu au in spital, nimic, si cica mai e si spital de urgente
Nati minunata Beatrice..asa bucalata si scumpa.Sa fie sanatoasa
Laptele formula si eu stiu ca se tine maxim o ora dupa ce este facut, mai ales pe caldurile astea.
Bilica lasa supararile si mai bine pune o poza cu micutza mulatra, cred ca e tare frumoasa
38+RIANA
MAMI de CLARA 06.08.08
T_Ioana spune:
citat din mesajul lui Crissy_C Mai fetelor, mi se pare mie sau ceaiul asta de lactatie de la Fares e un adevarat laxativ? Eu beau cam 1 litru si ceva pe zi.... In alta ordine de idei, am si eu o problema pe care voi o dezbateati probabil acum o luna sau doua: vreau carut! Avem unul de la sora mea, dar nu e nou si ni s-a pus pata acum ca vrem unul k lumea. As vrea unul 2 in 1 cu landou adica, fara scoica auto, sau si mai bine unul simplu care se lasa complet/aproape complet pe spate, eventual cu maner reversibil si nu foarte greu. Deci va rog mult: cine e foarte incantata de propria achizitie sa-mi faca si mie o recomadare! Cu mentiunea ca trebuie sa incapa in lift de bloc comunist va multumesc Cristina, mamica fericita de Patricia Andreea 9 iunie 2010 |
Cristina, eu de ceai nu stiu ce sa zic, eu beau de la Fares si de la Hipocrate (Bebicina ii spune, mi-a luat sotul de la Sensiblu) si beau cam 3,5-4 l/zi dar nu mi se pare deloc laxativ....dimpotriva. Poate e altceva din alimentatia ta.....Sunt curioasa alte mamici ce parere au!
De carucior iar ma laud de achizitia mea pt ca sunt extrem de incantata! Eu l-am luat pe asta: http://www.babyartikel.de/produkt/shopper_und_sportwagen/chicco_simplicity_fuego_kollektion_2010 si m-a mai costat 24 de euro transportul. Sunt extrem de incantata de el doar ca este un carucior sport, deci nu are maner reversibil, nu e dotat cu landou si singurul incovenient din punctul meu de vedere este ca partea din fata, de la picioruse nu se ridica sa nu alunece bb din el (nu ca s-ar putea intampla asta dar deh, eu sunt mai carcotasa), adica nu se ridica in sus, este dreapta, la nivelul sezutului. In rest, e extrem de usor, merge ca un vis, e practic si imi incape perfect in portbagaj (bine, eu am si un super bortbagaj.... dar e si plin cu diverse inclusiv role, patine de gheata, galeti si lopatele pt nisip, sute de masinute, colac, piscina gonflabila, gratar, umbrela de soare si pana acum ceva vreme inclusiv saniuta)....eu sunt genul "la munte sau la mare, in orice-mprejurare, la noi gasesti orice doresti!"...a, si ceva trusa de scule de parca daca m-ar lasa masina-n drum as avea vreo idee ce sa-i fac (eu abia am descperit bateria dupa cautari asiduee si nici acum nu stiu sigur de unde se deschide capota)
Ayla21 spune:
citat din mesajul lui karra80 Am intrat sa va anunt ca dimineatza asta dupa ora 10 a venit pe lume Victor de ioana1234, prin cezariana, are 3600g si 52 cm,e sanatos tun....mami acuma isi revine din operatie. Amandoi sunt bine. Va multumim pentru sustinere..... Daca vreti sa-l vedeti pe Victoras o puteti face aici. Mai multe o sa aflati de la ea cand vine acasa. Copii sanatosi si mancaciosi va doresc. Ce pui mare are mama |
Felicitari, Ioana!
Bine ai venit pe lume Victor!
Luana - Sunt o mica printesa - foto & video
Crissy_C spune:
Citat: | ||
citat din mesajul lui T_Ioana
Cristina, eu de ceai nu stiu ce sa zic, eu beau de la Fares si de la Hipocrate (Bebicina ii spune, mi-a luat sotul de la Sensiblu) si beau cam 3,5-4 l/zi dar nu mi se pare deloc laxativ....dimpotriva. Poate e altceva din alimentatia ta.....Sunt curioasa alte mamici ce parere au! De carucior iar ma laud de achizitia mea pt ca sunt extrem de incantata! Eu l-am luat pe asta: http://www.babyartikel.de/produkt/shopper_und_sportwagen/chicco_simplicity_fuego_kollektion_2010 si m-a mai costat 24 de euro transportul. Sunt extrem de incantata de el doar ca este un carucior sport, deci nu are maner reversibil, nu e dotat cu landou si singurul incovenient din punctul meu de vedere este ca partea din fata, de la picioruse nu se ridica sa nu alunece bb din el (nu ca s-ar putea intampla asta dar deh, eu sunt mai carcotasa), adica nu se ridica in sus, este dreapta, la nivelul sezutului. In rest, e extrem de usor, merge ca un vis, e practic si imi incape perfect in portbagaj (bine, eu am si un super bortbagaj.... dar e si plin cu diverse inclusiv role, patine de gheata, galeti si lopatele pt nisip, sute de masinute, colac, piscina gonflabila, gratar, umbrela de soare si pana acum ceva vreme inclusiv saniuta)....eu sunt genul "la munte sau la mare, in orice-mprejurare, la noi gasesti orice doresti!"...a, si ceva trusa de scule de parca daca m-ar lasa masina-n drum as avea vreo idee ce sa-i fac (eu abia am descperit bateria dupa cautari asiduee si nici acum nu stiu sigur de unde se deschide capota) Ioanaluiwww.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=1bb14a37cece1022bc3177&skin_id=0" target="_blank">Razvan-Gabriel (03.12.2005) si Sonia-Alexandra(06.05.2010) Pozici: www.dropshots.com/T_Ioana" target="_blank">1 , www.dropshots.com/T_Ioana2" target="_blank">2 ,www.dropshots.com/T_Ioana4" target="_blank"> 3 , www.dropshots.com/T_Ioana6" target="_blank">4(NOU) , Filmulete serbare "Copiii sunt mesajele vii pe care le trimitem unor vremuri ce nu le vom vedea" |
Vai Ioana, ce spatiu de depozitare aveti in portbagaj Dar ce masina aveti?
Merci de recomandare , cat a durat pana sa ajunga coletul din Germania?
T_Ioana spune:
Noi avem un VW Jetta dar chiar are un portbagaj extrem de incapator....recunosc, si eu si sotul suntem deja "meseriasi" in arta depozitarii de aici multitudinea de lucruri!
Pai imi amintesc ca am dat comanda pe 31/1 mai si in 14 s-a dus sotul sa ridice coletul de la posta (dupa ce intra pe teritoriul Ro nu mai lucreaza cu DHL-ul ci cu Posta Romana)dar inca nu primisem avizul, doar vazusem eu pe site-ul postei ca e coletul la of postal deja!
mamanati spune:
FELICITARI IOANA! BINE AI VENIT BEBE VICTOR!!!
Dana, merci si tie pentru aprecieri!
Crissy, si eu iti recomand site-ul de care zice T_Ioana, l-a postat odata Sabina. Gasesti carut la preturi foarte bune. Unicul dezavantaj ca vine cam greu. Al nostru inca nu a ajuns, era disponibil din 1 iunie.
T_Ioana, sorry ca te mai intreb de asta cu carutul, tu spuneai ca a venit cu posta Romana. De unde ai aflat? Ti-au trimis ei un mail. Sunt deja 11 zile lucratoare de cand trebuia sa ajunga in Constanta si inca nu e. Unde sa-l cautam?! Tare sunt nerabdatoare sa avem si noi carut mai repede. de raspuns.
www.dropshots.com/mamanati" target="_blank">POZE
Nati, mandra mamica de 2 comori bebe Beatrice si Camelia-Nicole
mamanati spune:
citat din mesajul lui T_Ioana Noi avem un VW Jetta dar chiar are un portbagaj extrem de incapator....recunosc, si eu si sotul suntem deja "meseriasi" in arta depozitarii de aici multitudinea de lucruri! Pai imi amintesc ca am dat comanda pe 31/1 mai si in 14 s-a dus sotul sa ridice coletul de la posta (dupa ce intra pe teritoriul Ro nu mai lucreaza cu DHL-ul ci cu Posta Romana)dar inca nu primisem avizul, doar vazusem eu pe site-ul postei ca e coletul la of postal deja! Ioanaluiwww.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=1bb14a37cece1022bc3177&skin_id=0" target="_blank">Razvan-Gabriel (03.12.2005) si Sonia-Alexandra(06.05.2010) Pozici: www.dropshots.com/T_Ioana" target="_blank">1 , www.dropshots.com/T_Ioana2" target="_blank">2 ,www.dropshots.com/T_Ioana4" target="_blank"> 3 , www.dropshots.com/T_Ioana6" target="_blank">4(NOU) , Filmulete serbare "Copiii sunt mesajele vii pe care le trimitem unor vremuri ce nu le vom vedea" |
Acum vad si eu ca i-ai raspuns Cristinei. Imi poti da si mie link-ul , unde pot verifica. oricum daca zici ca a venit cam in 14 zile lucratoare, mai astept.
Noi tot VW Bora avem. Pe noi tot avantajul asta ne-a tentat -portbagajul mareeee! ca noi mergeam in Romania practic cu casa in spate.
www.dropshots.com/mamanati" target="_blank">POZE
Nati, mandra mamica de 2 comori bebe Beatrice si Camelia-Nicole