HAI Ramona!BV Ioana, Nicoleta,mai-iun2010(96)
Raspunsuri - Pagina 5
Crissy_C spune:
Nati, nici Patricia nu scoate aerul, o tin 5 min pe umar, am incercat si pe genunchi dar stiam ca la pozitia asta se bate circular pe funduletz, si nimic, rareori scoate... Mie mi-e teama sa nu faca gaze daca inghite aer si nu=l scoate, dar asta e, daca o tin prea mult se trezeste si se enerveaza,,,
Cristina, mamica fericita de Patricia Andreea 9 iunie 2010
Crissy_C spune:
Artu, multumim de info legate de colici , nu stiam ca e normal ca bebe sa planga 2,5 ore pe zi, asa ca atunci cand am vazut ca nu doarme noaptea si isi freaca piciorutele si da din toate cele ca un gandacel am zis ca or fi colici. Mai ales ca ii fornaia un pic burtica. Asa ca am bagat Infacol, o doza mai mica decat spun ei, dar oricum... ai dreptate, cred ca il scot din meniu pt ca totusi nu plange chiar asa rau ci doar cere non stop la san si doar asa se linisteste...
Ieri pe la pranz am incercat si chamomilla homeopat, ca era agitata de vreo 5 ore nu dormea aproape deloc, cerea san non stop, dar cred ca am facut o prostie ca dozajul l-am luat la sfatul farmacistei nu al medicului, si de atunci mi se pare prea linistita, cred ca a fost un pic prea mult... A dormit 5 ore dupa aia, apoi azi noapte iar 5 ore, cred ca sunt cam multe ore de somn pt bebe de 6 zile, nu?
offf, deci nu-i mai dau nimic, decat san
Vivela, ai pm
Cristina, mamica fericita de Patricia Andreea 9 iunie 2010
Ramona80 spune:
Scuze fetelor ca intru mai rar.
Vreau sa le felicit si eu pe Nico, Nati si Corina, recuperare rapida, si bebei sanatosi si frumosi care sa va incante viata.
Nati, am vazut bebeluna, si e o dulce.
Asteptam si noi marea intalnire cu bebe, nu mai am rabdare. Desi colul este deschis de aproape 2 saptamani, se pare ca rezista in continuare. Dr a programat nasterea joi pe 17 iunie, dar eu sper sa nu rezistam pana atunci. Mi-ar placea sa vina pe lume neprogramat.
Mamica fericita a lui Victor Stefan din 04 iunie 2008 si +37 Bogdan Andrei
Ramona80 spune:
Am schimbat si eu semnatura. Avem 38 de saptamani si 2 zile.
Mamica fericita a lui Victor Stefan din 04 iunie 2008 si +38 Bogdan Andrei
Alinutzaa spune:
Laptele praf nu este indicat sa se pastreze mai mult de 1 ora. S-ar putea ca informatia asta sa fie trecuta si pe cutiile de lapte praf. De asemenea laptele praf, reconstituit bineinteles, care a ramas de la o masa a lui bebe nu se pastreaza niciodata pana la urmatoarea masa. Se arunca si la urmatoarea masa se prepara altul, proaspat.
Este vorba, daca nu ma insel, de nu stiu ce bacterii care incep sa se dezvolte dupa o anumita perioada de timp, in lapte praf reconstituit. Acesta este unul din motivele pentru care biberoanele si tetinele cu care este hranit bebe trebuie sa fie sterilizate - in felul acesta se distrug si bacteriile astea buclucase de care va ziceam si care se dezvolta in eventualele urme de lapte ramase pe tetina si biberon dupa spalare.
Pentru iesirile in parc de exemplu, se poate pune apa in biberon cat stiti ca mananca bebe la o masa, si cantitatea aferenta de lapte praf intr-un dozator de lapte praf (se gaseste de cumparat in farmacii sau in hypermarketuri la raionul de biberoane/suzete/bavete/etc). Cand i se face foame lui bebe nu aveti de facut decat sa rasturnati laptele praf din dozator in biberon, agitati si gata...laptele e pregatit.
Alina
veronicach spune:
eu am incercat, o data, sa intru pe contul comun dar nu am reusit
Bilica, a lipsit Teo, draga de ea facea modificarile in ultima perioada
mamica fericita de cuminte Matei Sebastian
10.05.2010
ancutzicab spune:
Buna, dragi burtici si mamici!
De sambata suntem si noi acasa, in formula completa, si raportez o bebelina cuminte, mancacioasa si teeeribil de dulce!
Multumim pentru urari, ganduri bune si vi le intoarcem inzecit!
Felicitari noilor mamici Bilica, Corina, Nati, Crissy, Nicoleta, Iubirisca, Marisa, Theo!
Bun venit bebelusilor, sanatate cu carul si noroc ceva mai mult!
O sa pun si pozici, sa ne vedeti mandra!
Revenim cu update-uri si, inca o data, va multumim si va pupam cu drag pe toate!
Anca 40+ cu Maya Sofia si mamina lui Luca
Na, c-am intrat in prelungiri...
TEUTA2 spune:
Buna dragelor!
Off,atatea orgolii la capitolul asta!
Nu trebuie sa ne suparam nici noi care nu ne pricepem sa facem modificarile,dar nici fetele care le faceau si nu mai pot acum,datorita bebeilor care au aparut in viata lor!
Dar revenind la colici,eu la baietelul meu care are acum 7 ani,in primele luni de dupa nastere nu i-am administrat nimic anticolici,pt ca nu a fost necesar.Insa am tinut cont de sfaturile unui medic pediatru extraordinar de la noi din oras si care spunea ca cea mai buna forma de prevenire a colicilor este sa i se dea bebelusului sa suga din 4 in 4 ore,pentru ca daca suptul se face mai des ,in burtica lui se va gasi si laptele mancat ultima data,dar care inca nu a fost digerat si se afla in stare de lapte acru .
Noua ne-a fost ok asa si voi proceda si la Tudor la fel.
Si inca o rugaminte :haideti sa nu ne mai enervam din te miri ce motiv;
sensibile suntem toate in aceasta perioada.
Va pup si sa auzim de bine!
Teo 38+ cuTudor Florian si Radu Stefan(5 iun 20003)
maribell spune:
'neatza mamici, bebici si cateva burtici....
eu sunt cu pompa.....trag la greu.......o adevarata MILKA...
ARTU merci pt info...chiar ajuta....
NATI ....asemenea..merci..
ALINA ....
asta este cand esti la inceput.....toate noi, un milion de intrebari....multe necunoscute....dar trecem noi de toate.....bine ca suntem toate impreuna.....
MARIA SUPER FERICITA cu ANDREEA ANTONIA 06.06.2010
http://family.webshots.com/album/577534749BrJGdy?start=24
veronicach spune:
Teuta eu stiu ca pauza intre alaptari trebuie sa fie de 2 ore, laptele matern digerandu-se intr-o ora jumate
de fapt asta spune si pediatrul din filmulet http://www.sanatateatv.ro/emisiuni-medicale/pediatrie/de-ce-plange-copilul/
de asemenea nici eu nu ii dau lui Mateiut produse pentru colici avand in vedere ca nu are nevoie, insa cand il vad mai agitat, strangand din picioruse si gemand, ii mai dau inainte de alaptat, cate o pipeta de infacol pentru ca ajuta la eliminarea gazelor
mamica fericita de cuminte Matei Sebastian
10.05.2010