HAI Ramona!BV Ioana, Nicoleta,mai-iun2010(96)

Raspunsuri - Pagina 18

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns theophillina spune:

Asa...revin...am uitat sa va multumesc dragele mele pentru sustinere si felicitari, chiar m-am simtit bine cand stiam ca fetele mele dragi de pe foum se gandesc si la mine, desi vad ca mare aglomeratie a fost pe 9 iunie la nascut.

Sabina, injectiile pe care le fac eu se numesc innohep (tinzaparin sodium) si nu stiu exact ce sunt (n-am intrebat) si la clinica mi le-au facut in burta, acum le fac tot in burta, nu doare deloc, nu e neplacut.

Cristina, bebele meu e nascut in aceeasi zi cu bebita ta,, ii dau doar cu betadina seara dupa baie si aproape s-a uscat buricul, am fost azi la pediatra si a zis ca in vreo 3 zile cade. Am si spirt medicinal si baneocin pudra (aduse din Ro), dar asa mi-au zis de la clinica doar cu betadina si ca pot sa-i fac si baie in cadita lui si asa am si facut. Mi-au zis doar sa nu acopar buricul cu scutecul, sa i-l pun sub buric.

Lenabum, chiar azi am fost la pediatra si mi-a zis ca bebele meu trebuie sa manance cam 120 ml/kg, bine ca m-am lamurit si eu cu asta ca habar n-aveam, asa ca trebuie sa-i mai maresc un pic cantitatile, mie mi se parea ca manaca mult rau, dar se pare ca nu era asa.

Teo, desi eu am facut cezariana si nu prea am avut lohii (acum folosesc doar tampoane zilnice la o saptamana de la operatie), acolo in primele 2 zile mi-au pus ei ca un fel de pampers, apoi eu am avut niste tampoane de noapte de la Carrefour (marca proprie) trimise de o prietena din Ro, care nu au plastic ca alte absorbante si m-am inteles f bine cu ele, sunt groa si cu bumbac deasupra.

Hai ca ma chinui acum sa postez mesajul meu de felicitare pentru mamicile care au nascut cat am lipsit si sa mai refac lista.

Theodora 37+ Stelios
AMR 3 saptamani

BEBE STELIOS

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns flory_blanca spune:

Teo eu pt lohii am folosit vata portionata de la SensiBlu invelita in tifon. Nu as fi suportat ceva din plastic simteam ca ma arde si ma iritam.

Crissy noi pt buric am folosit doar spirt normal la recomandarea pediatrei si s-a vindecat tare frumos si repede dar am avut grija sa nu udam acolo pana atunci.

Lenabum eu am citit ca trebuie sa manace 150ml/kg. Asta cu mancatul a fost si marea mea dilema. La inceput respectam proportiile cu chiu cu vai acum mancam mult mai mult.

Si eu o culc pe Nadia pe burta doar cand o supraveghez ca in rest mi-e frica. Mi-ar place sa fiu mai linistita si mai curajoasa dar se pare ca noi ne panicam din orice deocamdata.

Mami de fetita frumusica foc!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns veronicach spune:

crissysi eu sunt cu ochii pe ceas ca sa nu ii dau mai des de 2 ore
de regula, "cronometrez" dupa ce a terminat de papa dar daca ii e foame si plange iau in considerare cealalta regula
azi noapte a mancat la 11,la 1, la 3 , la 5, la 7 si apoi a sarit la 11
problema e ca atunci cand mananca asa des mananca foarte putin...
cum spunea si arturci nu au program acum azi mananca la3 ore,maine la 2..poimaine cine stie
nu pot sa-i fac programarea la dentist din cauza asta cel putin pana nu imi sosesc biberoanele comandate...

mamica fericita de cuminte Matei Sebastian
10.05.2010

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns veronicach spune:

Citat:
citat din mesajul lui aly_

VREAU SI EU PE LISTUTA ELIZA ALEXIA; 3008 g, 49 cm, natural ,pe 9 iunie la 37+ MERSI MULT

Noi suntem bine ,cumintele epiziotomia doare inca, si de ragade( cred ca asa se zice) nu ducem lipsa.Azi am avut prima vizita la pediatru pt ecografia de sold si totul e ok.

FELICITARI FETELOR CARE AU MAI NASCUT INTRE TIMP SI BUN VENIT FLORICELELOR

38

AMR 2 saptamani vine

te-am adaugat eu, apareai cu bebe larisa ai schimbat numele?
si nu uita sa-ti actualizezi semnatura

mamica fericita de cuminte Matei Sebastian
10.05.2010

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns aly_ spune:

MERSI MULT VERONICACH Da am schimbat numele pe ultima suta de metri

mami de fetita dulce ELIZA ALEXIA

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns theophillina spune:

BRAVO CRISTINA
BINE AI VENIT PE LUME BEBE PATRICIA ANDREEA

BRAVO LENABUM
BINE AI VENIT PE LUME BEBE BIANCA MARIA

BRAVO ALY
BINE AI VENIT PE LUME BEBE ALEXIA ELIZA

BRAVO BILICA
BINE AI VENIT PE LUME BEBE SURYA RACHEL

BRAVO ANCA
BINE AI VENIT PE LUME BEBE MAYA SOFIA

BRAVO IUBIRISCA
BINE AI VENIT PE LUME BEBE CRISTINA ALEXANDRA

BRAVO ANA MARIA
BINE AI VENIT PE LUME BEBE MARISA ALEXANDRA

BRAVO NATI
BINE AI VENIT PE LUME BEBE BEATRICE

BRAVO NICOLETAB
BINE AI VENIT PE LUME BEBE RARES MIHAI

BRAVO CORINA
BINE AI VENIT PE LUME BEBE MARIA

BRAVO IOANA
BINE AI VENIT PE LUME BEBE VICTOR

Dragi floricele de liliac de iunie va doresc sa cresteti mari, sanatosi, frumosi si norocosi!

Dragi mamici, felicitari pentru puiutii vostri, recuperari rapide, laptic si tot ce e mai bun pentru voi si copilasii vostri!

Theodora mami de Stelios
09.06.2010

BEBE STELIOS

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns NicoletaB spune:

Neata fetelor!
de doua zile suntem acasa, iar noptile sunt de cosmar!

Ce e mai bun pt colici? Azi nopate de la 19 la 1 incontinuu a plans. Abia reusea sa scoata o basinica dupa o repriza de 20 minute de plans.

Voua v-a venit laptele?. Ieri aveam sanii cat pepenii si nu aveam sfarcuri. m-am muls cu toaote pompele posibile si abia am scos ceva colostru. Laptele la cat timp vine? Nu stiu ce sa fac sa renunt la piept sau nu? Mi-e ca daca mai iau stimulente de lactatie sa nu-mi plesneasca sanii. bebe nu ia san deloc, iar de desfundat complet parca nimica.
Voi cat v-ati chinuit?

37+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mamanati spune:

Va zic si eu buna dimineata,

Si va servesc cu cafeluta de dimineata! Pana ieri aveam sanii foarte angorjati, pitica manca putin, si peste nici o ora erau sanii iar piatra. Asta pana ieri... cand in juma de zi mi-a golit 2 sani, de-mi faceam griji daca voi mai avea lapte pana seara. Am ajuns cu bine pana dimineata. Sper sa "inteleaga" si sanii mei ca bebeita a mai crescut si are nevoie de mai mult laptic sa se apuce de produs.
Problema e ca bebita nu apuca partea de jos a sfarcului, si trebuie dupa alaptat sa desfund cu pompa canalele din care nu trage, altfel se vor bloca pana ne invatam sa luam sanul pana la areola.

www.dropshots.com/mamanati" target="_blank">POZE
Nati, mandra mamica de 2 comori bebe Beatrice si Camelia-Nicole

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mamanati spune:

Aproape ca m-am decis cu al doilea nume... Elisa sau Emilia. Voi ce ziceti? Care merge mai bine cu Beatrice(asat e numele ales de tati)?

Veronica, Cristina, merci de link. Cristina, nu am reusit, totusi, sa deschid link-ul postat de tine ca e reclama mascata. Daca totusi ai putea sa-l trimiti PM cu spatii, m-as uita ce au acolo.

www.dropshots.com/mamanati" target="_blank">POZE
Nati, mandra mamica de 2 comori bebe Beatrice si Camelia-Nicole

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Virgi17 spune:

Nico, la fel eram si eu ca tine inca din maternitate.Am bagat intr-o zi 2 portii de galactogil si plus ca am baut ceai de lactatie de la ei din maternitate si sanii au devenit pepeni.Copilul nu prea reusea sa traga nimic si intr-o seara o asistenta mi-a stors un san cu putere si a vazut ca are ce iesi si mi-a adus o pompa pe care mi-a dat-o sa o pun la fiecare san cate 10 minute.Am strans atunci vreo 40 ml pe care l=au dat fetei.Apoi cand a vazut cantitatea(era deci a 2-a spre a 3-a zi) mi-au adus-o pe fata la san in noaptea aia la fiecare 3 ore.Indiferent cat sugea sau nu, m-am chinuit cu ea sa prinda sanul si am continuat si acasa sa fac acelasi lucru.M-am ajutat insa si cu pompa mult.Am eliminat galactogilul si ceaiul de lactatie pt cateva zile si am baut mai putina apa(tot la recomandarea lor) caci altfel imi pocneau sanii. Incet incet fata a inceput sa suga ok, sanii insa si in prezent, la o luna, sunt cu parti tari pe laterala care se rezolva numai la pompa.Oricat trage fata, lateralele nu se desfunda la suptul ei. Sper sa te ajute ce am scris,incearca macar cateva zile sa te lupti cu ea,caci lapticul tau i-ar face tare bine.

Nati, ambele prenume sunt foarte frumoase. Voi alegeti in final care va place cel mai mult.Eu i-as pune Emilia, insa e numai optiunea mea,ca mi se pare mie ca suna mai armonios impreuna cu Beatrice.

Vreau si eu ajutooor ! Pleeeeaaaseee !!
Am o luna de la operatie si inca ma lupt cu constipatia si hemoroizii. Cum pot sa scap si in cat timp? Senzatie exista, insa numai cu supozitoarele cu glicerina ma ajut in final ca altfel nu se poate. In primele 2 saptamani a fost groaznic ca ma dureau si muschii abdominali de la operatie si parca ma taia cineva in burta daca ma duceam la wc. Acum nu mai e asa, insa am ramas cu problema. Am incercat: iaurt, tarate, apa cu miere, duphalac, dulcolax, sup cu glicerina,gem de prune, cirese, lapte batut, ciorbita cu legume si bors, fructe(mere, caise, nectarine, capsuni)...am luat si pastile cu fibre si beau multa apa...nimiccccc nu ajutaaa!! Zi de zi trebuie sa folosesc si supozitoare pt hemoroizi, insa zau daca inteleg ce trebuie sa mai fac...Daca nu alaptam, luam pastile de curatare a colonului care in alte situatii au fost excelente folosite de 2 ori pe an(cand tineam diete).Insa acum nu imi pot permite sa le iau! Astept si eu sfaturi de la voi in caz ca va confruntati cu aceeasi problema. ca eu una, am facut obsesie!

,

Virginia si iepurasa Ioana(19.05.2010)

Mergi la inceput