HAI Ramona!BV Ioana, Nicoleta,mai-iun2010(96)

Raspunsuri - Pagina 19

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns ancutzicab spune:

Neata!
Raportam o noapte din "acelea"... A adormit dupa 4 si, evident ca acum doarme de rupe.

Vivela, super baietii tai! Si Maya parca seamana ceva cu Luca, dar nu chiar asa!
Era cald de mureai in maternitate, dar am avut aer conditionat in salon si am suportat totul destul de OK!

Artu -

Nati - apropo de lapte, citeam ce scriai si parca vorbeai de mine. Pana ieri plesneam de lapte, dar nu am bagat pompa decat asa, la mare nevoie, ca sa nu suprastimulez. Ieri, m-a supt din ora in ora si am inceput sa ma intreb daca mai e suficient lapte. Am inceput sa beau ceai pentru lactatie, sper sa ne acomodam repede cu noile nevoi. Cand il alaptam pe Luca, citisem ca au niste salturi in nevoia de lapte pe la 6 zile si doua luni, mai stie cineva ceva de genul asta?
In cealalta chestiune, votez EMILIA

HAI RAMONA!!!

Mai citesc si mai revin, pupici

Anca, mamina fericita a lui Luca 04.03.2008 si a Mayei Sofia 10.06.10

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns theophillina spune:

'Neata bebici, mamici si burtici!

NicoletaB, bine ati revenit acasa, acomodare usoara. Ref la produse anticolici eu mi-am facut stoc cu de toate, am rugat-o pe mama sa-mi aduca din Ro toate produsele de le stiam pentru colici, pana acum bebele meu pare sa nu aiba, se mai strange cateodata de picioruse si burtica dar f putin, eu ii dau preventiv (nu stiu daca e bine sau nu) ceai baby calm (cam 100 ml/zi) si infacol (dar nu la fiecare masa, cand imi aduc aminte) si vad ca nu face colici inca. Altfel mai am in stoc: gripe baby water, sab simplex, bonisan, colief, debridat, espumisan si ceai baby drink, a, si inca un ceai anticolici de la milupa (luat de aici).
Ref. la alaptat, mie mi-a venit laptele in ziua a 3-a de la nastere, nu m-au durut sanii, nu am avut furia laptelui, insa bebe a refuzat de la inceput san, ma mulg cu pompa si ii dau cu bibe. De asemenea, dupa fiecare muls, dupa ce scot bine-bine tot laptele imi pun comprese reci pe sani si cataplasme cu frunze de varza. Pe mine m-au invatat din maternitate in primele zile sa-l tin cu forta la san sa-mi vina laptele, asa am facut desi era un chin pt mine ca plangea rau si nu vroia deloc, de cand am ajuns acasa si ma mulg, bebe nu mai vrea sanul absolut deloc si vad ca productia creste in fiecare zi, desi nu iau nici un stimulent (beau doar vreo 2 beri fara alcool/zi). Si eu am fost cam suparata la inceput cu alaptatul, insa acum mi-am zis ca am facut tot ce am putut pt asta, cat oi avea lapte, ii voi da, daca scade productia, asta e, si asta de-l scot acum tot e bun pt bebe. Apropo, am descoperit o pompa exceptionala (mi-a imprumutat-o cineva), e singura pompa de sani care imita suptul bebelui, se numeste Ameda lactaline, am vazut pe niste site-uri din Ro ca e cam scumpa acolo, dar e f buna. Iti urez succes si perseverenta!

Nati, multumim de cafeluta! Mie imi pace Elisa.

Theodora mami de Stelios
09.06.2010

BEBE STELIOS

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns r_ocsy spune:

Citat:
citat din mesajul lui Iubirisca

ce nu e bine, data ?
ca nu am inteles

R_ocsy , mami de Sofia

[/quote]

Prima data cand m-am uitat era gresit numele mamicii-nu scria iubirisca ci altceva, acum vad ca scrie bine.
Multam fain.

Iubirisca 38+ cupapusica mica, Cristina Alexandra

[/quote]

Da, vazusem si eu ... nu stiu cum s-a intamplat . Se mai intampla, ma bucur ca e ok acum.

R_ocsy , mami de Sofia

Mergi la inceput

Ioana, amuzant cu suzeta! Eu i-am luat doar una, ca sa fie si, deocamdata, se pare ca am procedat corect pentru ca ieri cand am vrut sa i-o dau a facut fete-fete, a tot pipait-o cu limba, a degustat-o si... cam atat.

Mergi la inceput

Crissy, asa calculam si eu, de cand incepea masa, nu de cand termina, pentru ca uneori manca si cate 40 de minute. Vorbesc de Luca pentru ca acum la Maya nici prin cap nu mi-a trecut sa mai tin cont de lucrurile astea... Dar nu te ingrijora, nu esti zuzix, doar o mamica la primul bebe.

Artu - eu inca mai am carnetelul de la Luca... ma uit in el si ma pufneste rasul. Dupa ce ca eram super stresata, Doamne, la ce imi era mintea sa tin toate evidentele alea?

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui mamanati

Aproape ca m-am decis cu al doilea nume... Elisa sau Emilia. Voi ce ziceti? Care merge mai bine cu Beatrice(asat e numele ales de tati)?

Veronica, Cristina, merci de link. Cristina, nu am reusit, totusi, sa deschid link-ul postat de tine ca e reclama mascata. Daca totusi ai putea sa-l trimiti PM cu spatii, m-as uita ce au acolo.

www.dropshots.com/mamanati" target="_blank">POZE
Nati, mandra mamica de 2 comori bebe Beatrice si Camelia-Nicole

mie imi place Emilia

R_ocsy , mami de Sofia

Mergi la inceput

NicoletaB - bine ati venit acasa!
Stiu ca e greu cu alaptatul dar incearca sa nu renunti inca, poate ii dati de capat cumva. La mine laptele a venit cam la 4-5 zile. Va tin pumnii sa reusiti!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns theophillina spune:

HAI RAMONA

Theodora mami de Stelios
09.06.2010

BEBE STELIOS

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui NicoletaB

Neata fetelor!
de doua zile suntem acasa, iar noptile sunt de cosmar!

Ce e mai bun pt colici? Azi nopate de la 19 la 1 incontinuu a plans. Abia reusea sa scoata o basinica dupa o repriza de 20 minute de plans.

Voua v-a venit laptele?. Ieri aveam sanii cat pepenii si nu aveam sfarcuri. m-am muls cu toaote pompele posibile si abia am scos ceva colostru. Laptele la cat timp vine? Nu stiu ce sa fac sa renunt la piept sau nu? Mi-e ca daca mai iau stimulente de lactatie sa nu-mi plesneasca sanii. bebe nu ia san deloc, iar de desfundat complet parca nimica.
Voi cat v-ati chinuit?

37+

Eu la partea cu desfundatul canalelor am avut-o pe soacra chiar in prima noapte cand ne-am intors din maternitate ; de la 1 la 3 noaptea mi-a tot masat sanii, muls si pus comprese calde ... intr-un final si-au dat drumul. Nu stiu ce ma faceam daca nu era, ca nu suportam sa ma mulg singura si pompa nu functiona ( o montase sotul gresit si nu ne-am dat seama decat a doua zi ).

Pentru colici, am acasa un arsenal intreg ... dar de folosit doar Bonisanul si ii mai dau cam 10 ml de ceai baby calm, nu neaparat ca o ajuta la colici dar mi-a spus pediatru ca pot sa ii dau putin ceai , mai dizolva din laptele praf si ajuta la tranzitul intestinal. Nu mai are colici acum, nu stiu cata parte au picaturile si ceaiul dar macar acum e linistita.

R_ocsy , mami de Sofia

Mergi la inceput

HAI RAMONA !

R_ocsy , mami de Sofia

Mergi la inceput