HAI Ramona!BV Ioana, Nicoleta,mai-iun2010(96)

Raspunsuri - Pagina 17

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Iubirisca spune:

[/quote]

ce nu e bine, data ?
ca nu am inteles

R_ocsy , mami de Sofia

[/quote]

Prima data cand m-am uitat era gresit numele mamicii-nu scria iubirisca ci altceva, acum vad ca scrie bine.
Multam fain.

Iubirisca 38+ cupapusica mica, Cristina Alexandra

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns TEUTA2 spune:

Citat:
citat din mesajul lui T_Ioana

Teo, mie mi se pare super ok scoica....si gandeste-te ca in masina se pune invers fata de sensul de mers (adica bb se benocleaza la sptarul banchetei din spate si nu aia e pozitia in care o vei monta, aici ma refer la centrul de greutate. Deci, cand va fi montata, bebe va sta destul de "pe spate" chiar daca scoica nu are posibilitatea ca si caruciorul de a rabata spatarul ci o vei monta pe ea din start mai inclinata....cred ca te-am lamurit bustean
Cristina, Soniei i-a cazut buricul in a 8-a zi si cu vreo 2 zile inainte eram disperata ca isi prinsese clema aia intre picioruse si si l-a smuls un pic si i-a curs si sange. Plus ca arara asa cum zici tu, la imbinare, gelatinos/cleios si eram disperata si am chemat pediatra. Cand a venit sa vada fata si i-am defacut pampersul buricul ii era in pampers, ii cazuse. A zis ca arata ff bine, eu i-am pus putina pudra Baneocin (la recomandarea dr) si acum e perfect vindecat!
Ufff....plange printesa!

Ioanaluiwww.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=1bb14a37cece1022bc3177&skin_id=0" target="_blank">Razvan-Gabriel (03.12.2005) si Sonia-Alexandra(06.05.2010)
Pozici: www.dropshots.com/T_Ioana" target="_blank">1 , www.dropshots.com/T_Ioana2" target="_blank">2 ,www.dropshots.com/T_Ioana4" target="_blank"> 3 , www.dropshots.com/T_Ioana6" target="_blank">4(NOU) , Filmulete serbare

"Copiii sunt mesajele vii pe care le trimitem unor vremuri ce nu le vom vedea"

Ioana,merci pentru intentia de a-mi explica
Am inteles ce ai vrut sa spui!

Pup fetele!
Teo 38+ Tudor si Radu

TEO 38+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns aly_ spune:

VREAU SI EU PE LISTUTA ELIZA ALEXIA; 3008 g, 49 cm, natural ,pe 9 iunie la 37+ MERSI MULT

Noi suntem bine ,cumintele epiziotomia doare inca, si de ragade( cred ca asa se zice) nu ducem lipsa.Azi am avut prima vizita la pediatru pt ecografia de sold si totul e ok.

FELICITARI FETELOR CARE AU MAI NASCUT INTRE TIMP SI BUN VENIT FLORICELELOR

38

AMR 2 saptamani vine

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cusa spune:

Felicitari prospetelor mamici, sa va traiasca ingerasii si sa fie sanatosi si sa va bucurati de ei!

M-am uitat la albumul floricelelor de liliac si nu am cuvinte sa spun ce dragut e, nu vreau sa enumar ca toti bebelusii sunt dragalasi!

Bafta Ramona!
Nastere usoara!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns aly_ spune:

Am pus si noi o poza cu scumpica noastra in albumul floricelelor de liliac

mami de fetita dulce ELIZA ALEXIA

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Crissy_C spune:

Fetelor, multumesc mult de raspunsuri legate de caderea buricelului , maine cred ca vine si o dr pediatru la noi acasa si o sa vada ea ce si cum.

Citeam acum intr-o carte ca intervalul dintre mese se masoara de cand incepe masa, nu de cand se termina, adica daca a papat de la 3.45 la 4.30 urmatoarea masa ar 'trebui'/putea sa inceapa la 5.45, nu 6.30. Voi cum calculati intervalul asta sau nu va bateti capul cu asa ceva si doar eu sunt zuzix?

Cristina, mamica fericita de Patricia Andreea 9 iunie 2010

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Crissy_C spune:

Scot si eu niste motate pt Ramona, ca maine cine stie cand apuc sa intru

HAI RAMONA!!!

Cristina, mamica fericita de Patricia Andreea 9 iunie 2010

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns arturicii spune:

ehe, Cristina, la baieti eram cu carnetel, ora, ml, schimbat pampers....acum habar nu am

Ioana,

Philip, Yann, Sabina

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns arturicii spune:

Aly, bun revenit!

Madutza,

Ioana,

Philip, Yann, Sabina

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns madutza09 spune:

si de la noi pt mamici si pitici

CURAJ RAMONA!!!

Vazut pozici de floricele

Theo,Aly toate bune inainte

vivela ziceai tu de la eco ca seamana fratii leit si asa e sunt doi printzi frumosisi ma bucur ca esti k chiar daca imi inchipui ca nu e f usor si pt tine dar esti o mamica puternica

Noi suntem bine cum relatam si la ultima postare papam tzitzi de zor mai si sughitzam,recurgitam tot timpul cred ca folosesc o multime de babetzici parca asa se numesc e cam haplea bb Luca si e foarte haios cum se infinge in tzitzi la fiecare masa si ar sta asa normal tot timpul dar mai bagam si suzi desi nu ne prea place mai deloc minciunica ....

Hmmm concediu, mare... frumos vorbiti voi acolo noi nu cred ca vom ajunge decat la marea de aici ceea ce e k si vrem sa mai facem o escapada in Scotia asta-i offul meu de mult mi ales ca nu e greu de ajuns de aici iar restul tot prin jurul Londrei nu am planificat ceva mare pt vara asta sper la anul sa fim mai organizati ...

Mami de Luca Octavian 03.06.2010 & Cristina 12.01.1999

Mergi la inceput