HAI Ramona!BV Ioana, Nicoleta,mai-iun2010(96)
Raspunsuri - Pagina 16
Crissy_C spune:
Citat: |
citat din mesajul lui veronicach crissy nu cred sa fi fost vorba de foame probabil avea nevoie sa te simta aproape,sa iti simta mirosul nu stiu daca e indicata, dat fiind ca e inca mica, dar o suzeta rezolva cautatul sanului si mie imi spunea lumea dupa ce terminasem sa ii dau sa pape "uite cauta sanul"insa ce pot face ei acum daca nu sa caute sanul?..nu au foarte multe gesturi invatate :P e periculos pt tine sa o ti 2 ore la san, sa nu iti apara ragade mamica fericita de cuminte Matei Sebastian 10.05.2010 |
Merci Veronica , asa o fi, desi cand o pun la san nu refuza niciodata, dar pb e reflexul de supt... De suzeta nu stiu ce sa zic, am auzit ca daca alaptezi nu e bine sa o introduci decat dupa 6-8 saptamani... Fetele, voi cum stiti?
Ragade am avut un pic la inceput, dar acum nici vorba, traiasca Garmastanul. Iarasi functioneaza lapticul stors si masat un pic sfarcul cu el.
Cristina, mamica fericita de Patricia Andreea 9 iunie 2010
Crissy_C spune:
citat din mesajul lui arturicii Cris, si voi aveti acolo o floricica de liliac tare frumoasa; sa fie sanatoasa! Ioana, Philip, Yann, Sabina |
Artu, multumim
Cristina, mamica fericita de Patricia Andreea 9 iunie 2010
maribell spune:
salutare......
m-am apucat de muls.....
sunt rupta de somn....am facut 2 feluri de papa si dupa ce ma trezesc bag placinta la cuptor..
vreau sa dooooooooooooooooooooorm.....
LENA FELICITARI!!!!!
MULTA SANATATE BIANCA!!!!!
DE ABIA ASTEPTAM VESTI DE LA TINE....CAT MA BUCUR CA SUNTETI BINE.
NU FII SUPARATA IUBITA, POATE NU SA TRIMIS MESAJUL, STII CA SI EU TI-AM TRIMIS TIE SI NU A AJUNS, DESI MIE MI-A LUAT BANII SI IMI ARATA CA SA TRIMIS.
ASTEPT POVESTEA(DESI NICI EU NU AM SCRISO INCA) SI POZICI CU MINUNEA.
RECUPERARE USOARA ITI DORESC, MULTA SANATATE SI LINISTE SUFLETEASCA, IAR BEBELUSEI MULTA SANATATE, SA PAPE MULT SI SA NU AIBA BABAU DE COLICI.VA DULCE PE AMANDOUA!!!!
VIVELA.....MERCI DE SFAT.....asa o sa fac
doamne ce frumos e DAVID.....vreau si eu asa un baietel.....si cat de bine seamana fratii....wow
SABINA....BUNA IDEE
BINE ATI VENIT ACASA THEO!!!!
MAI CITESC SI REVIN....
MARIA SUPER FERICITA cu ANDREEA ANTONIA 06.06.2010
http://family.webshots.com/album/577534749BrJGdy?start=24
arturicii spune:
Cristina, eu stiu ca e semn mai putin bun cand miroase urat; incearca sa il stergi dupa baie cu betisoare igienice (tamponezi acolo bine)
Suzeta i-am dat Sabinei insa nu a fost f interesata; acum (i-am mai luat vreo 2 modele si am constatat ca ce aveam era muuult prea mare) o accepta cand e satula si nu poate sa adoarma usor. Nu si-a modificat apetitul.
Rocsy, chiar ma gandeam; pana pe la 3-4 ani nici nu cred ca poti zice: copilul meu doarme toata noaptea sau copilul meu mananca super; dintr-o data se suceste "regula"
Ref la somn, are si Sabina nopti in care doarme 5-6 ore legate insa si nopti cand mananca la 2-3 ore;
Lena, Sabina e alaptata excusiv deci nu ma pricep sa iti zic in cantitati;
mai mergi la control pt icter sau cum faci sa stii ca e ok?
Ioana,
Philip, Yann, Sabina
TEUTA2 spune:
citat din mesajul lui arturicii asa ceva avem si noi; de ce zici tu ca nu e ok? Ioana, Philip, Yann, Sabina |
Pai daca nu intrebam,ramaneam nelamurita.
Uite asa,datorita voua o sa-l ridic de la curier cu inima deschisa!
Merci frumos!
Teo 38+ Tudor si Radu
TEO 38+
Alinutzaa spune:
Crissy - Antoniei i-a cazut buricul dupa 2 saptamani. Si ea a avut o bucatica care continua sa ramana umeda, adica nu se usca. Medicul care a vazut-o la 2 saptamani de la nastere mi-a recomandat ca in cazul in care cade dar continua sa aiba acolo vreo bucatica de cordon cu aspect umed, sa folosesc nitrat de argint. Dupa ce i-a cazut, ea a avut o portiune mica si umeda dar pentru ca era rozalie si nicidecum nu avea culoarea cordonului ombilical, nu am folosit nitrat. am continuat cateva zile sa o dau cu betadina si baneocin de doua ori pe zi si s-a vindecat fffffff frumos. Din cate stiu eu nu sunt motive de ingrijorare decat daca zona devine rosie, inflamata sau daca apar scurgeri ciudate.
Alina
arturicii spune:
Teo, daca te-ai lamurit e super.
Maribell, in poza pe care ai pus-o in album la Floricele seamana bine cu tine micuta.
Nu mai zi de mancare ca mi-e o foameeeee inds nu ma pot misca pt ca doarme buburuza pe mine.
Ioana,
Philip, Yann, Sabina
T_Ioana spune:
Teo, mie mi se pare super ok scoica....si gandeste-te ca in masina se pune invers fata de sensul de mers (adica bb se benocleaza la sptarul banchetei din spate si nu aia e pozitia in care o vei monta, aici ma refer la centrul de greutate. Deci, cand va fi montata, bebe va sta destul de "pe spate" chiar daca scoica nu are posibilitatea ca si caruciorul de a rabata spatarul ci o vei monta pe ea din start mai inclinata....cred ca te-am lamurit bustean
Cristina, Soniei i-a cazut buricul in a 8-a zi si cu vreo 2 zile inainte eram disperata ca isi prinsese clema aia intre picioruse si si l-a smuls un pic si i-a curs si sange. Plus ca arara asa cum zici tu, la imbinare, gelatinos/cleios si eram disperata si am chemat pediatra. Cand a venit sa vada fata si i-am defacut pampersul buricul ii era in pampers, ii cazuse. A zis ca arata ff bine, eu i-am pus putina pudra Baneocin (la recomandarea dr) si acum e perfect vindecat!
Ufff....plange printesa!
Edit:
Lena, Sonia a avut icter pana la 1 luna si cand am fost la pediatra ultima data (la vreo 3 saptamani jumate) mi-a zis sa-i dau cateva zile fenobarbital ca sa-i treaca bine. I-am dat 5 zile cate 1/2 tableta dimineata si 1/2 seara si acum i-a trecut complet. Ideea la noi a fost ca apare o asa numita "incompatibilitate de grupa sangvina cu mama" si de data asta nu m-am speriat ca la RAzvan (Eu am A2, sotul B3 si ambii copii O1....Rh pozitiv la toata gashca)
Mandra mea nu vrea suzeta si mor de ciuda ca am vreo 5 de la diverse firme si diverse tipuri de tetina...plus 2 noi in set (cumparate de pe site-ul de unde am luat caruciorul)....vorba lui taica-su "Ne-a facut-o!"
TEUTA2 spune:
citat din mesajul lui Alinutzaa Salutare Imi dau si eu cu parerea Pentru lohii torsoanele de vata sunt minunate, cel putin in perioada de inceput, mai ales daca ai si epiziotomie. Si asta pentru ca: medicul si asistentele din spital pot verifica mai bine cantitatea si calitatea lohiilor. In plus, torsonul de vata permite circulatia aerului in zona, lucru benefic daca ai epiziotomie. Teo ce ai comandat tu se numeste scoica de masina, este recomandata de la nastere si asa este ea facuta - sa nu se lase la orizontala. Bebe sta cu spatele curbat in scaun dar o sa vezi ca sta foarte bine si nu il deranjeaza deloc. Stai linistita, ai comandat ce trebuia si scaunelul este ok, nu are nimic defect. Dormitul pe burta - Tudor nu a dormit deloc pe burta in patut cat a fost bebe. Doar pe burta mea sau a lui taica-su. E drept ca fost si extrem de cuminte si nu a fost nevoie sa apelam la trucul asta prea des. Cand a crescut un pic se punea singur pe burta in pat. Antonia este si ea foarte cuminte dar un pic mai solicitanta din punctul asta de vedere. Asa ca ea doarme la mine pe burta in mod frecvent, adica in fiecare zi. Am pus-o si la somn de peste zi pe burta in pat si se pare ca i-a placut ca dormit asa vreo doua ore. Noaptea nu am pus-o asa niciodata si nici nu o sa o pun. Noaptea doar pe spate - ca ori cum isi suceste capul cum vrea ea, sau pe o parte dar cu fata spre camera ca sa o vad, nu spre perete. In concluzie doarme pe burta dar pe burta mea sau in pat dar supravegheata. Hai Ramona Alina |
Merci,Alina!
Nu ma gandeam ca ar fi defecta,ci doar ca nu confera un grad prea ridicat de confort!
Dar daca voi imi spuneti ca-i ok,il voi folosi!
Teo 38+ Tudor si Radu
TEO 38+