HAI Ramona!BV Ioana, Nicoleta,mai-iun2010(96)

Raspunsuri - Pagina 15

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns arturicii spune:

asa ceva avem si noi; de ce zici tu ca nu e ok?

Ioana,

Philip, Yann, Sabina

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns aka spune:

eu o pun sa doarma pe burtica, dar numai cand stau langa ea sa o supraveghez. sau doarme pe burta mea, ea pe burtica. si ce bine doarme. se incalzeste la burtica si nici nu se misca.
cat despre lohii, eu am folosit vata infasurata in tifon, iar in ultima perioada absorbante zilnice fara parfum.
Arturicii .

Mihaela_79

mami de www.totsites.com/tot/mariachristina" target="_blank">Maria Cristina si www.etickr.com] br / [img]http://www.etickr.com/ticker.php?img=4,109,126,0,CD,14740,QW5kcmVlYSBNaXJ1bmE=,TXkgc29uL2RhdWdodGVyIGFnZSBpczo=,-1[/img" target="_blank">Andreea Miruna

Mergi la inceput

aka
Si Sabina doarme super pe mine (si acum tot aici e). Ii place si ei dar ce imi place si mie!

Ioana,

Philip, Yann, Sabina

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lenabum spune:

artu ai fost f draguta
acum mam convins,nu imi mai aduce si alte argumente,presupun ca exact pagina aia am sarito
acum ce sa va spun suntem in sfirsit acasa de aseara,dupa lupte seculare
bianca este galbena toata de la icter,p care la facut din data de 10,fapt pt care nu au vrut sa ne externze si am plecat sub semnatura,nu ii faceau nimic decat fototerafie de la care copilul meu acum din roz si frumos cum sa nascut ste o tigancusa veritabila
povestea noastra cat de curind pt ca se trezste bia
mai vreau de la voi sa-mi spuneti si mie cat mananca la o masa copiii vostrii,bianca are inca stare de somnolenta si trebuie sa urmaresc cat mananca
am o prietena pe care am lasato cu copilul la prematuri si tot asa nu stie cam cat trebuie sa pape la o masa un copil de 1800

+37 cu bianca maria
AMR 15 zile poate mai putin

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Alinutzaa spune:

Salutare

Imi dau si eu cu parerea

Pentru lohii torsoanele de vata sunt minunate, cel putin in perioada de inceput, mai ales daca ai si epiziotomie. Si asta pentru ca: medicul si asistentele din spital pot verifica mai bine cantitatea si calitatea lohiilor. In plus, torsonul de vata permite circulatia aerului in zona, lucru benefic daca ai epiziotomie.

Teo ce ai comandat tu se numeste scoica de masina, este recomandata de la nastere si asa este ea facuta - sa nu se lase la orizontala. Bebe sta cu spatele curbat in scaun dar o sa vezi ca sta foarte bine si nu il deranjeaza deloc. Stai linistita, ai comandat ce trebuia si scaunelul este ok, nu are nimic defect.

Dormitul pe burta - Tudor nu a dormit deloc pe burta in patut cat a fost bebe. Doar pe burta mea sau a lui taica-su. E drept ca fost si extrem de cuminte si nu a fost nevoie sa apelam la trucul asta prea des. Cand a crescut un pic se punea singur pe burta in pat. Antonia este si ea foarte cuminte dar un pic mai solicitanta din punctul asta de vedere. Asa ca ea doarme la mine pe burta in mod frecvent, adica in fiecare zi. Am pus-o si la somn de peste zi pe burta in pat si se pare ca i-a placut ca dormit asa vreo doua ore. Noaptea nu am pus-o asa niciodata si nici nu o sa o pun. Noaptea doar pe spate - ca ori cum isi suceste capul cum vrea ea, sau pe o parte dar cu fata spre camera ca sa o vad, nu spre perete. In concluzie doarme pe burta dar pe burta mea sau in pat dar supravegheata.

Hai Ramona

Alina

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Iubirisca spune:

Buna fetelor, am observat si eu o mica eroare cand m-am uitat pe prima pagina unde sunt trecuti bebeii, pe 4 iunie este nascuta cristinica mea deci e fetita de iubirisca.
Vroiam sa va intreb bebelusii vostri de cate ori fac caca pe zi, eu ii dau de la san plus completare?

Iubirisca 38+ cupapusica mica, Cristina Alexandra

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns r_ocsy spune:

Noi avem zile si zile. Suntem cateodata foarte cumintele, altadata plangem de ne rupem, cateodata dormim 5-7 ore altadata 2-3 si tot asa.
Dimineata o scot afara, o plimb prin curte sa se obisnuiasca cu caruciorul, adormim in cateva minute dar ne trezim in maxim o ora si tipam din nou ca din gura de sarpe ... si iar inapoi in casa sa linistesc fata ca afara nu se linisteste deloc.

Crissy : noi la buric am folosit doar spirt, i-a cazut in maxim 10 zile, nu mai tin minte exact.

R_ocsy , mami de Sofia

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Crissy_C spune:

Citat:
citat din mesajul lui Ioana5255

Cris sa va traiasca Patricia.
Hauck este o marca germana foarte buna si cautata.
Legat de buric Iustinei i-a cazut imediat, daca ea a avut cordonul ff subtire, in 2 zile i-a cazut, Ekaterinei i-a cazut mai greu, dupa vreo 2 saptamani.

Sabina, mamica fericita a gemenelor Ekaterina si Iustina (03.04.2010) si a Alexandrei (27.06.2006)

Multumim Doamne pentru cele 3 minuni sanatoase.

Sabina, multumim . La Ekaterina tot asa arata buricelul inainte sa se usuce, ca un dop de gelatina?
Si inca ceva: o fi de la faptul a eu ii fac baita generala si ud buricul? Ca din spital nu mi-au zis sa astept intai sa cada si pe urma sa incep baitele in cadita, cum am mai auzit pe la alte fete

Cristina, mamica fericita de Patricia Andreea 9 iunie 2010

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns r_ocsy spune:

Citat:
citat din mesajul lui Iubirisca

Buna fetelor, am observat si eu o mica eroare cand m-am uitat pe prima pagina unde sunt trecuti bebeii, pe 4 iunie este nascuta cristinica mea deci e fetita de iubirisca.
Vroiam sa va intreb bebelusii vostri de cate ori fac caca pe zi, eu ii dau de la san plus completare?

Iubirisca 38+ cupapusica mica, Cristina Alexandra

ce nu e bine, data ?
ca nu am inteles

R_ocsy , mami de Sofia

Mergi la inceput

Hai Ramona

Ioana,

Philip, Yann, Sabina

Mergi la inceput