HAI Ramona!BV Ioana, Nicoleta,mai-iun2010(96)
Raspunsuri - Pagina 14
arturicii spune:
pt tine LENA
Autor: sunset_zuzi
Raspuns la: 09/06/2010 11:54:36
buna fetele ma roaga ale sa va dau urmat mesaj: s-a nascut bianca maria 3100g ,50 cm cezariana (lenabum)
_
Autor: aleesicoo
Raspuns la: 09/06/2010 12:05:42
Felicitari Lenabum, Crissy! sa le dea printeselor dzeu multa sanatate si noroc si voua recuperare rapida si mult laptic!!
_
Autor: corinasmile
Raspuns la: 09/06/2010 12:06:56
Sanatate multa tie si micutei, refacere rapida si multe-multe bucurii!!!
_
Autor: Ioana5255
Raspuns la: 09/06/2010 12:29:18
Waw ce de nasteri azi. Felicitari Cristina, Aly si Lena. Sa va traiasca minunile.
_
Autor: cusa
Raspuns la: 09/06/2010 13:28:20
Felicitari proapetelor mamici: Cristina, Aly si Lena! Recuperare usoara, si bebelusi sanatosi , frumosi si necolicosi!
_
Autor: gabriela_s
Raspuns la: 09/06/2010 14:09:03
Vroiam sa le felicit pe toate noile mamici de aici si sa va multumesc pentru incurajari si gandurile bune!
_
Autor: Virgi17
Raspuns la: 09/06/2010 14:10:45
felicitari proaspetelor mamici de azi !!! Sa va traiasca puiutii, sa va recuperati usor si va asteptam cu drag la discutii inapoi!
_
Autor: taty_ana
Raspuns la: 09/06/2010 14:25:21
Felicitari proaspetelor mamici...sa va traiasca bebeii sa fie sanatosi si mancaciosi!!!
_
_
Autor: aka
Raspuns la: 09/06/2010 15:35:13
felicitari mamicilor din ultimele zile. bun venit piticutilor.
_
Autor: dana81
Raspuns la: 09/06/2010 16:20:10
FELICITARI LENA!!!Bine ai venit pe lume Bianca!!!
FELICITARI CRISTINA!!!Bine ai venit pe lume Patricia!!!
_
Autor: NicoletaB
Raspuns la: 09/06/2010 16:37:50
_
Autor: ancutzicab
Raspuns la: 09/06/2010 19:22:17
Ce de bebei azi! Sa fie sanatosi, papaciosi, necolicosi si sa doarma din plin!
Felicitari Crissy, Lena, Aly si Theo!
Autor: cris_09
Raspuns la: 09/06/2010 22:24:48
A adormit bebe si am venit si eu la felicitat,ca sunt restanta...si ce de bebei s-au nascut aziiiiii,inghesuiala mare dom'le
FELICITARI LENA
BINE AI VENIT BEBE BIANCA
_
Autor: arturicii
Raspuns la: 10/06/2010 02:28:43
BINE AI VENIT BIANCA
_
Autor: Ramona80
Raspuns la: 10/06/2010 09:21:25
_
Autor: Onana
Raspuns la: 10/06/2010 17:54:06
Felicitari Aly
Felicitari Lena
_
Autor: maribell
Raspuns la: 12/06/2010 11:14:10
_
Autor: madutza09
Raspuns la: 12/06/2010 12:07:18
_
Autor: Viriniana
Raspuns la: 14/06/2010 12:23:51
Felicitari noilor mamicutze Theo, Mamanati, Lena, Bilica
_
si mai poti sa spui ca nu ai fost felcitata?? majoretele erau si ele in forta daca ne spuneai ca pleci la spital...
Ioana,
Philip, Yann, Sabina
arturicii spune:
Sabina, fiecare face cum stie, cum simte; nu fac nici un fel de recomandare pe acest subiect; pe baieti i-am pus din prima zi pe burta, pe Sabina de la o luna in patut la ea ca pe mine a dormit, pe burta, din prima zi.
Teo, eu am folsit si la baieti si si la Sabina scaun de masina scoica; nu se intinde la orizontala; parerea mea e ca e mai putin periculos sa folosesti ce ai comandat decat sa nu folosesti deloc.
Eu am nascut prin cezariana si am folsit in prima zi niste chestii imense (imi dadeau in spital) apoi unele normale.
Ioana,
Philip, Yann, Sabina
annnna35 spune:
Citat: |
citat din mesajul lui veronicach cris s-ar putea sa fie vorba de ceva hemoroizi interni eu am externi asa ca sangerez cand ies afara nu stiu daca are legatura eliminarea atelor cu aceasta durere eu am nascut inaintea ta deci presupun ca le-am eliminat deja si nu am simtit nici o durere(dar nici nu am stiut ca le elimin) mamica fericita de cuminte Matei Sebastian 10.05.2010 |
Si eu am dureri (sau am avut, sper), din cauza firelor ramase pe acolo. Am fost sa mi le scoata si sper ca am scapat acum. Simt inca ceva, dar suportabil.
Va doresc rabdare, ceea ce mi doresc si mie!
mami de iubita
TEUTA2 spune:
citat din mesajul lui arturicii Sabina, fiecare face cum stie, cum simte; nu fac nici un fel de recomandare pe acest subiect; pe baieti i-am pus din prima zi pe burta, pe Sabina de la o luna in patut la ea ca pe mine a dormit, pe burta, din prima zi. Teo, eu am folsit si la baieti si si la Sabina scaun de masina scoica; nu se intinde la orizontala; parerea mea e ca e mai putin periculos sa folosesti ce ai comandat decat sa nu folosesti deloc. Eu am nascut prin cezariana si am folsit in prima zi niste chestii imense (imi dadeau in spital) apoi unele normale. Ioana, Philip, Yann, Sabina |
Multumesc Veronica si Arturicii pentru raspunsuri!
Mi-am confectionat si eu niste tampoane imense din vata si banda sterila,sper sa le si suport
In rest astept cu nerabdare sa vad si eu fatzuca minunii mele!
Pup bebeii,mamicile si burticile(care mai sunt)!
Teo cu +38Tudor si Radu
TEO 38+
T_Ioana spune:
Imi dau si eu cu parerea[D:]
Ptr. lohii ideal vata infasurata in tifon....eu sunt patita, am crezut ca am facut infectie din cauza ca nu mirosea ok dar se pare ca tamponul (Always am folosit) era vinovatul, ca doar e plastic.
Teo, daca nu ti se pare ok scoica poti sa suni sau sa trimit mail celor de la magazinul (virtual, banuiesc) de unde ai comandat-o si sa ii rogi sa-ti schimbe produdul. Mai bine suporti de 2 ori transportul decat sa te alegi cu un produs care nu-l poti folosi.
Sonia doarme pe burta din a doua zi de la nastere, dar numai ziua, noaptea nu am curajul. Cand am vazut ca a doua zi dupa nastere si-a intors singura capul de pe o parte pe alta (pe burta fiind) am capatat incredere ca e puternica si se descurca. RAzvan nu a agreat dormitul pe burta.....dar acum ii place!
r_ocsy spune:
citat din mesajul lui mamanati Am mai vazut pozicile bebeilor nostri: Rocsy, ce scumpa e Ana Sofia!Super ciclul "scheme", mai ales poza unde casca cu manutele in sus! Cristina26, tare frumusel e Mateias! Ce frumos zambeste in poza unde doarme langa fratior. Arturica, am vazut si o dulceata cu cercei (n-am mai apucat sa scriu atunci), dar mereu imi aduc aminte de poza aia. Ce mare s--a facut si ce scumpica e! Gata ....fug... www.dropshots.com/mamanati" target="_blank">POZE Nati, mandra mamica de 2 comori bebe Beatrice si Camelia-Nicole |
Multumesc, esti o scumpa. Inca nu am reusit sa intru sa o vad pe Beatrice, momentan citeam din urma si mai completam una alta in listuta si incerc sa corectez ceva si nu prea imi iese. Mai perseverez pana se trezeste Sofia ... adica cat de curand .
R_ocsy , mami de Sofia
r_ocsy spune:
citat din mesajul lui cris_09 Bilica am observat ca sunt mai multe fete care lipsesc din lista,dar asta e din cauza ca nu mai au timp proaspetele mamici sa faca modificari,nu ca ar avea cineva ceva cu tine. Cristina,mamica implinita de sufletel mic,Sebastian Mihai(14.05.2010) |
Daca le stii care sunt trimitemi un Pm si le trec cat de curand.
Sau daca se stiu fete netrecute in lista mai bine dati-mi un PM cu datele ca asa stiu sigur ca nu trec peste la cititul in diagonala.
R_ocsy , mami de Sofia
r_ocsy spune:
citat din mesajul lui lenabum buna fetelor in data de 9.06. am trimis si noi un mesaj care suna asa,,sa nascut bianca maria 3.100, 50 cm,cezariana dar se pare ca alesico a fost prea ocupata,nu ca mine,si nu a reusit sa transmita msajul imi pare rau ca desi noi am scos motate noua nu nea scos nimeni iar la inceput de capitole dsi avem o saptamana nu nea trecut si pe noi nimeni multumim celor ce ne felicitau desi nu stiau de ce felicitari mamicilor ce au nascut pana acum,sa va traiasca bebeii nu stiu daca mai merita sa va anuntam ca suntem si noi bn acum,dupa multe probleme desi dabia astptam sa ma intorc la voi,sa va povstim avntura noastra, am ramas cu un gust amar,asta justifica mesajul meu +37 cu bianca maria AMR 15 zile poate mai putin |
cu intarziere .
Felicitari !
Deja vad ca esti trecuta in listuta, probabil s-a ocupat altcineva !
R_ocsy , mami de Sofia
r_ocsy spune:
Tigruta : au am nr. tau de tel in mobil, deci poti sa imi trimiti sms.
R_ocsy , mami de Sofia
TEUTA2 spune:
citat din mesajul lui T_Ioana Imi dau si eu cu parerea[D:] Ptr. lohii ideal vata infasurata in tifon....eu sunt patita, am crezut ca am facut infectie din cauza ca nu mirosea ok dar se pare ca tamponul (Always am folosit) era vinovatul, ca doar e plastic. Teo, daca nu ti se pare ok scoica poti sa suni sau sa trimit mail celor de la magazinul (virtual, banuiesc) de unde ai comandat-o si sa ii rogi sa-ti schimbe produdul. Mai bine suporti de 2 ori transportul decat sa te alegi cu un produs care nu-l poti folosi. Sonia doarme pe burta din a doua zi de la nastere, dar numai ziua, noaptea nu am curajul. Cand am vazut ca a doua zi dupa nastere si-a intors singura capul de pe o parte pe alta (pe burta fiind) am capatat incredere ca e puternica si se descurca. RAzvan nu a agreat dormitul pe burta.....dar acum ii place! Ioanaluiwww.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=1bb14a37cece1022bc3177&skin_id=0" target="_blank">Razvan-Gabriel (03.12.2005) si Sonia-Alexandra(06.05.2010) Pozici: www.dropshots.com/T_Ioana" target="_blank">1 , www.dropshots.com/T_Ioana2" target="_blank">2 ,www.dropshots.com/T_Ioana4" target="_blank"> 3 , www.dropshots.com/T_Ioana6" target="_blank">4(NOU) , Filmulete serbare "Copiii sunt mesajele vii pe care le trimitem unor vremuri ce nu le vom vedea" |
multumesc pentru sfat!
Scaunul ales este Bertoni si se poate vedea aici!http://www.bebebliss.ro/bertoni-scaun-auto-lifesaver-p-2475.html?osCsid=37834e915f735de810a71c878a548ede
Daca va pricepeti mai mult,astept parerile voastre!
Va pup,
Teo 38+ Tudor si Radu
TEO 38+