HAI Ramona!BV Ioana, Nicoleta,mai-iun2010(96)
Raspunsuri - Pagina 13
veronicach spune:
flory nu te-ai tacanit e normal, cred eu
cu noi nu a stat nimeni, dar crede-ma ca nici nu mi-am dorit
a fost mama 3 zilecand s-a nascut Matei si desi o vad rar, caci sta la 400 de km distanta ma scotea din pepeni
intrebari de gen? dar sigur nu are diaree? etc
abia asteptam sa plece acasa
iar cand vin socrii in vizita incerc sa ii las singuri cu Matei(plec in bucatarie, ma uit pe o revista) ca altfel ma streseaza tare prezenta lor
asa ca e clar ca eu sunt mai exagerata(desi nu e termen de comparatie) daca si vizitele le suport greu
mamica fericita de cuminte Matei Sebastian
10.05.2010
veronicach spune:
teodora bine ai revenit...nu imi vine sa cred ca ai facut lista cu nasterile
ma bucur ca bebe Stelios e asa de cumintel, vezi?! ca in burtica
ma mai bucur ca nu mai trebuie sa intru pe prima pagina ca apar diverse erori, ar trebui luate de la capat unele secvente de date dar e foarte greu... pagina de editare e foarte mica
ce frumos ca mergeti in vacante, eu nu ma pot gandii la asta...desi nu stiu de ce...sotul meu trebuie sa fie la servici ca nu se-nvarte pamantul fara el
povestisem noi cum dupa nastere va sta 2 saptamani acasa cu mine..as, nicimacar o zi(exceptand weekendurile) dar asta este viata....un bugetar care lucreaza (oximoron, nu?)
10.05.2010
Ioana5255 spune:
Citat: |
citat din mesajul lui veronicach flory nu te-ai tacanit e normal, cred eu cu noi nu a stat nimeni, dar crede-ma ca nici nu mi-am dorit a fost mama 3 zilecand s-a nascut Matei si desi o vad rar, caci sta la 400 de km distanta ma scotea din pepeni intrebari de gen? dar sigur nu are diaree? etc abia asteptam sa plece acasa iar cand vin socrii in vizita incerc sa ii las singuri cu Matei(plec in bucatarie, ma uit pe o revista) ca altfel ma streseaza tare prezenta lor asa ca e clar ca eu sunt mai exagerata(desi nu e termen de comparatie) daca si vizitele le suport greu mamica fericita de cuminte Matei Sebastian 10.05.2010 |
exact asa e si la noi. vine mama> dar de ce face asa, dar de ce urla, auleo dar ce ne facem, ai intrebat pediatra, dar nu e pre afrig,d ar nu e pre acald si exemplele pot continua, asa ca prefer sa o las singura cu fetele, mai ales cu cea mare, soacra-mea in schimb e in sit cealalta le stie pe toate, numai ca ea e bine, si atunci la fel prefer sa nu fiu prin preajma ca inevitabil ma apuca nervii. Oare asa o sa fim si noi cu nepotii nostri ?
taty_ana spune:
Citat: |
citat din mesajul lui dana81 Mihaela_79 Maribell cat de dulce e Antonia, ce fatzuca perfect conturata are un ingerash de fetitza!!Sa va aduca numai bucurii!!! Artu multumim de cafea, pfiu ce bine arata Eu nu am mai putut dormi din cauza caldurii, ma sufoc si ma si mananca toata pielea si tot nici un semn ca as naste Taty_ana intr-adevar avem un sistem al sanatatii "bolnav" rau.Tu cu cine ai nascut pana la urma? 38+RIANA MAMI de CLARA 06.08.08 |
am nascut cu dr bratu mariana....s-a purtat ireprosabil,am fost ff multumita de ea
arturicii spune:
Flory, Sabina doarme mult pe burta (zi, noapte) insa alegerea de a o lasa sa doarma asa trebuie sa fie doar a voastra si nu ca asa doarme si Sabina sau alt bebe. Astia de ex aici sunt mega stresati sa nu cumva sa culci bebe nici pe o parte si nici pe burta.
Am pus-o asa in maternitate si de nu s-au panicat si au venit sa imi explice de pericole, etc. Si pediatra insista (i-am zis insa ca doarme doar pe spate) sa nu cumva sa o culc pe burta.
Theodora, bun revenit; ma bucur ca iti acorda bebe timp sa te refaci si sper sa ramana si el linistit.
Cris, si voi aveti acolo o floricica de liliac tare frumoasa; sa fie sanatoasa!
Ioana,
Philip, Yann, Sabina
TEUTA2 spune:
Fetelor,care nu sunteti prea ocupate,spuneti-mi si mie ce fel de tampoane ati folosit pentru lohii?
In alta ordine de idei,am senzatia ca am facut o alegere proasta cand am comandat un cos pentru masina,care se pare ca nu se poate deschide pana la orizontala si cu siguranta n-o sa-l prea folosesc...dar asta este ,mi s-a spus ca va sosi vineri.
Nu mai stim nimic de nicoleta_b;sper sa fie bine si ea si bebita!
Pentru Ramona mai scot inca o data motzatele!!!
HAI Ramona!
Teo cu 38+Tudor si Radu
TEO 38+
Ioana5255 spune:
Artu si eu sunt f stresata cu dormitul pe burta si nu le-am lasat. IN prima noapte Ekaterina s-a intors singura pe burta, cand m-am trezit dimineata si am vazut-o asa sa imi vin arau, am pus mana pe ea sa vad daca respira, fata dormea bine merci. de atunci nu s-a mai intors si nici eu nu am pus-o pe burta. Iustina s-a intors singura pe burta parca saptamana trecuta, a gasit-o soacra-mea asa si acum cateva zile a avut o tentativa, dar nu a reusit. Recunosc, ca eu din proprie initiativa nu le pun ptr ca imi este frica de sindromul mortii subite. Super ca tu ai avut curaj, te apreciez pentru asta, uneori as vrea si eu sa nu mai fiu asa de panicoasa, dar nu prea imi iese.
veronicach spune:
teo eu am folosit vata infasurata in fese sterile ca sa respire operatia si sub ea absorbante always night
dar cred ca si absorbante normale sau zilnice ar merge....cel putin la mine lohiile nu au fost abundente
10.05.2010