HAI Ramona!BV Ioana, Nicoleta,mai-iun2010(96)

Raspunsuri - Pagina 12

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns veronicach spune:

cris s-ar putea sa fie vorba de ceva hemoroizi interni
eu am externi asa ca sangerez cand ies afara
nu stiu daca are legatura eliminarea atelor cu aceasta durere
eu am nascut inaintea ta deci presupun ca le-am eliminat deja si nu am simtit nici o durere(dar nici nu am stiut ca le elimin)

mamica fericita de cuminte Matei Sebastian
10.05.2010

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cris_09 spune:

Sabina esti si o mamica adevarata ca pleci si cu cele 3 pice la mare,dar si o femeie adevarata care are nevoie de un pic de relaxare si pleci doar cu sotul apoi..asa ai zis

Cristina,mamica implinita de sufletel mic,Sebastian Mihai(14.05.2010)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns flory_blanca spune:

Salutare si multi la toata lumea.
Noi ne-am repatriat de la tara unde ne-am ascuns de caldura si tare bine a fost. Sper sa mai repetam figura in curand ca e groaznic sa te coci in halul asta in oras.
Incerc sa recuperez ce s-a scris dar pana atunci felicitari noilor maici si multa sanatate piticilor!
Noi evoluam foarte bine, crestem bine in greutate si completam laptele de la mami cu formula pentru ca nu ne ajunge si suntem foarte lenese, nu vrem sa depunem nici un efort sa tragem de la tzitzi. Ma cam asteptam sa se intample asta dupa saptamani de bibi dar deh am tot facut incercari. Am avut si noi cateva reprize de varsaturi de la laptele praf pe care acum l-am schimbat cu NAN si e totul ok. Vroiam sa va intreb voi cat ii tineti pe bebei in sus dupa ce manaca ca sa nu dea afara, ca uneori am impresia ca daca o lasa jos tot ii vine inapoi lapticul in gat si se ineaca.

Ioana tu si noaptea o culci pe Sabina pe burta? Ca mie mi-e tare frica ca daca nu stau langa ea cand o pun asa se va sufoca.

Am o gramada de ajutoare pe langa mine si stiu ca asta ar trebui sa ma faca fericita dar din pacate nu e asa. uneori ma streseaza rau si parca ma deranjeaza si cand pun mana pe fata, ma deranjeaza si tonul vocii si mi se pare de multe ori ca nu fac ce trebuie cu ea. Poate par egoista, dar uneori parca numai eu sau sotul avem dreptul sa punem mana pe ea. M-am tacanit asa-i? Si orice remarca ma scoate din pepeni. Na in fine sper sa treaca si perioada asta.

Mami de fetita frumusica foc!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns flory_blanca spune:

Sabina unde mergeti la mare? Bravo voua ca plecati macar te mai deconectezi de la agentie, daca nu de tot.
Eu uneori am impresia ca nu o sa imi mai reiau vechile obiceiuri niciodata si mi-e dor sa stau doar cu sotul meu. Si la toate astea contribuie si oamenii care tot roiesc pe aici. Parca nu mai avem intimitate, nici sa povestesc ce vreau nu mai pot. Parca sunt numai ochi si urechi peste tot. Na ca paranoica mai sunt. De-abia astept sa plecam si noi, numai noi 3 undeva.

Mami de fetita frumusica foc!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns theophillina spune:

Buna, fetelor!
Gata, am reusit sa citesc tot din urma. O sa postez un mesaj separat de felicitari pentru mamicile care au nascut intre timp. Of, nu-mi place ca am inceput sa ne "certam". Eu mi-am notat toate nasterile de dupa mine si am sa incerc sa actualizez prima pagina de unde am lasat-o. Daca o sa vedeti vreo omisiune va rog sa-mi atrageti atentia. Acum incec sa scriu si povestea nasterii si sa pun niste poze, sper sa reusesc astazi. Noi suntem de 4 zile acasa, bebe Stelios e f cumintel, doar doarme si mananca si mai chiraie din cand in cand. In prima noapte am avut show ( a fost nelinistit, a mai plans, uite ca incerc sa-mi aduc aminte intre ce ore a dormit si nu pot, parca s-a intamplat acum 100 de ani), in noaptea a doua, am vut show intre 22.30 si 01.30, dupa care a mancat foarte mult si a dormit 8 ore pana la 9.30 dimineata. Azi noapte a adormit pe la 23.00, s-a trezit la 2.00, l-am schimbat si hranit fara plansete a adormit la loc si s-a trezit la 7. Acum doarme de la 10.30, e un bebe cumitel foc. Astazi implinim si noi 1 sapt, mergem la pediatru dupa-amiaza sa vedem cum stam, eu am facut proba cantarului cu el in brate si se pare ca a luat in greutate 300 de gr de cand am venit acasa (in spital a pierdut doar 40 de gr), dar vedem sigur la pediatru, eu oricum nu sunt stresata cu luatul in greutate ca bebe mananca "de sparge", ca sa zic asa. Nu il alaptez la san ca nu vrea deloc, mie mi-a venit laptele a treia zi si pana atunci i-au dat bibe si acum cand vede sanul urla ca din gura de sarpe. Nu am reusit sa-l alaptez la san deloc, nu a vrut, in maternitate ma obligau sa-l pun la san, copilul plangea, plangeam si eu cu el ca nu stiam ce sa-i fac o ora cat mi-l lasau la alpatat, nu m-au lasat acolo nici pompa sa o folosesc, a fost un chin, ce mai! Cand am ajuns acasa am inceput sa folosesc pompa, scot cam 200 ml pe zi (a crescut productia de la 80 ml in prima zi, 160 ml in a doua, 200 ml in a treia) si ii mai dau si completare (in special noaptea) si ne e mult mai bine asa. Ii mai dau si ceai baby calm si un alt ceai milupa pe care ni l-a recomandat pediatrul din spital si infacol mai pun in bibe cand imi aduc aminte. Nu pare sa aiba colici, se mai strange de burtica si picioruse cateodata, dar nu dureaza mult. In rest, ii place baita, face caca dupa aproape fiecare masa, sughita din cand in cand, stranuta (ca tot am vazut ca discutati despre aspectele astea), nu plange decat daca ii e foame, tre' sa controlez eu tot timpul scutecul sa vad daca e murdar.
Eu m-a recuperat superbine dupa cezariana care ma ingrozea, de cand am ajuns acasa nu mai am dureri deloc, ieri mi-am scos firele si operatia de vindeca f bine, mi-a zis dr sa iau fier si mi-a dat sa fac 20 de injectii in burta pe care mi le-au facut si in maternitate (nu stiu exact ce sunt, dar nu-mi mai bat capul) si ca ne vedem peste o luna la control.
Hai ca m-am intins ca o placinta, am vrut sa va aratam cum ne-am acomodat noi, acum suntem restanti cu prima pagina, povestea nasterii si poze, si dupa aia sper sa ne intram in ritm si sa fim aici cu voi in fiecare zi.

Va pupam.

Theodora 37+ Stelios
AMR 3 saptamani

BEBE STELIOS

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Crissy_C spune:

Hello!

Astazi implinim si noi o saptamana , am pus si eu o poza in albumul de floricele, urmeaza sa mai descarc si sa mai adaug la mine in album

http://family.webshots.com/photo/2886775840105580295cyjGLo

Lena, bine ati revenit acasa, sa-ti traiasca papusica si sa-ti fie sanatoasa si necolicoasa, asteptam povestea aventurii

Cris, ce tare cu 'butonul' de eructat, vreau si eu A mea nu scoate aerul si pace, daca o tin prea mult pe umar se trezeste si devine maraita si vrea iar tzizi, asa ca nici nu stiu ce sa fac, eu cand vad ca adoarme dupa ce a supt o ora abia astept s-o vad in patutz linistita.
Nu stiu daca ceaiul de la Fares e de vina, de-asta intrebam fetele pe aici Dar poti incerca

Vivela, mama ce seamana baietii tai, gemeni zici ca sunt. Ce am mai ras la faza cu 'mufatul' la san, asa si la mine

Ramona, tinem pumnii pt maine si majoretele pregatite. Sau ti-a facut vreo surpriza?

Nati da, stiam de site de la voi, sper sa va ajunga cat mai repede si voua carutul si sa-mi spui cum ti se pare. Despre Hauck stie cineva ceva? Cum o fi marca asta?

Azi noapte pitica mea a supt aproape incontinuu la san de pe la 11-12 cand am terminat baita si pana pe la 3 jumate, o mai pacaleam un pic, mai adormea juma de ora, iar se trezea, se frichinea, papa pumnisorii si nu se linistea decat la san, asa ca sunt cam zombie. Apoi a dormit vreo 4 ore jumate si dupa masa de dimineata, iar a inceput... Pana la urma a reusit tati s-o adoarma la el pe piept si uite-i ca dorm asa de vreo 2 ore deci sa inteleg ca totusi nu-i era asa de foame?

Fetelor, eu ma cam ingrijorez cu buricelul: stiu ca ar trebui sa se usuce dar vad ca e asa, gelatinos cumva, si parca incepe sa se desprinda, cand incerc sa-l usuc cu putin hartie raman bucati din el pe hartie si se intinde ca o guma Stiu ca ar fi trebuit sa se usuce pana acum, eu ii dau seara dupa baita cu alcool sanitar, betadina si baneocin. Ce sa-i mai fac, mi-e teama sa nu se rupa aiurea, mai ales ca are si o porcarie de plastic prinsa de el, care cred ca o si incomodeaza, offf

Cristina, mamica fericita de Patricia Andreea 9 iunie 2010

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ioana5255 spune:

Cris nu e chiar asa de greu. Am sentimentul si sper ca acolo vom fi mai linistiti decat aici.

Flory mergem la Hotel Dorna la Mamaia. Il cunosc pe managerul de acolo, asa ca am incredere ca hotelul e ok, altfel nu ma aventuram cu copiii la noi. Dupa ce le fac pasaport o sa plecam in BUlgaria, dar asta mai dupa mijlocul lui iulie cred.

Teo sa va traiasca bebe Stelios. Cred ca faci Clexane. MI-au facut si mie in spital, am refuzat in burta, si mi-au facut in brat. Se face si si.

Mergi la inceput

Cris sa va traiasca Patricia.
Hauck este o marca germana foarte buna si cautata.
Legat de buric Iustinei i-a cazut imediat, daca ea a avut cordonul ff subtire, in 2 zile i-a cazut, Ekaterinei i-a cazut mai greu, dupa vreo 2 saptamani.

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui Crissy_C

Hello!

Astazi implinim si noi o saptamana , am pus si eu o poza in albumul de floricele, urmeaza sa mai descarc si sa mai adaug la mine in album

http://family.webshots.com/photo/2886775840105580295cyjGLo

Lena, bine ati revenit acasa, sa-ti traiasca papusica si sa-ti fie sanatoasa si necolicoasa, asteptam povestea aventurii

Cris, ce tare cu 'butonul' de eructat, vreau si eu A mea nu scoate aerul si pace, daca o tin prea mult pe umar se trezeste si devine maraita si vrea iar tzizi, asa ca nici nu stiu ce sa fac, eu cand vad ca adoarme dupa ce a supt o ora abia astept s-o vad in patutz linistita.
Nu stiu daca ceaiul de la Fares e de vina, de-asta intrebam fetele pe aici Dar poti incerca

Vivela, mama ce seamana baietii tai, gemeni zici ca sunt. Ce am mai ras la faza cu 'mufatul' la san, asa si la mine

Ramona, tinem pumnii pt maine si majoretele pregatite. Sau ti-a facut vreo surpriza?

Nati da, stiam de site de la voi, sper sa va ajunga cat mai repede si voua carutul si sa-mi spui cum ti se pare. Despre Hauck stie cineva ceva? Cum o fi marca asta?

Azi noapte pitica mea a supt aproape incontinuu la san de pe la 11-12 cand am terminat baita si pana pe la 3 jumate, o mai pacaleam un pic, mai adormea juma de ora, iar se trezea, se frichinea, papa pumnisorii si nu se linistea decat la san, asa ca sunt cam zombie. Apoi a dormit vreo 4 ore jumate si dupa masa de dimineata, iar a inceput... Pana la urma a reusit tati s-o adoarma la el pe piept si uite-i ca dorm asa de vreo 2 ore deci sa inteleg ca totusi nu-i era asa de foame?

Fetelor, eu ma cam ingrijorez cu buricelul: stiu ca ar trebui sa se usuce dar vad ca e asa, gelatinos cumva, si parca incepe sa se desprinda, cand incerc sa-l usuc cu putin hartie raman bucati din el pe hartie si se intinde ca o guma Stiu ca ar fi trebuit sa se usuce pana acum, eu ii dau seara dupa baita cu alcool sanitar, betadina si baneocin. Ce sa-i mai fac, mi-e teama sa nu se rupa aiurea, mai ales ca are si o porcarie de plastic prinsa de el, care cred ca o si incomodeaza, offf

Cristina, mamica fericita de Patricia Andreea 9 iunie 2010

mie mi-au interzis sa dau cu baneocin. incearca sa nu umbli la el pre amult in afara de toaleta normala. Eu la Ale am dat cu alcool, la cele mici nu am dat cu absolut nimic, de fapt la Ekaterina, ca Iustinei i-a cazut in spital. Acolo le dadeau cu tot felul, dar eu acasa nu am dat cu nimic.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns veronicach spune:

crissy nu cred sa fi fost vorba de foame
probabil avea nevoie sa te simta aproape,sa iti simta mirosul
nu stiu daca e indicata, dat fiind ca e inca mica, dar o suzeta rezolva cautatul sanului
si mie imi spunea lumea dupa ce terminasem sa ii dau sa pape "uite cauta sanul"insa ce pot face ei acum daca nu sa caute sanul?..nu au foarte multe gesturi invatate :P
e periculos pt tine sa o ti 2 ore la san, sa nu iti apara ragade

mamica fericita de cuminte Matei Sebastian
10.05.2010

Mergi la inceput