HAI Ramona!BV Ioana, Nicoleta,mai-iun2010(96)
Raspunsuri - Pagina 11
Ioana5255 spune:
Bilica eu nu cred ca a fost cineva cu rea intentie, dar probabil si tu acum in calitate de mamica sigur nu mai dispui de timpul de care dispuneai pana acum. Nu stiu de ce traiesti mereu cu impresia ca cineva ar avea ceva cu tine. Parerea mea fata de alte odisei aici ne-am nimerit un grup super, sunt numai fete una ca una.
Maria eu am incalzitor de biberoane pe care il tin mereu in priza cu un biberon plin cu apa. Imi este foarte util si in concedii.
Virgi17 spune:
Bravoooooo Sabina pentru decizia luata de a pleca la mare dar si de a pleca voi doi undeva sa va odihniti!!
Eu cand dorm un pic mai mult si reusesc sa ma refac cat de cat simt ca parca imi injecteaza cineva viata in vene.E o binecuvantare un pic de odihna.
Si noi vroiam sa plecam zilele astea la Busteni la aer la casuta noastra, ca tot era cu cod galben si ne coceam aici, dar am amanat plecarea pt ca si-a dat sotul seama ca are bilet la Aerosmith, si apoi au mai zis la tv ca vin si ploi, si nu ma duc la munte sa stau in casa, vroiam mai mult pentru aer si stat cu copilul la soare in curte. Insa dupa botez sigur vom merge muuuulte zile. Chiar, noi am fixat botezul la 6 saptamani ale fetii, pe 4 iulie.
Azi face fix 4 saptamani de viata si din cate vad, a luat cam 1.1 kg.In continuare papam san si cand nu ne mai ajunge completam cu formula(se intampla la vreo 2 din 6-7 mese din 24 de ore).
Virginia si iepurasa Ioana(19.05.2010)
lenabum spune:
buna fetelor
in data de 9.06. am trimis si noi un mesaj care suna asa,,sa nascut bianca maria 3.100, 50 cm,cezariana
dar se pare ca alesico a fost prea ocupata,nu ca mine,si nu a reusit sa transmita msajul
imi pare rau ca desi noi am scos motate noua nu nea scos nimeni iar la inceput de capitole dsi avem o saptamana nu nea trecut si pe noi nimeni
multumim celor ce ne felicitau desi nu stiau de ce
felicitari mamicilor ce au nascut pana acum,sa va traiasca bebeii
nu stiu daca mai merita sa va anuntam ca suntem si noi bn acum,dupa multe probleme
desi dabia astptam sa ma intorc la voi,sa va povstim avntura noastra,
am ramas cu un gust amar,asta justifica mesajul meu
+37 cu bianca maria
AMR 15 zile poate mai putin
arturicii spune:
Daca am "baut' cu voi cafeaua desi la noi era miezul noptii, iau si pranzul cu voi desi la noi e 6 dimineata.
Am alaptat-o pe Sabina si in 30min trebuie sa trezesc baietii pt scoala si daca ma culc sunt mai chiauna apoi; asa ca mi-am mai pus un Dr House (am terminat Lost-ul) si mi-a intrat un pui mic mic de retea.
Vivela, chiar, ce bine seamana! Pe la 20 de ani ai lui David o sa para ca ai gemeni.
Sabina, ce in priza esti si tu... Imi place ca iti programezi ca "o sa" dormi. Am avut si eu asa perioade insa nu mai stiu sa dorm mult, dorm iepureste, etc.
Sunt deja 7 ani de asemenea somn si nu cred sa mai imi revin vreodata. Nu ca imi pare rau; e doar o constatare.
Cristina,
Anca, pfii, ce bebe fain ai tu acolo!
Virginia, las ca la Busteni mai mergeti voi insa Aerosmith oare mai vine...
Imi pare rau ca va coaceti la asa temperaturi. Aici e mai mult decat rezonabil; iar la noi in casa e chiar racoare; ieri iar m-am imbracat si eu si si pe Sabina am imbracat-o de vreme racoroasa cand am iesit si ne-a fost desigur cald.
Ioana,
Philip, Yann, Sabina
arturicii spune:
Hai mai Lena, si tu???
Eu propun desfiintarea listei de pe prima pagina ca prea multe necazuri aduce. Acum pe bune, ce e asa de important sa fii scris acolo nu stiu.
Lena, noi am aflat doar ca ai nascut, nu ca te si internezi.
Bun revenit!
Ioana,
Philip, Yann, Sabina
veronicach spune:
lenabum in ultima perioada nu a avut cine sa se ocupe de prima pagina...am inceput eu de ieri, insa nu am nici experienta si nici foarte mult timp
te rog sa nu fi suparata noi suntem aici o familie si ca in orice familie se mai si greseste
sunt mai multe mamici carora nu li s-a transmis mesajul din simplu motiv ca nu a fost primit
nici eu nu am beneficiat de motate dar adevarul e ca am ales asta, stiind fetele din cluj foarte ocupate cu gemeneii
iti trimit multi de impacare
Bine ai venit Bianca Sa iti dea Dumnezeu multa sanate, liniste si iubire!
uite acum am verificat,alessico a rugat pe cineva sa transmita http://forum.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=152989&whichpage=18 si se pare ca multa lume te-a felicitat, fiindu-ti alaturi
Matei al meu s-a trezit acum ,trebuie sa-i dau de papa, la cluj e furtuna, o sa incerc sa te trec pe lista desi Arturicii are dreptate...prea mult orgoliu pentru o listuta
mamica fericita de cuminte Matei Sebastian
10.05.2010
aka spune:
Lena uite o intampinam pe Bianca Maria cu multe floricele.
sa fie sanatoasa si sa aiba noroc. iar tu multa rabdare si laptic.
ce ati patit? din cate inteleg acum sunteti bine.
mami de www.totsites.com/tot/mariachristina" target="_blank">Maria Cristina si www.etickr.com] br / [img]http://www.etickr.com/ticker.php?img=4,109,126,0,CD,14740,QW5kcmVlYSBNaXJ1bmE=,TXkgc29uL2RhdWdodGVyIGFnZSBpczo=,-1[/img" target="_blank">Andreea Miruna
Ioana5255 spune:
Artu pai eu sunt cam rea de somn, desi am si eu ceva experienta cu Alexandra in ale dormitului.
Virgi ce misto la Busteni. Pai sunteti privilegiati. Foarte bine ca mergeti cu fata dupa botez acolo. O sa ii faca tare bine.
Lena tu chiar ai impresia ca ne da timpul afara din casa sau ca cineva de aici e rau intentionat? Eu una daca stiam sa muncesc la prima pagina as fi facut, dar nu stiu. Ale poate a fost ocupata cu cea mica. Si daca te-am felicitat consider ca am stiut de ce o facem.
Acesta e doar un forum si pana la urma cine vrea sa participe participa cine nu e liber sa nu o faca.
cris_09 spune:
Back...
Lena,si tu Brutus?Hai ma fetelor nu va mai suparati asa aiurea...stiti bine ce greu e sa te acomodezi cu noul program "biroupat",vorba AncaiMai ales mamicilor la primul bebe...eu in prima sapt nici nu m-am pieptanat,desi bebe era destul de cumintel
Cred ca tuturor ni s-a intamplat sa nu ni se raspunda la vreun mesaj,dar asta e...nu trebuie pus la suflet,avem noi destule pe cap
Impacare impacare?
Vivela dar chiar seamana nu glumaParca Damian e un pic mai grasut,nu?
Tortul era facut de mineNu prea ma pricep la ornat..dar a fost gustos
Sabina super tare hotararea ta de a pleca cu sotul in vacanta de relax.Multe pentru o mamica,si femeie adevarata.
Si acum problema mai delicata...Nici nu stiu cum sa va intreb...hai k o zic si pe asta....De vreo 3 zile ma doare foarte tare cand merg la baie sa fac treaba mare.Parca as face numai cutite si ardei iute.Si in acelasi timp elimin atele de la epiziotomieAsa e normal sa se intample?
Cristina,mamica implinita de sufletel mic,Sebastian Mihai(14.05.2010)
Ioana5255 spune:
Citat: |
citat din mesajul lui cris_09 Back... Lena,si tu Brutus?Hai ma fetelor nu va mai suparati asa aiurea...stiti bine ce greu e sa te acomodezi cu noul program "biroupat",vorba AncaiMai ales mamicilor la primul bebe...eu in prima sapt nici nu m-am pieptanat,desi bebe era destul de cumintel Cred ca tuturor ni s-a intamplat sa nu ni se raspunda la vreun mesaj,dar asta e...nu trebuie pus la suflet,avem noi destule pe cap Impacare impacare? Vivela dar chiar seamana nu glumaParca Damian e un pic mai grasut,nu? Tortul era facut de mineNu prea ma pricep la ornat..dar a fost gustos Sabina super tare hotararea ta de a pleca cu sotul in vacanta de relax.Multe pentru o mamica,si femeie adevarata. Si acum problema mai delicata...Nici nu stiu cum sa va intreb...hai k o zic si pe asta....De vreo 3 zile ma doare foarte tare cand merg la baie sa fac treaba mare.Parca as face numai cutite si ardei iute.Si in acelasi timp elimin atele de la epiziotomieAsa e normal sa se intample? Cristina,mamica implinita de sufletel mic,Sebastian Mihai(14.05.2010) |
draga mea aceeasi problema o am si eu. mi-e teama ca este o fisura anala. si pe mine tot dupa sarcina ma chinuie.
Sa ne intelegem noi plecam la mare cu toata trupa luni, adica eu cu sotul si 3 copii si ptr ca nici o bunica nu se inghesuie in iulie o sa le pun fetele in brate si dusa sunt.