Burtici cu buburuze de ian-feb 2011 (10)
Raspunsuri - Pagina 9
LunaNoua spune:
Bebelusi, da, la dr Ionel am programarea. Chiar vroiam sa te intreb, el are obiceiul sa te urce pe masa sau nu ? Vreau sa merg cu Daria .. si .. sa stiu la ce sa ma astept
Oare pot sa merg cu un aparat foto sa filmez pe bebe ? Pe 23 sunt programata. Nu am putut sa aman mai mult... ca sunt si eu curioasa de bebe ![]()
Deea, mamica de raza de soare Daria si burticutza de 9 saptamani si ceva
made in Brasov
bebelusi spune:
Luna stai linistita ca nu te pune pe masa decat daca ii spyui ca ai o problema. Poti lua camera, ca tu te vei uita la un ecran mai mare din fata ta, nu te uiti pe monitorul lui, deci poti sa filmezi. Abia astept sa imi spui impresii.
Fetelor eu stiu ca suntem multe, dar chiar am impresia ca nu ma baga nimeni in seama cu ce mai intreb si eu, se vede ca am lipsit o saptamana 
Mami puiutului Vlad Mihaii 05.02.2009 si samburel mic de 9 saptamani
Cutiuta cu bijuterii
"Cel mai mare dar primit de o femeie in viata este acela ca poate da nastere"
numeioana spune:
Si eu la dr. Ionel pe 21 iunie. Abia astept!
mami de David si samburica
Mergi cu incredere in directia visurilor tale. Traieste viata pe care ti-ai imaginat-o.
numeioana spune:
Va place semnatura?![]()
mami de David si samburica 
Mergi cu incredere in directia visurilor tale. Traieste viata pe care ti-ai imaginat-o.
abramburika spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui bebelusi . Fetelor eu stiu ca suntem multe, dar chiar am impresia ca nu ma baga nimeni in seama cu ce mai intreb si eu, se vede ca am lipsit o saptamana ![]() |
Mda, eu ce sa mai zic ... eram asa de fericita dimineata sa impartasesc cu voi primii fluturasi in burtica si nimeni nu a bagat de seama. Si cand imi propusesem si eu sa fiu mai activa
danina spune:
Buna....
Am fost astazi la morfologica si o sa avem tot fetita......
, eu ma bucur si cu Dia, insa tati inca mai spera
.
Voua v-au spus ce o sa aveti??? Nu ma asteptam sa aflu asa de repede, de la 12-13 sapt la Dia am aflat pe la 20 de sapt.
Oricum tb sa mai merg si sapt viitoare ca nu i s-a vazut stomacul si vezica ca era prea speedy nu statea deloc.
Danina si
Diana - strengarita familiei
Poze 2006
DIDI -Terorista casei - 3 ani
blue_night spune:
Ba da, dragele mele, am bagat de seama... Stati linistite, nu sunteti singure aici. Singura problema (cel putin la mine) este ca se scrie f mult si mai pierd sirul cateodata.
Felicitari, abramburika, cred ca e minunat sa il simti pe bebe - abia astept!
Bebelusi, cat despre problema ta cu greturile, las late gravidute sa iti raspunda, ca eu n-am prea avut problema asta, din fericire pentru mine...
Va pup pe amandoua si nu fiti suparate pe noi, suntem aici unele pentru altele tot timpul, chiar daca se mai amana cate un raspuns.
11+
Copiii trebuie sa fie indulgenti cu adultii. (Antoine de Saint Exupery)
blue_night spune:
Felicitari Danina si Ioana pentru carucioarele roz!
Mie mi-a zis ca nu stie sigur, ar parea fetita dar mai vedem data viitoare 
11+
Copiii trebuie sa fie indulgenti cu adultii. (Antoine de Saint Exupery)
ana_micu83 spune:
Sa incepem cu inceputul:
-multumesc de primire si imi doresc din suflet sa avem o odisee frumoasa si linistita
Bebelusi, ca tot ne "cunoastem" noi de mai bine de un an...tin sa-ti spun ca imi pare rau ca tati al vostru drag trebuie sa se opereze. Ii uram refacere rapida si multaaa fericire!
Cu greturile la prima sarcina eu am fost terorizata...acum vad ca inca nu prea am...in 10 saptamani slabisem 8 kg. La mine a functionat o perioada siropul de ghimbir (de la naturisti) pe care il consumam ca atare (1-2 lingurite) sau in ceai sau alte mancaruri. Mai gasesti si ghimbir praf. Apoi, spre sfarsitul greturilor mi-am amintit de ceaiul minune de la Forever Living Prodacts ...si a fost superrr. In rest..erau zile cand varsam de mai mult de 15 ori sau pierdeam sirul.
In alta ordine de idei ma cam bate gandul sa merg si eu la Ionel..la prima sarcina eu am tot mers la Baiulescu pentru ca am vrut sa nasc natural si in apa..da nu mi-a iesit. Acum la Brasov am sa plec si cu Razvan..si cum la Dr Baiulescu stai cu orele la usa..nu-mi permit luxul asta cu Razvan dupa noi!
Danina si Ioana, felicitari pentru fetitele din burticile voastre!
Abramburika, felicitari pentru fluturasi....abia stept si eu sa resimt!

***Andrei~Razvan, surprize in imagini***Hainute alese pentru printi si printese!***
abramburika spune:
blue - merci!
Da, e o senzatie tare placuta, uitasem cum e! ![]()
Nu sunt suparata, imi dau seama ca e trafic mare pe-aici
si uneori nu ai cum sa raspunzi la toata lumea. Iar eu nu sunt tocmai un exemplu bun, nefiind ff activa, insa mi s-a parut ca am trecut neobservata. Am facut si eu pe suparata precum bebelusi
, toane de gravida!