Burtici cu buburuze de ian-feb 2011 (10)
Raspunsuri - Pagina 10
ROXANA_82_CT spune:
BEBELU86, felicitari pt rezultat! m-am inveselit, zau asa. ma bucur pentru tine!
Bebelana34 - da, sunt si eu din Constanta, si merg la Chazli FAwaz, pt ca eu am avut ceva probleme, iar el a fost cel care m-a sfatuit ce sa fac, si chiar se mira ca am venit asa de repede la el cu un bebe, deci sunt fidela lui. Pot naste cu el la Spitalul Cernavoda (unde conditiile sunt mult mai bune decat in C-ta) sau la Euromaterna. Daca sarcina va fi fara probleme cred ca risc sa fac un drum la Cernavoda.
7+
abramburika spune:
ana - multumesc si bine ai venit la odiseea noastra! Sarcina usoara si la termen!
Poate aflu si eu vineri la eco (normala, nu morfologica) ce e. Desi nu am mari sperante, aici sunt mai reticenti cu previziunile la varste asa mici. La prima sarcina am aflat la 21 de sapt.
andrea.z spune:
Pap si secretii am facut cu o luna inainte de bb asa ca la primul control dupa ce am aflat ca sunt insarcinata, doc a spus ca deocamdata nu e nevoie. Mi-a dat sa fac o serie de analize, care sunt in curs de executie![]()
La primul control mi-a facut eco vaginal, doar asa sa putut vedea inimuta la bb foarte mic. Urmatorul control mi-a spus sa-l fac la inceputul lui iulie, daca pana atunci toate merg cum trebuie si nu sunt probleme. Sper sa rezist pana atunci, ca am o curiozitate in mine de numa, asa ca cred ca voi face saptamana viitoare o vizita pana la el, la un eco scurt![]()
Cu greturile stau relativ bine, adica doar din cand in cand, in schimb am ameteli, scimbari de temperament si mi-e somn tot timpul.
bebe de 8+
andrea.z style
ana_micu83 spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui abramburika ana - multumesc si bine ai venit la odiseea noastra! Sarcina usoara si la termen! Poate aflu si eu vineri la eco (normala, nu morfologica) ce e. Desi nu am mari sperante, aici sunt mai reticenti cu previziunile la varste asa mici. La prima sarcina am aflat la 21 de sapt. |
Eu am aflat la 20 de saptamani de sarcina sexul lui bebe, intr-o zi de 5 februarie (cum DPN-ul este pe 11 feb..ar fi o super faza sa se nasca pe 5) cand Bebelusitocmai nascuse
. Abia astept..la prima sarcina mi se parea o vesnicie pana la nastere..acum mi se pare camai este atat de putin:))......***Andrei~Razvan, surprize in imagini***Hainute alese pentru printi si printese!***
bebelu86 spune:
Ioana, DAnina felicitari pt carucioru roz. 

avem primele carucioare 

sper sa aflu si eu peste 2 sapt ce e cand merg la morfo de trim 1.
Abramburica felicitari pt miscarile buburuzei. ce frumos k le simti asa dvrm. nu te supara k nu se raspunde imediat, dar cum au zis si celelalte fete, se scrie multisor si nu prea ai cum sa reti pe fiecare in parte ce a scris. 

sa treaca
Mada asa fac. le scriu jos cu rosu si cand ai tu timp le treci
eu le aveam trecute pe un caietel, nu le retineam.k nu prea mai functioneaza neuronii 
Blue iti pun si tie tot roz? sau mai asteptam?

la toata lumea
http://davf.daisypath.com/WBynp2.png
Albumele noastre
Eu-zice Domnul, te voi invata,si-ti voi arata calea pe care trebuie s-o urmezi ,te voi sfatui si voi avea privirea indreptata asupra ta
Cu ajutorul Bunului Dumnezeu, Fecioarei Maria si Sf. Nectarie sunt
bb 11+
blue_night spune:
Bebelu, hai sa mai stam pana se confirma... Nu de alta, dar incep sa ma obisnuiesc prea tare cu ideea de fetita, si pe urma, daca-i creste ceva intre picioare, ce ma fac??? Oricum, abia peste o luna mai merg din nou la eco, asa ca pana atunci cred ca o sa se umple aici de carucioare roz si bleu... Ce frumos!
Abramburika, 
11+
Copiii trebuie sa fie indulgenti cu adultii. (Antoine de Saint Exupery)
bebelu86 spune:
blue te-am trecut deja ![]()
am zis k dc e ceva schimbam.
dc vrei sterg, nu e probl.
cred k odiseea asta va fi mai mult de fetite.
cea de noi=dec e cu baietei mai mult.
http://davf.daisypath.com/WBynp2.png
Albumele noastre
Eu-zice Domnul, te voi invata,si-ti voi arata calea pe care trebuie s-o urmezi ,te voi sfatui si voi avea privirea indreptata asupra ta
Cu ajutorul Bunului Dumnezeu, Fecioarei Maria si Sf. Nectarie sunt
bb 11+
blue_night spune:
Bebelu, Medical City este undeva intre Charles de Gaulle si statuia Aviatorilor, pe stradutele din partea dreapta cum mergi dinspre Ch. de Gaulle spre Aviatorilor, mai aproape de statuie decat de Ch. de Gaulle.
Daca vrei sa vezi exact, cel mai bine intri tu pe www.pmb.ro, harti -> harta interactiva -> v.2008 cu drum optim si dai de sus Cauta -> Cauta adresa. Bagi acolo adresa (str. Popa Savu nr.16) si iti arata exact unde e.
Numai ca intrarea nu este pe Popa Savu, ci pe Virgil Draghiceanu. Ca punct de reper, daca mergi prin parcarea de pe laterala dreapta a B-dului Aviatorilor (cum te uiti dinspre Ch. de Gaulle spre statuia aviatorilor), e un service auto mare placat cu gri in dreptul strazii Virgil Draghiceanu. Faci dreapta pe ea si 50 de metri mai incolo e intrarea in clinica.
11+
blue_night spune:
Lasa, nu mai sterge! Sa fie acolo un carut roz si pt. mine...![]()
Doar sa nu va mirati daca se face bleu peste o luna, da? 
11+
abramburika spune:
Fetelor, va multumesc
.
bebelu - stai linistita ca nu-s suparata! Ma bucur pt. rezultatele bune la analizele tale si ca te-ai mai linistit.