Burtici cu buburuze de ian-feb 2011 (10)

Raspunsuri - Pagina 8

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns madutza_bra spune:

fetele , vreu si eu parola de la userul comun si de la contul pentru poze

Povestea nasterii

Mada, mami fericita de Cristian - 29.12.2008 si acum 4+

Poze

---------------------------------------------
Ceea ce nu te doboara , te intareste!

http://preg.fertilityfriend.com/pregticker/190dd3/preg.png

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bebelusi spune:

Bebelu ma bucur mult pentru rezultat

Eu nu mi-am facut exaamen la secretie data trecuta dar stiu ca se face, si stiu ca se face si Papa Nicolau

Voi ce mai papati sa nu va fie greata?chiar tuturor v-au trecut greturile???

Mami puiutului Vlad Mihaii 05.02.2009 si samburel mic de 9 saptamani
Cutiuta cu bijuterii

"Cel mai mare dar primit de o femeie in viata este acela ca poate da nastere"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns LunaNoua spune:

Buna fetele !!!

Eu nu am noutati. Sufar de cald dar in rest ma simt perfect !!! Daca nici nu as avea lipsa menstruatiei, as zice ca sunt doar mai obosita, nici nu zici ca sunt gravida. Sper sa nu fie asta vre-un semn rau. Mai am inca o saptamana jumate pana ajung si eu prima oara la medic.

Mada, si eu am fost extrem de balonata in primele saptamani. Eu am ramas si cu o imensa burta de la prima sarcina, si acum, in saptamana 5, 6 .. aveam o burta cat in luna a 6-a. S-a mai relaxat intre timp, si s-a dus balonarea.

Si eu sper sa nu imi faca control pe masa. La sarcina trecuta faceam control la 2 saptamani, si niciodata pe masa. Doar eco. Se poate masura la eco dimensiunea colului. Unii doctori prefera sa il si simta. La sarcina asta am alt doctor si sper sa nu fie cu narav de control pe masa ca am oroare

Cu vopsitul, eu sunt contra. Am inteles ca orice pui pe piele, unghii sau par intra intr-o oarecare proportie si in organism. Eu nu m-as risca. Eu folosesc manusi de protectie pentru spalatul prin bucatarie pentru detergenti, si mai nou mi-am cumparat si masca pentru vapori, sa nu inhalez vaporii toxici ai diferitelor produse de curatat. Pentru vopsit inchis, o solutie ar fi hena, dar pentru blond ... Epilatul il rezolv cu aparatul de ras, folosesc sapun organic, nu consum E-uri (cel putin din cate stiu eu ), sau ... ma rog, sa zic mai corect, am redus la minim comsumul de aditivi alimentari, pentru ca ... mai mananc si eu cate o inghetata.

Lili exact asa sunt si eu cu mama mea Si eu sunt "femeie serioasa", la casa mea de 13 ani, cu un copil ... si tot nu am spus mamei mele inca Poate se scapa fica-mea Apropos de surioare, am fost la un magazin, si a vazut un poster cu un bebelus, si mi-a aratat: "Uite poza cu surioara mea !!!"

burticutza de 8 saptamani si ceva

made in Brasov

Mergi la inceput

Bebelu, ma bucur de rezultat !!!! Bravooooooooooo

Imi pare rau de fetele harnicute cu probleme la servici As vrea sa fie o solutie sa rezolve problema cu adevarat. Eu in locul vostru as pleca instant dintr-un mediu ostil. Eu consider ca bebele simte tot ce simte si mama. Si daca mediul incare lucrati va provoaca numai suparare...sarmanul samburica va avea impresia ca toata viata e o jungla, si este numai durere si rautate. Pupici de la noi sa aveti putere sa treceti repede peste asemenea probleme.

Eu am banuit ca sunt insarcinata inca din prima zi de la conceptie, pentru ca brusc, a inceput sa mi se "rupa" de toate problemele cotidiene. Eram chiar intr-un moment in care eram in conflict cu vama, cu ANPC-ul, relatii cu furnizori externi problematice ... un calvar. Deodata, fara ca acele probleme sa dea semne de ameliorare, am inceput sa ma simt fericita, si sa nu imi mai pese. Am simtit atunci ca a venit un bebe dar am primit confirmarea abia dupa 2 saptamani In continuare ma simt euforic, cu toate ca problemele sunt pe capul meu la fel de nerezolvate , dar ... parca viata e muuuuuuuuuult mai frumoasa

Deea, mamica de raza de soare Daria si burticutza de 9 saptamani si ceva

made in Brasov

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns numeioana spune:

Madutza, oooo, daaaa, am fost balonata vreo luna si ceva, dar rau de tot, cand aveam 5 sapt au inceput balonarile. Cu timpul m-au lasat. Sunt un simptom de sarcina, sa stii.

Ne-am intors de la eco de la Iosup, f dragut, simpatic, 250 RON, totul e in parametri, normal, bebe e mai mare cu aproape o sapt., deci 12s 5 z, are 67 g si 6 cm si o s-o cheme Iris!Bebelu, te rog sa ne treci in listuta. Sunt atat de fericita! In primul rand pt ca am vazut-o cat e de scumpa si cumintica, cum isi ducea manuta la gurita sa-si suga degetelul, cum se misca pe-acolo si ca e totul bine cu sarcina si cu ea si apoi ca e fetita!

mami de David si samburica

Mergi cu incredere in directia visurilor tale. Traieste viata pe care ti-ai imaginat-o.

Mergi la inceput

Eu voi avea primul control la 10+ saptamani. Oare imi va face eco vaginala sau abdominala ? As vrea sa merg cu fetita mea sa il vada pe bebe, asa i-am promis, dar parca nu as vrea sa o sochez cu o eco vaginala

made in Brasov

Mergi la inceput

Ioana, ce emotionat !!! Doamne ajuta sa decurga sarcina perfect si sa vina Iris in cele mai bune conditii pe lume

made in Brasov

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns numeioana spune:

Luna, cred c-o sa-ti faca abdominala. Nu are rost sa-ti faca vaginala la varsta asta.

Bebelu, vad ca ti-a iesit rezultatul bun la analiza, bravo, ma bucur mult ca ai scapat de griji!

mami de David si samburica

Mergi cu incredere in directia visurilor tale. Traieste viata pe care ti-ai imaginat-o.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bebelusi spune:

Luna ti-a facut programare la Ionel?Cand?Daca da, stai linistita ca iti face eco abdominala

Mami puiutului Vlad Mihaii 05.02.2009 si samburel mic de 9 saptamani
Cutiuta cu bijuterii

"Cel mai mare dar primit de o femeie in viata este acela ca poate da nastere"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lcazangiu spune:

Bine v-am gasit mamicilor!
Bebelu ma bucur de vestea buna, tinem pumnii in continuare sa fie totul bine pentru toate mamicile si pentru viitoarele mamici care s-au alaturat odiseei!
Joi la 15:00 ma duc si eu la prima eco, aici in Pitesti, nu mai am rabdare pana pe 29:) cand ma duc la Buc, sper sa fie totul bine, si sa-i aud inimioara cum bate alert.
Imi aduc aminte la David, la prima eco avea 172BPM, rasuna in toata incaperea, foarte emotionant a fost momentul. Maine intru in 6 sapt, sper sa-mi faca eco normal.

Lori mami de David-Andrei si +5

Mergi la inceput